Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şekerci, bir teleflex kullanan birisi olarak benimle ilgili olarak yaptığınız yorumdan dolayı öncelikle sizi kınıyorum. Evet burada yazıyorum, eğer yazmamam gerektiğini düşünüyorsanız nedeninide yazmanız gerekir. Ben ne prins i ne de onu takanları kötülemiş falan değilim. Hiçbir konu hakkında da şüphem yok. İddianızı ispatlamadığınız sürece müfterisiniz.
  • merruse bu ne hiddet bu ne celal benim ima ettiğim şahsınız deyil anlatmak istediğim en üst seviyede olanın yanına bir başkasını mone edip onun ününden istifade edilmesini engellemek.bu size.en iyi markalar diye lanse ettiğiniz prins evet ama diğeri asla.yazmamanız deyil iki markayı bir arada aynıymış gibi zikrettiğiniz için.ayrıca şahsınızla ilgili bir düşüncem ve iddaam yok çünkü sizin hakkınızda negatif veya pozitif bir fikrim yok.sizin prinsi kötülediğinize dair bir iddaamda yok.size karşı nötür kalmayı ve bana yönelttiğiniz ithamları bir kere daha düşünmeniz dileği ile
  • Eğer ima ettiğiniz ben değil idi isem altındaki yazdıklarınızın bir mantığı olmamış oluyor.

Bence en iyi marka diye bir olgu yoktu. En iyi ürün diye bir olgu vardır. Dolayısı ile Prins en iyi markadır diyen olsa olsa levis 501 den başka kot tanımam diyen ile aynı mantık çerçevesine oturmuş bir insandır.

Ben prins ile teleflexi aynı kefede değerlendirdiğimi defalarca yazdım zaten. Dolayısı ile yazdıklarını benide itham eder pozisyonda. Hatta bu ifadem belki bu başlık altında da vardır. Teleflex in kendine özgü artıları var, aynı şekilde prinsinde kendine özgü avantajları var. Ama biri diğerinden çok farklı değil. Hatta bizimki gibi dump ustaların olduğu ülkelerde teleflex avantajlı bile sayılabilir. Ama coğrafik gerçeklerden kaynaklanan bir sorunu kalkıpta bir ürünü diğerine avantaj sağlayıcı olarak eklemek etik olmayacağı gibi, herhangibir somut veriye dayanmayan prins en iyisidir söylemini de ciddiye almak mümkün değildir. Prins en iyisidir diyenin bu söylemini teknik gerçeklerle desteklemesi gerekir. Bugüne kadar bunu yapanada rastlamadım. Ama kalkıpta borunun kesit kalınlığından başlarsak konuya hiçbir zaman doğruya ulaşamayız. Enjektörün açılma kapanma süresini zaten üç aşağı beş yukarı hepsi karşılar hale geldi. Kaldı ki PWM ile çalışan bir sürede rölanti dışında ms lerin pek bir önemide kalmıyor ama neyse.. Bana deyinki şu özelliği diğerlerine fark atar, beraber araştırıp karşılaştıralım. Kullanılan şu materyal şu markadan çok daha iyidir bunuda şu veriye dayanarak söylüyorum yazın gelin bunuda araştırıp beraber sonuca ulaşmaya çalışalım. Ama tümüyle sübjektif değer yargıları ile en büyük prins derseniz kusura bakmayın ama kendi vatanında Levis ı madara eden Mavi jeans gerçeğinide inkar etmiş olursunuz. Bu da ortadaki gerçeği değiştirmeye yetmez.

• yazım yorum gerektirmeyecek kadar açık.markadan kasıt elbetteki ürün ancak konuşulduğu zaman ürünler marka ile anılmakta ve tanımlanmaktaher neyse bu konuda anlatmak istediğim çok açık ve anlattığımı düşünüyorum .bir araştırmaya girmeyecek kadar bu markaya güveniyor lüzum da hissetmiyorum.isterseniz telefleks le ilgili olan topiğe bakın benim tavrımı anlarsınız.en iyisi prinstir subjektif bir kanı deyildir.bunun benim için böyle olduğunu bilmenizi isterim. ve ilgili topiğe bir satır yazmadığımı görürsünüz. bu bir duruştur.ayrıca bahsettiğiniz ürün hakkında değerlendirmelerimi ve araştırma sonuçlarımı daha önce belirttim ve yazdım.ilgi duyarsanız okursunuz topikte var tamamı ile size kalmış.sana kalmadı halk margarin verelim abi anlayışıbana ters geliyo.
    neyse artık bu konu baydı ben meramımı anlattığımı sanıyorum.nezaketen konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.ayrıca distirbütörlerinin yeterince ilgi göstermediği ama ürünün kalitesi sebebi ile
    sorun çıkarmaması bizler için bir şans olsa gerek.

