şimdilik en iyisi hala prins diğerleri kalitesinin k sına bile yaklaşamazlar.ankarada özbek daha hesaplı takmakta özbek ankaradaki prins distirbütorünün getirdiği kiti takıyor öz zirve ise kayserinin getirdiği kiti takıyor .öz zirvenin farkı tomasetto şamandıra takması.hepsi kayısı ama malatya bir başka.malatya kayısısı yemeyen gelir burda kayısısının tadını anlatır.malatyacılarda buna gülerler.ankara özbek en hesaplısı.topikte telefonu ve adresi var ilgilenirseniz.öz zirveninde tel ve adresi var.
Şimdilik en iyisi hala brc diğerleri kalitesinin k sına bile yaklaşamazlar ne olacak şimdi hocam bende böyle yazarsam biraz büyük bir laf etmişsiniz bence kaliteli bir kittir yazsanız anlayacam da saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: şekerci
şimdilik en iyisi hala prins diğerleri kalitesinin k sına bile yaklaşamazlar.ankarada özbek daha hesaplı takmakta özbek ankaradaki prins distirbütorünün getirdiği kiti takıyor öz zirve ise kayserinin getirdiği kiti takıyor .öz zirvenin farkı tomasetto şamandıra takması.hepsi kayısı ama malatya bir başka.malatya kayısısı yemeyen gelir burda kayısısının tadını anlatır.malatyacılarda buna gülerler.ankara özbek en hesaplısı.topikte telefonu ve adresi var ilgilenirseniz.öz zirveninde tel ve adresi var.
arkadaşlar prinsin enjektörleri öyle böyle diyodular brc de keheın kullanıyo dedikten sonra hiçbir yorum yapılmamiş bu mudur bittimi bu arada prins i istanbulda kim temsil ediyor merak ettim
slm şekerci kardeş aranıza yeni katıldım ama bayadır gözlemliyorum acaba şuan 320 ci almayı düşünüyorum tabiki prinsten başka bir sistem düşünmüyorum hatta bakmadım bile diyebilirim ama araba 1994 model sence bu model bir arabaya gaz taktırsam verim alırmıyım arabanın motoru süper bilirsin bmw ve hırpalanmamış zor bulunur ama şansım iyi gitti ve 1 senelik bir araştırma sonucu temiz bir tane buldum ve motoru süper 135.000 binde bir damla yag yakması dahi yok bende diyorum senin taktırdıgın yerde taktırayım sen şuan memnunmusun arabandan nasıl bi degişiklik varmı ve cekiş nasıl düşme falan kalkışlarda ne durumda yakıt ne kadar acaba benim alacagım araba sence ne kadar yakar cvp için şimden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: yakisikli_34
slm şekerci kardeş aranıza yeni katıldım ama bayadır gözlemliyorum acaba şuan 320 ci almayı düşünüyorum tabiki prinsten başka bir sistem düşünmüyorum hatta bakmadım bile diyebilirim ama araba 1994 model sence bu model bir arabaya gaz taktırsam verim alırmıyım arabanın motoru süper bilirsin bmw ve hırpalanmamış zor bulunur ama şansım iyi gitti ve 1 senelik bir araştırma sonucu temiz bir tane buldum ve motoru süper 135.000 binde bir damla yag yakması dahi yok bende diyorum senin taktırdıgın yerde taktırayım sen şuan memnunmusun arabandan nasıl bi degişiklik varmı ve cekiş nasıl düşme falan kalkışlarda ne durumda yakıt ne kadar acaba benim alacagım araba sence ne kadar yakar cvp için şimden teşekkürler
elbette taktırabilirsiniz verimde alırsınız tek nokta enjeksiyonlu deyilse sıralı taktırabilirsiniz.prins bu işin en iyisi ankarada özbek servise taktırabilirsiniz.istanbulda beylikdüzünde gaplı makinya da taktırabilirsiniz. ben ankarada taktırdım .daha hesaplı geldiği için. görüşüp randevu alıyorsunuz.sabah 9 da gidilirse akşam 6 /7 gibi bitirirler. mutlaka aracın başında durun ve manifoltu söktürün manifoltunuz döküm olduğunu tahmin ediyorum.eğer döküm manifoltsa sökülerek yapılması için ısrarcı olun.bana gelince araç 27000km oldu tık yok malum kış şartları tek tık ta alıyor.mükemmel kısaca.herkesin köftesi neticede köftedir ancak selim ustanın köftesi bir başka.kalın sağlıcakla
madem brc kit kullanıyorsunuz prins topiğinde brc reklamı neden yapıyorsunuz.şöyle bir bakın topiklere prins kullanıp başka bir topikte prins reklamı yapan varmı.prins kullanmış olsaydınız kalitenin k sı ne demek olduğunu daha iyi anlardınız.üzülmeyin bir dahaki sefere sizde prins takar mutlu olursunuz.
