Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha bu arada hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günler dileği ile
    birde deneylerinizi paylaşırsanız seviniriz en azından topik ilerler.
  • değerli prins kullanıcıları dikkatimi çeken bir şey var hiç kimsenin şikayeti yok hiç kimse topiğe bir şey yazmıyor.herkes hayatından memnun.
  • Teşekürederim sevgili arkadaşım bu hafta sonu merakla ve heyecanla depomu doldurdum kardeşim ne kadar güzel oluyor her zaman doldur ordan 50 ytl lik yada 100 ytl lik depo yarım zar zor oluyordu şimdi ise 22 ytl ile neredeyse yarım depo doldu bu arada şehir içi trafipinde 146 gibi bir rakamla karşılaştımki beni altın bulmuş gibi sevindirdi hiç inanamadım acaba yanlışmı hesapladım diye (otomobilim 98 model opel vectra 2000 motor cd) acaba ilk depoya gaz aldığımda daha fazla mı aldı diyorum sonra biraz azmı aldı diyorum. Genelde iyimserliğimle tanınırım ama bu konuda neden kötümserim hep umduğum rakamlardan daha çok yakıt tüketimi beliyorum bilemiyor.
  • Merhaba arkadaşlar
    İstanbul da Prins dönüşüm kitini takan Gaplı Makina'da daha önceden uygulama yaptırmış arkadaşlar varsa sorun yaşayıp yaşamadıklarını belirtirlerse fikirlerini bizlerle paylaşırlarsa çok memnun olurum.
  • şehir içi 170 yakıor...prins lpg takılı arabamda....wv1.8t araba sizce normalmii?birde prins gerçekten kaliteli bir lpgmi?belirli bir süretin üstünde gazı kesiyor problem ne olabilir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: drsos

şehir içi 170 yakıor...prins lpg takılı arabamda....wv1.8t araba sizce normalmii?birde prins gerçekten kaliteli bir lpgmi?belirli bir süretin üstünde gazı kesiyor problem ne olabilir???

170 çok fazla, benim 1.5 ton turbo pasat 165 ykr yakıyor , aracınızın benzinde testlerini bir yaptırın VVTI da hava akış sensörü çabuk kirlenir, ustanıza götürüp 2 dk da temizletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 3 Ekim 2007; 12:10:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

şehir içi 170 yakıor...prins lpg takılı arabamda....wv1.8t araba sizce normalmii?birde prins gerçekten kaliteli bir lpgmi?belirli bir süretin üstünde gazı kesiyor problem ne olabilir???

170 çok fazla, benim 1.5 ton turbo pasat 165 ykr yakıyor , aracınızın benzinde testlerini bir yaptırın VVTI da hava akış sensörü çabuk kirlenir, ustanıza götürüp 2 dk da temizletin.

TOLGA KARDEŞ BİZİM TÜKETİM 190-200 ÜN ALTINA DÜŞMÜYO.GERÇİ ANKARA TRAFİĞİ İLE İSTANBUL TRAFİĞİ BAYA FARKLI Bİ DE ANKARADA LPG DAHA UCUZ GALİBA 1,39 FALAN İSTANBULDA 1,49.BAKIMLARINI FALAN DA TAM YAPTIRDIM BUJİLER , HAVA FİLİTRESİ V.S HEPSİ YENİ SEN ŞİMDİ 165 DEDİĞİN ZAMAN BENİM MORALİMİ BOZUYOSUN.

• quote:

Orjinalden alıntı: giza

quote:

quote:

TOLGA KARDEŞ BİZİM TÜKETİM 190-200 ÜN ALTINA DÜŞMÜYO.GERÇİ ANKARA TRAFİĞİ İLE İSTANBUL TRAFİĞİ BAYA FARKLI Bİ DE ANKARADA LPG DAHA UCUZ GALİBA 1,39 FALAN İSTANBULDA 1,49.BAKIMLARINI FALAN DA TAM YAPTIRDIM BUJİLER , HAVA FİLİTRESİ V.S HEPSİ YENİ SEN ŞİMDİ 165 DEDİĞİN ZAMAN BENİM MORALİMİ BOZUYOSUN.