• Beni sizin teleflex yada bir başka marka hakkında kendi benliğinizde verdiğiniz peşin hüküm değil yukarıda beni de hedef alan yazdığınız mesaj ilgilendiriyor. Yoksa size göre prins yüce bir varlıktır, marslılar tarafından insanoğluna bir lütuf olarak verilmiştir falan filan gibi şeyler beni ilgilendirmiyor açıkcası.

İlgili topiğe yazıp yazmamanız sizin kendi tercihinizdir. Başkalarınında sizinle aynı tercihleri paylaşmasını beklemek rasyonalist bir yaklaşım değil.
  • size cevap vermemeyi uygun buluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

yazım yorum gerektirmeyecek kadar açık.markadan kasıt elbetteki ürün ancak konuşulduğu zaman ürünler marka ile anılmakta ve tanımlanmaktaher neyse bu konuda anlatmak istediğim çok açık ve anlattığımı düşünüyorum .bir araştırmaya girmeyecek kadar bu markaya güveniyor lüzum da hissetmiyorum.isterseniz telefleks le ilgili olan topiğe bakın benim tavrımı anlarsınız.en iyisi prinstir subjektif bir kanı deyildir.bunun benim için böyle olduğunu bilmenizi isterim. ve ilgili topiğe bir satır yazmadığımı görürsünüz. bu bir duruştur.ayrıca bahsettiğiniz ürün hakkında değerlendirmelerimi ve araştırma sonuçlarımı daha önce belirttim ve yazdım.ilgi duyarsanız okursunuz topikte var tamamı ile size kalmış.sana kalmadı halk margarin verelim abi anlayışıbana ters geliyo.
    neyse artık bu konu baydı ben meramımı anlattığımı sanıyorum.nezaketen konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.ayrıca distirbütörlerinin yeterince ilgi göstermediği ama ürünün kalitesi sebebi ile
    sorun çıkarmaması bizler için bir şans olsa gerek.

neye dayanarak prins diyorsunuz, ve de teleflez topiğinin nesi var ki ne dediğimi anlarsınız gibi bir ifade kullanmışsınız. orada kit ile ilgili bir sorundan söz edilmemiş ki, montajdan kaynaklanan bir sorunu. emin olun prinste daha fazla sorun olabiliyor. çok araştırmıştım ben de ve yurtdışında karşıma iki marka geldi teleflex ve prins en kalitelileri olarak. teleflezin artıları daha fazla geldiği için daha önce çok düşündüm. ve yazın fark yoktur diyerek yerli bir marka taktım. onu burda konuşmayayım. fakat çekmediğim kalmadı. sonra bir arkdaşaında tavsiyesiyle kiti söktürdüm ve teleflex'te karar kıldım. arada müthiş fark var, inanın bana müthiş fark. hızlanmada, performasta, son hızda, sorunsuzlukta vs.. isteyen inanır, isteyen inanmaz. biraz ingilizceniz varsa yabancı sitelere girin de durumun ne olduğunu görün derim..

ayrıca ben çok yerde teleflexin şu andaki kitler arasında en nitelikli kit olduğu bilgisini gördüm. daha önce başka bir kit kullanan birisi olarak teleflexin kalitesi beni oldukça memnun etti.

prins kaliteli bir ürün ancak teleflex kesinlikle aşağıda kalmaz. fark artılarda. oda teleflexte...

• sizlere cevap vermiyeceğim buna lüzum görmüyorum.çünkü derdiniz kalitesi dünyaca ünlü bir ürünün yanında kullandığınız ürünün kalitesiniıspatlamaya çalışmak kaliteli ürüne haksızlık oluyor.ayrıca siz madem konu hakkında çok şey biliyorsunuz kaynek gösterin ve link verinde millet aydınlansın.telefleksi googılda aratın sonuçlarını okuyun
    sonra birde prins topiğinde benim yazdıklarımı okuyun.ondan sonra eleştiri yapın .ayrıca telfleks topiğine girmediğimi ve ilgilenmediğimi belirtmişim.telefleks kullananların prins topiğine gelip dünyanın en iyi markası telefleks ve prinstir demelerini kastetmiştim.başka komşunun tavuğunu merak eden varsa onlarda gelsin.
  • birdaha dikkatli okumanızı öneriyorum.tavrımı anlarsınızı ne dediğimi anlarsınız diyerek çarpıtmayın
  • ayrıca ben marka belirtip kimsenin malına kötü demedim.siz bile itiraf ediyorsunuz başka ürünle telefleks arasında çok fark var diye.birde prinsi deneyin o zaman asıl farkı daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.size kitinizle mutluluklar diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