Ya otogaz hakkında sabahtan beri yorumları okuyorum çok komik geldi bir otogazcı olarak hemen üye oldum birkere PRİNS Hollanda markası olarak sıralı otogaz sisteminde bir numara marka olarak ilk türkiyeye getiren bizim firma ama başka adlar geçmiş bizden aldılar evet kayseride var dispritörü ankarada var doğru bizim aracılığımızla oldu.ankaradaki bir çok yere prins takmayı öğreten biziz.tomesetto marka şamandıra orjinal takmayan prins yetkilisi değildir iyi bir montaj yaptığından şüphe ediniz.istanbulda bu kadar aranıp bulunamayan birşey olduğunu bilseydik oaraya bir şube açardık.PRİNS şu anda 2000 ytl peşin taksitlendirme olarak 12 taksite kadar yapılıyor ama vade farkı koyuluyor.kesinlikle sadece ankarada yaptırın ve yetkili firmalara zaten iyi olarak en fazla 3 firma var 2 yıldır prins takan diğerleri yeni başlayan ucuz çalışıp kaliteyi düşüren firmalar.Ve türkiyedeki en iyi sistem şu ana kadar en az sorun veren gerçek otogaz taktırtığını anlamayan bütün araçlarla uyumlu jeeplere bmvlere takılan tek sistem Prins bizim şu ana taktığımız yalnızca prins çünkü otogazda sorun yaşamak istemiyoruz.seçili ve sayılı müşterilerimize montaj yapılıyor.çünkü tek çalıştığımız sektör bu değil kalitesiz yapıp para kazanmak için uğraşalım .projeyi 90 sayfalık garantisinide montaj bitiminde derhal teslim ediyoruz.ilginize yanlış bilgilendirilmeyin.
benim mesajlarımı silmişler heralde birilerini rahatsız etti.eğer eleştiri kabul etmiyorsanız doğru düzgün bayi ağı bile olmayan bir malzemeyi brc ile kıyaslamayın .prins kötü bir malzeme değil ama bir numara olmak için çok eksiği var.istanbul da talep gördüğünü bilseydik bayi açardık lafı çok saçma ve aciz bir laftır.istanbul piyasasında adı geçmeyen bir mal hiçbir zaman en iyi olamaz.(sadece lpg kiti değil genel)
bir ürünün istanbulda olmaması o ürünün 1 numara olmasına engel deyil.zira fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali.malın iyisini ve kalitelisini tanıyan bilen bulup fizanda bile taktırıyor.diğer arkadaşa gelince usta bunca zamandır sen nerdeydin ya.bunca zaman çenemizi yorduk bize yazık deyilmi.ha bu arada sizin firma kim.yada siz kimsiniz anlatın bilelim.ha birde tomasetto şamandıra konusu var.tomasetto takılmazssa sistem çalışmıyormu yada şöyle sorayım tomasetto şamandıranın prins kite kazandırdığı ne gibi artılar var.cevaplarsanız sevinirim.sayın çağlarca brc de ünlü bir marka olabilir.ama biz prins markalı ürünü benimsedik bi kere fanatiği olduk fazla para verdik sence o kadar farkı boşunamı verdik.sen brc ile mutlu isen mesele yok .sana brc kitin ile mutlu zamanlar diliyoruz.ancak prins topiğinde brc yarıştırmaya çalışmak biraz abes oluyor.sende bir brc topiği aç bizde merak edersek ilgi duyarsak orada sizinle fikir paylaşırız.
Arkadaşlar birkaç gün önce Ankarayı telefonla arayıp her iki bayidende PRİNS,in fiyatını sordum şu rakamları öğrendim.birisi peşin fiyat olarak:2000 ytl ve taksitli 2300 ytl olarak fiyat verdi.Diğeride peşin:2100 ve 5 taksit yaparız bu rakamı şeklinde fiyat verdi.şimdi her şey iyi güzelde dolar ve euro ya göre yüksek değilmi bu fiyatlar?hiç olmazsa peşin fiyatını bölemezlermi 8`e 10`a da bizde taktıralım prins`i böyle olursa yaptıramıyacaz galiba fiyat yüksek.sayın bayilerden fiyat konusun da biraz daha fedakarlık bekliyoruz.