1.330 dan alıyorum yakıtı, yalnız bu değer elde ettiğim en başarılı değer, trafiğin sıkışık olduğu dönemlerde 180-190 ' a çıkabiliyor, ama azim edersem 165 ykr ye kadar düşürebiliyorum

• quote:

Yani belirli bir süratın üzerine çıkınca gazdan benzine geçiş mi yaşanıyor?Eğer öyle ise insanın aklına 'neden daha

fazla ödeyeyim' lafı geliyor...

Diğer prins kullananlar da bu sorunla karşılaşıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 4 Ekim 2007; 11:24:31 >
  • Tüm katılımcılara Merhabalar. 96 model Mazda Lantis 1800 cc 115 hp otomaik vites aracıma bir arkadaşımın tavsiyesi ile İstanbul Gazi Osmanpaşada Atılım Otogaza (Gürsel Usta) BRC marka taktırdım.10 ay oldu takalı ve 14.000 km yol yaptım.Hiç şehir dışına çıkmadım ve ortalama 160 Ykrş yakıyor.1800 YTL ye 300 peşin 10 gerisi 10 taksite yaptırdım.Performansından çok memnunum daha hiç Gürsel ustaya uğramadım.Bu arada Gürsel usta özellikle mercedes konusunda çok iyi ,arkadaşın bir başka bayide takılan BRC marka sistemi arızalanmış ve onun arızasını çözmüştü.

Yaklaşık 3 ay evvelde babamın 97 model 5.20İA triptonik vites aracına yine bu sistemi taktırmak istediğimizde de bu sefer Bmw 'nin normal bakımlarını düşündüğüm için maslak oto sanayi de bir arkadaşımın tavsiyesi ile Gazman firmasında Tartarini takdırdım.1250 Euro peşin verdim.Uzun yolda 130 Ykrş şehir içinde 180 Ykrş yakyor.Bunun da performaansından memnunum hiç bir sıkıntım olmadı.Bir ara Prinsi araştırdım Beylikdüzündeydi yanlış hatırlamıyorsam bayisi 3250 YTL fiyat vermişti.Pahalı geldiği için vazgeçmiştim.

Sonuç olarak her iki markadan da memnunum bunları paylaşmak istedim.Saygılarımla.

• Yeni 1.6 motor volvo S40'da ford focus duratec motoru var deniyor, lpg ile uyumu nasıldır? Özelliklede prins marka ile

Birde stepnesi ufak ( 125/85-16) orjinal lastik ebatında değil oraya simit lpg sığarmı bilen bir arkadaşımız var mı? Sığarsa kapasitesi ne kadar olur
  • allah mubarek etsin ne diyelim sayın erten 34
  • gaplı makina bu işi mart ayında 1350 ero ya yapıyordu şimdi dahda düşmüş olabilir malum ero nispeten düşük. ama 3250 ytl gibi bir rakkam hiç olmadı
  • normal o zaman bizim değerler nerde 1.33 nerde 1.49.rusyaya uzağız diye çektiğimiz eziyete bak.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: giza

quote:

quote:

1.330 dan alıyorum yakıtı, yalnız bu değer elde ettiğim en başarılı değer, trafiğin sıkışık olduğu dönemlerde 180-190 ' a çıkabiliyor, ama azim edersem 165 ykr ye kadar düşürebiliyorum

• gaplı makina'dan kimse yok mudur forumda?

İstanbul'daki tek bayi ama varlıklarıyla yoklukları bir.

Ben de merak ediyorum gaplı'ya dönüşüm yaptırmış olaınız var mıdır?

Fiyatı Ankara'yla aynı mıdır?

Bir de prins Türkiye sayfasında Ankara'da özbek oto bayiler arasında gözükmüyor?