sizlere cevap vermiyeceğim buna lüzum görmüyorum.çünkü derdiniz kalitesi dünyaca ünlü bir ürünün yanında kullandığınız ürünün kalitesiniıspatlamaya çalışmak kaliteli ürüne haksızlık oluyor.ayrıca siz madem konu hakkında çok şey biliyorsunuz kaynek gösterin ve link verinde millet aydınlansın.telefleksi googılda aratın sonuçlarını okuyun
    sonra birde prins topiğinde benim yazdıklarımı okuyun.ondan sonra eleştiri yapın .ayrıca telfleks topiğine girmediğimi ve ilgilenmediğimi belirtmişim.telefleks kullananların prins topiğine gelip dünyanın en iyi markası telefleks ve prinstir demelerini kastetmiştim.başka komşunun tavuğunu merak eden varsa onlarda gelsin.

http://www.lpgforum.co.uk/ kardeş bi gir bak, orada bişeyler var.

bu arada bunu yalnızca yazına karşılık olarak yazıyorum. daha önce araştırdığım tüm siteleri tekrar bu sorun için araştırmak istemiyorum doğrusu. ancak şuna kesinlikle inanıyorum ki, prinste taksam artık farketmeyecek. teleflexin dyno sonuçları benim için yeterli. ayrıca şu anki performancı da benim için yeterli. kalite ıspatlamaya çalışmak mı zaten belli olan bişeyi neden ıspatlayayım. başkalarında olmayan kalite belgeleri yeterli değilmi? uzamanlık alanı bu olanlar zaten belirlemişler kaliteyi bana düşmez ki..

prinsi kötüleyen yok, burası prins çöplüğü de değil kardeş... insanların aldıkları ürünün sorunsuzluğunu görmek, onların mutlu olduğunu görmek bizi de mutlu eder. biz bir reklam yapmıyoruz burda, eğer bursaı yalnızca prisn taktıran arkdaşların mekanı ise biz çıkalım ve yorumda bulunmayalım hiç bir şekilde. ancak burada prinse hiçbir şekilde söz ettirmiyorsun ama, başka kitlere söz edebiliyorsun. bu bir tepki doğurur. sözlerinin geçerliğini zedeler.. ne sen benimki tek doğru diyebilirsin ne başkası. tek güzel benimki diyemezsin kardeş. diyorsan en güzel benimki de. anlamlar farklılaşır o zaman

ben bir teleflex kullanıcısı olarak prins topiğine yazı yazmayı düşünmüyorum artık. kırdıysam ve üzdüysem haklar helal edilsin..

bunu da burda kapatalım bence...

• arkadaşlar uzatmayalım bence.tartıştığımız konu prins mi teleflex mi olmamalı çünkü bu iki marka zaten lpg konusunda ürün bazında en başarılı markalar.bence ikisini taktıranda hata etmiş olmaz.
  • bencede kapatalım çünkü anlamını yitirip seviyesi düşeceğini düşünüyor ve hissediyorum.derdim sizinle deyil kullandığınız ürünlede deyil.tekrar yazıyorum.hertürlü yorumdan sonra o kitin bu kitin önünde 1 numara olduğunun idda edilmesi beni üzüyor.çünkü ben gidip telefleks topiğinde telefleks hakkında hiç yorum yapmadım aklımdanda hiç geçmedi.ancak telefleksin kendine ait bir topiği var ürünle ilgili değerlendirmelerin bu topikte yazılması bence bir fayda sağlar.yoksa kişilerin kullandıkları veya merak ettikleri ürün hakkında soru sormaları yorum yapmalarından doğal ne olabilirki.bir bakıyorsunuz birisi bir konunun arasına girip benşöyle duydumben böyle duydum şu kötü bu kötü diye yorum yapıyor.bizde ilgilisi ile konuşup ondan bir cevap aldıktan sonra böyle bir yoruma kalkışmasının daha doğru olacağını anlatmaya çalışıyoruz.kısaca kimseye isim kullanarak senin kullandığın ürün iyi veya kötü demiyoruz.ancak biriside gelipte dünyada en iyi telefleks sonra prins dediğinde bunun bir haksızlıkolduğunu ifade ettik.kimseyede burada yazamassındiye bir ifade kullanmadım.karşı çıktığım konunun ne olduğunu çok açık olarak anlattım
    teşbihte hata olmazssa müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi algılanacak bir ifadeye karşı olmaktan başka birşey deyil.şuda unutulmamalıdırkiinsanlarınelinde araştırmak için internet gibi bir kaynak var araştırırsınız hangisinin bir gerçek kit üreticisi hangisinin ise kit te pazarlayan bir holding olduğunu görürsünüz.bu şu demek deyildir .yılların dneyimi ve bu işin ilki olan prins dünyadaki en iyidir.bahsi geçen marka belkide daha iyidir.bu piyasada henüz yeni olan bu firmanın kendini ispat için zamana ihtiyacı vardır.bağımsız değerlendirmeler neticesinde zamanla kendini ispat eder.bizd onu gözü kapalı kabul ederiz.tıpkı prinste olduğu gibi.kardeş biz lpg forum adlı siteye zaman zaman giriyoruz.ancak konu hakkında yabancı yayın takip ediyoruz.