merhaba arkadaşlar prins khein marka japon malı enjektörleri kullanıyor doğrudur eskiden brc de bu enjektörleri kullanıyor idi fakat fabrika ürettiği malı yalnızca prinse veriyor ve bu yüzden brc bir süre başka marka enjektörler kullandı sonra kendisi bir enjektör üretti ve onu kullanıyor bütün montajcılara sorun brc uzun süredir khein enjektör kullanamıyor bazı montaj firmaları kendisi temin ederek kullanıyor o zaman brc nin fiyatı prinse yaklaşıyor. hoşçakalın
quote:
bir ürünün istanbulda olmaması o ürünün 1 numara olmasına engel deyil.zira fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali.malın iyisini ve kalitelisini tanıyan bilen bulup fizanda bile taktırıyor.diğer arkadaşa gelince usta bunca zamandır sen nerdeydin ya.bunca zaman çenemizi yorduk bize yazık deyilmi.ha bu arada sizin firma kim.yada siz kimsiniz anlatın bilelim.ha birde tomasetto şamandıra konusu var.tomasetto takılmazssa sistem çalışmıyormu yada şöyle sorayım tomasetto şamandıranın prins kite kazandırdığı ne gibi artılar var.cevaplarsanız sevinirim.sayın çağlarca brc de ünlü bir marka olabilir.ama biz prins markalı ürünü benimsedik bi kere fanatiği olduk fazla para verdik sence o kadar farkı boşunamı verdik.sen brc ile mutlu isen mesele yok .sana brc kitin ile mutlu zamanlar diliyoruz.ancak prins topiğinde brc yarıştırmaya çalışmak biraz abes oluyor.sende bir brc topiği aç bizde merak edersek ilgi duyarsak orada sizinle fikir paylaşırız.
siz açmişken bende paylaşim dedim.bir numara, tek,en pahalı oldugu için en iyi vs vs,,gibi saçmalikların bir cevap hakkı doğurduğunu düşündüm.brc ile ben değil milyonlar mutlu.ben montajcıyım .iyiye iyi derim .hatta şu anda brc montajı yapmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: omercalikir
merhaba arkadaşlar prins khein marka japon malı enjektörleri kullanıyor doğrudur eskiden brc de bu enjektörleri kullanıyor idi fakat fabrika ürettiği malı yalnızca prinse veriyor ve bu yüzden brc bir süre başka marka enjektörler kullandı sonra kendisi bir enjektör üretti ve onu kullanıyor bütün montajcılara sorun brc uzun süredir khein enjektör kullanamıyor bazı montaj firmaları kendisi temin ederek kullanıyor o zaman brc nin fiyatı prinse yaklaşıyor. hoşçakalın
kheın fırması ile prins anlaşma yaparken yanlarındamıydınız .bir saçmalık daha prinsten başkasına satmıyor demek.e o zaman isim hakkınıda prinse verip prins enj olarak piyasaya çıksınlar.kheın okadar küçük bir firma değildir.
prins istanbulda bayisi yoksa bayi ağı yok demektir... peki ben nsl brc fast takarken khein enjektör kullanıyorum satmıyosa?
madem montajcısın bu topikte işin ne insanları yanıltıp müşteri avlıyorsun bu saçmalık deyil düpedüz ahlaksızlık gibi geliyor bana
prins khein enjektör kullanıyor khein en kaliteli ve pahalı olan enjektör. bazı firmalar bu ünden yararlanmak için ürününü bu marka ile birlikte piyasaya sürüp tutunduktan sonra başka alternatif markalarla devam etmekteler.yada üçüncü firmaların taklitlerini kullanmaktalar.yada fason yaptırmaktalar.enjektör denen şey çok çeşitli sanayi kollarında kullanılan ve selenoid valf diye tabir edilen bir valftir.ceryan gelir açar kesilir kapanır.prensibine dayanır.bir bunların hangi amaca hizmet edecek ise sadece o iş için ciddi firmalarca üretileni vardır birde farklı amaçlar için tasarlanmış ancak bu tür işlerdede kullanılmak için dönüştürülmüş ürünler vardır.birde taklit ürünler vardır marka fasulyedir ancak içi mercimek olarak çalışır.burada önemli olan iyi ürünlerle piyasada kendine yer edinmeye çalışan firmanın iyi ürünleri kullandığı döneme rastlamışsak şanslıyızdır.şöyle bir şey ingilterede brc ile prins arasında fiyat olarak 30 /40 paund oynar.çünkü oradaki standartları karşılamak zorundadırlar. ancak türkiyeye gelince işler değişir.türkiyede ölçü emniyet ve kalite olmadığı için en önemli etkenin fiyat olduğu bir ülke olduğu için işler türkiyede değişmektedir.a firması kendi üretimim dediğinde siz gerçekten onun üretimi olup olmadığını biliyormusunuz hayır çünkü firmaya gidip gözünüzle görmediniz.