Ankara'da kit takılsa sonra ayar çekme ihtiyacı hissedilse gaplı ücretsiz destek verecek midir?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 4 Ekim 2007; 23:09:07 >
  • gaplı makina istanbul piyasasındaki eski montajcılardan birisidir işinin ehlidir.fakat fiyat politikasında tavizsizdir.(bu benim görüşüm) prins türkiyede iki distirbütör tarafından ithal edilmektedir birisi ankarada eco gas diğeri kayseride zirve firması bu iki firmanın ıstanbulda ve ankarada montajlarını yapan muhtelif firmalr var bu firmalar her iki distirbütörden mal almaktalar. ankaradaki eko gas ın ana montajcısı özbek servistir.
    zirve nin montajcısı ise özzirve servisidir.ankarada zirvenin bir iki sevisi daha vardır.istanbulda sadece gaplı makina vardır .bir ara gas shop adlı bir firma ile de çalışmışlar ama memnun kalınmamış.özbek servis ankarada yapılan montajın arkasında duruyor .2 ay da bir periyodik olarak istanbula geliyorlar ekip ile birlikte . gelmeden önce telefonla arayıp.bilgi veriyorlar. bir problem olup olmadığını soruyorlar.doğrusu özbekin yaptığı montajdan sonra hiç bir sorun yaşanmıyor.bu konuda telefon sonrasında bende foruma bilgi veriyorum.

• özbek firmasının isminin geçmemesi sayfa güncellemesi yapılmamasından olabilir.benim ankaraya gidiş nedenim fiyattan önce benim aracımın projesinin istanbulda olmaması ve ogünün şartında 250 ytl fark vardı onu ödememek için.ayar konusuna gelince ayar yaptırmak prins kitte çok basit .belli parmetreler var benzindeki bu parametreleri okuyorsunuz gaza geçiyorsunuz benzinde okuduğunuz parametreler gazda aynı parmetreler haline getiriyorsunuz olay beş dakika sürmüyor her şey laptopla bitiyor.sizde en fazla 5 yada 10 ytl gibi bir para ödüyorsunuz.yada almıyorlar.prinsin yazılımı kendine özeldir.ve çok basittir.kendiniz bile arayüz kartı olsa yapabilirsiniz.
  • Sayın şekerci benim söylemiş olduğum rakam 6 silindirli BMW için
    quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

gaplı makina bu işi mart ayında 1350 ero ya yapıyordu şimdi dahda düşmüş olabilir malum ero nispeten düşük. ama 3250 ytl gibi bir rakkam hiç olmadı
  • GAPLI MAKİNADA BEN MONTAJ YAPTIRDIM.FORUMDA DAHA ÖNCEDE BELİRTTİM SIFIR HATA PROBLEM YOK.ARABADA LPG VAR MI YOK MU ANLAMIYORUM BİLE.GAPLI MAKİNADA ADLAN ABİ VAR NE DERSEN YAPAR NE SORSAN CEVAP VERİR KAFANDAKİ BÜTÜN SORULARIN CEVABINI ALIRSIN.BEN Bİ KAÇ KERE EVHAMLANIP YANINA GİTTİM ADAM İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKTI BENLE İLGİLENDİ LAPTOPU BAĞLADI ARABAYA BİR SAAT BERABER GEZDİK .DAHA DOĞRUSU BEN İKNA OLANA KADAR.YANİ KISACA SIKINTI YOK.EĞER İSTANBULDA OTURUYOSAN KAFAN SIKIŞTIĞI ZAMAN HEMEN GİDERSİN.ANKARADA YAPTIRAN Bİ ÇOK ARKADAŞ DA VAR AMA İSTANBULDA AYAĞININ ALTINDA. ŞEKERCİNİN DEDİĞİ GİBİ FİYAT SABİT 2,200 YTL.BELKİ EURO DÜŞTÜĞÜ İÇİN İNDİRİM OLMUŞ OLABİLİR.
    quote:

Orjinalden alıntı: Powershot S2

gaplı makina'dan kimse yok mudur forumda?

İstanbul'daki tek bayi ama varlıklarıyla yoklukları bir.

Ben de merak ediyorum gaplı'ya dönüşüm yaptırmış olaınız var mıdır?

Fiyatı Ankara'yla aynı mıdır?

Bir de prins Türkiye sayfasında Ankara'da özbek oto bayiler arasında gözükmüyor?

Ankara'da kit takılsa sonra ayar çekme ihtiyacı hissedilse gaplı ücretsiz destek verecek midir?

teşekkürler

• Prins montajı yaptıran arkadaşlardan biri montaj esnasında dikkat edilmesi gereken şamandıra, enjektör vs. markası, yapılması veya yapılmaması istenecek işlemler gibi hususları bir maddeleseler de biz de ona göre kontrol etsek ne güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.