• Bence isteyen gelir istedigini konuda birseyler yazabilir.
    Ama burada söyle bir hava olusturmak yanlis. Burasi Prins konusu. Diger kiti olanlar yazmasin. Veya hic bir karsilastirma yapmasin.

Hic biri babamizin firmasi degil. Ne Prins ne de Teleflex ne de diger markalarin fanatikligini yapmaya gerek yok.
  • Şekerci seni tebrik ederim. Kendi yaptıklarını başkaları yapmış gibi lanse etmeyi çok iyi beceriyorsun. Yukarıdan aşağı yazılanları objektif bir göz ile oku ve ne yazdığına lütfen birkeza dah adikkat et. Nerede teleflex en iyisi sonra prins gelir yazılmış? Ama senin birçok yerde prins en büyük en iyi cart curt yazıların var. Hatta teleflex ile prins in adlarının yanyana yazılmasını bile kabullenemiyorsun. Kalkıpta buraya diğerleri yazmasın demedim deyipte sonra müslüman mahallesindeki salyangozların hayat mücadelesini kendien konu alan bir mesaj atınca hem inandırıcılığını hemde söylemlerindeki tarafsızlığını kaybediyorsun.

Ben almadan önce teleflex ile prins arasında kısa bir süre için kararsız kaldım, sonra benim mantığıma göre oluşturduğum algoritmada teleflex ağır bastığı için onu satın aldım. Ama bu demek değildir ki teleflex en iyisidir. Bu prins i de kötü yapmaz. Benim mantığımla yaptığım kar zarar tablosunda uygun olan oydu.

En iyisi prinstir diğerleri detaydır gibi bir yaklaşım sergileyen her kim olursa olsun bence akılcılıktan ve sorgulama yeteneğinden yoksun bir marka bağımlısıdır.

• Hangisini tavsiye edersiniz, Özbek mi Özzirve mi?
  • Toplum olarak tartışmaya ne kadardad meraklıyız anlayamıyorum!...
    Zeolit ne oldu arabanın resimleri, hala beklemedeyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ferazdak

Hangisini tavsiye edersiniz, Özbek mi Özzirve mi?

ben özbekte taktırdım, fiyat olarak biraz daha uygundu. şamandıra olarak brc takıyorlar,tomasetto ses yapıyor diyorlar. brc'de hiç ses yok.

iki yerde bu işin ustası yerler,hangisinde taktırırsan taktır pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 3 Kasım 2007; 13:01:08 >
  • Lpgnin araç garantisini nasıl etkilediği hakkında (marka bazlı) bildikleriniz var mı?
    Aracım mazda, daha önce mazdannın tamamen garantiden çıktığını duymuştum ama az önce mazda bayi ile görüştüm, sadece motor garantiden çıkar, şasi, elektronik ve diğerlerin sorun olmaz dediler.
  • zeolit nerdesin sesin çıkmıyor.ğişmanmı oldun yoksa(şaka)ferazdak magnatın da söylediği gibi ikiside işinin ehli biri şamandıradan ötürü biraz daha pahalı(öz zirve)tercih sana kalmış.şamandırada çok önemli deyil.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.