üzerinde a yazıyormu yazıyor.her neyse isteyen istediğini kullanır.ama kalitesinden emin olunacak tek firma prinstir.ayrıca her merdivenin altında montajı yapılmamakta yılların deneyimine sahip artı bu işin kursuna gitmiş sertifikalı montajcılar bu işi yapmaktalar bir ara bayilik verilmeye kalkıldı bir sürü sıkıntı yaşandı.bu konuda çok deneyimli kişilere montaj yaptırılmakta buda bayisinin az olmasına sebep olmaktadır.aracınız benzinde arıza yapmadıkça gaz ekipmanında katiyen arıza yapmaz bu prins için böyledir.çünkü fabrikasında itina ile üretilen test ve kalite kontrolünden geçen tek üründür.ürünün türkiyede bilinmeyen sadece abi çok pahalı daha ucuzu aynı kalitesi var abikandırmacalarıdır.bir örnek vermek gerekirse siz bir ürün hakkında bilginiz yok fakat ürüne ihtiyacınız var bu ürünle ilgili araştırma yapmaktasınız.rasgele bir dükkana giriyorsunuz ve soruyorsunuz ben şu üründen kullanmak iştiyorum sizde varmı (yok)peki nerde bulabilirim (o ürün tedavülden kalktıabi)hem çok pahalı hemde ondan daha iyisi şu fiyata biz kapı gibi ürünümüzün arkasındayız bir şey olursa memnun kalmazssanız araba ile birlikte geri alırız.vs bu böyle ülkemizde mesleki eğitim olmadığı için işimiz önce allaha sonra adına tamirci dediğimiz.okula karşı antipatisiolan eğitimi gereksiz sayanilkokuldan sonra eğitim almamış (aksi olanları tenzih ediyorum)bir güruun elindesiniz.şimdi bir sevise gidin konuya vakıf olupta sevisten memnun ayrılan bir kişiye rastlamadim.maalesef türkiyede bu böyle bizim mantığımız en karmaşık işleri en ucuza nasıl yaptırırım mantığı sonuçlara maalesef böyle oluyor.bu konuda konuşulacak okadar çok şey varki bu ülke 10 yıl çinin süprüntülerinin japon malı diye millete satıldığı bir ülke vatandaş ne bilsin japonu çini haritada göster desen /90 ı gösteremez.hal buki hekes çini japonu eğitim sırasında mutlak bir kere görmüştür.çok uzun oldu kalın sağlıcakla
quote:
madem montajcısın bu topikte işin ne insanları yanıltıp müşteri avlıyorsun bu saçmalık deyil düpedüz ahlaksızlık gibi geliyor bana
sacmalamaya devam ediyorsunuz benim herangibir topikte veya sitede firma ismi herangibir link veya adres verdiğimi gördüyseniz bende görmek istiyorum.ayrıca ben prinsin kalitesiz olduğunuda düşünmüyorum .prinsi temsil eden insanların yetersiz olduğunu düşünüyorum.ve müşteri avlanmaz kazanılır.siz milleti sazan zannediyorsunuz galiba
sn şekerci 1. üreticiyim 2. sıralı olarak brc fast - lovato kullanıyorum brc fast için khein kullanıyorum. ayrıca 3 tane servisim var. montajcılar giremez die bi yazı görmedim topic te AYRICA KHEİN ENJEKTÖR BİR MARKADIR HİÇ BİR ÜRÜNÜN DEĞİLDİR...!!! saygılar...
sn çağlarca ben saçmalamayı bırakalı yıllar oldu sıra sizde galiba kendiniz montajcı olduğunuzu söylüyorsunuz benim derdim topikten montajcı kışkışlamak deyil çünkü ben bir son kullanıcıyım ve mak mühendisiyim.bizler sizlerin yapmış olduğu işlere onay veren kimseleriz benim size anlatmak istediğimi ya anlamadınız yada benimle polemiğe girmek hoşunuza gidiyor yada işinize geliyor.her neyse size cevap vermek beni aşar çünkü uslp farklılığı var .ayrıca ben size başka bir topikte deyilde prins topiğinde brc reklamı yaparken rasladım.yazdıklarınızın hiç birisi beni ikna etmedi.bütün dünyada olduğu gibi ünlülerin hemen yanına ünsüzler gelip sebeplenmeye çalışırlar kamil koç bir markadır ancak hakiki koçta bir markadır.iki markayı teşbih olarak kullandım.her neyse umarım ne demek istediğimi kısa sürede anlarsınız.maalesef asılların hep taklitleri olmuştur.ve ömürleri hep asılları tüketmeye çalışmakla geçmiştir.brc nin topiği var neden orada ürününüzle ilgili methiyelerinizi yazmıyorsunuz.orada yazın bakın kimse size bir şey söylermi.ben hakka ve hakkaniyete inana bir insanım ve haksızlıkların karşısında susan şeytandır.özdeyişine inanırım.ve bu şiarla bu bir haksız rekabet girişimde olsa mutlaka karşısında yerimi alırım.kalın sağlıcakla.