Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam hocam zaten senin mesaj için yazmadım genelde öyle yazıyor, lpg taktırınca bunu saklamanın bir anlamı yok. ne güzel işte araçlarımıza 2000 ytl değerinde sistem taktırmışız. bundan iyi bişeymi olur.
  • Bazi arkadaslar sirf suyu bulandirmak icin ortaya cikiyorlar gibi bir izlenim yaratiyor bende yaniliyor isem affiniza siginirim sayin arkadaslar.
    LPG dönüsümündeki güvenlik sistemlerini ve calisma prensbi ni incelemenizi tavsiye ederim bu sistemler imal edilinceye ve calistirilana kada bir cok mühendisin elinden geciyor.
    Saygilar tasarruflu sürüsler

Rumeli otogaz
    tartarini Kusadasi bayi
    0256 6221808
    rumeliotogaz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumeliotogaz -- 15 Ocak 2008; 11:15:34 >
  • bugun ozzırve otogaza (memduh ustaya) gittim yine guler yuzlu ve son derece sıcak bir sekılde karsılandım arabamda(volvo s70 t5) olan turbo actıktan sonra teklemeler oluyodu basınc ayarımızı ve yenı ayarını yapıldı
    bu arada sohbet ederken fıyatda ogrendım prins 4 sılındır 2000 ytl imis ıı forumlar dılerm
  • Gereksiz mesajlar silinmiştir.
  • Bende 2 ay önce Ankara-Özzirve Otogazda prins lpg taktırdım aracıma.Aracım e34 kasa bmw 535i,3.5 lt lik bir motoru var ve tahmin edersinizki tam bir benzin düşmanı.2 aydır lpg ile ilgili ciddi bir sorun yaşamadım,hatta taktırdığım gün,memduh ustadan aracı teslim alıp depomu dodurdum ve bolu'ya gittim.Otobanda 230 a kadar hiç sorunsuz,benzinden farksız çıktı.Birkaç ufak ayar sorunu dışında çok sorunsuz ve kaliteli bir kit.Enjektörleri çok sessiz.Gittiğim bmw servisinde lpg başka araçlarda var traktör gibi enjektör sesi dinliyorsunuz.
  • ben simdiye kadar konusmalariniza katilmadim ama ben memduh usta olarak bu ise mudahale etmeyi gerekli gordum suanki fiyatimiz ozbekden 200 ytl fazla degil bizim suanki fiyatimiz 2000ytl dir bidahada frimamiz hakkinda pahalii diye lansse etmeyin yazdiklarinizi her zaman takip ediyorum...... sunuda ekleme geregi duyuyorum bir aracda kullanilacak multivalf lpg sistemin can damaridir en kalitesi suandaaa dunyada TOMASETTO dur...
  • sayın memduh usta biz son kullanıcılar olarak isterdikki tecrubeleriniz işığında foruma katılıp sorulara muhatap olarak insanların merakı ve ilgisine bir yetkin ve etkin kişi olarakcevap vermeniz olurdu.fakat ne sizden nede diğer yetkin kişilerden bir dönüş olmadı.ayrıca bu kiti taktırdığım tarihte muhtelif firmalarla yaptığım görüşmeler sonucu ortaya çıkan tablo böyleydi .şimdi fiyatınızı aşşağı çekmiş olduğunuzu görüyoruz.
    vermiş olduğunuz fiyata tomassetto şamandıra da dahılmi.eğer rahtsız olduysanız firmanızdanda bir daha bahsetmeyiz olur biter.oysa biz isterdikki bu konuda tecrubesi olan ve konusuna hakim bir insanın bu konularda kılavuzluk yapması öne çıkması ve bizim yapmaya çalıştığımız ürünle ilgili konuları üstlenmesi ve bu konuda insanlara faydalı olmasıdır.
  • ozzırve otogaz da (memduh usta) asla kalıte dusurecek ılerde bı sorun cıkaracak bi urun kullanmaz 2000 ytlnın ıcınde tomasetto samandıra kesınlıkle vardır 2000 ytlnın ıcınde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer49 -- 24 Ocak 2008; 9:16:43 >
  • omer 49 ben o cevabı memduh ustanın kendisinden bekliyordum.ayrıca memduh ustanın kişiliğine işçiliğine en az özbek servis kadar iyi olduğunu
    hatta tecrubesinim üst düzeyde olduğuna katılıyorum.ancak benim de söylediğim bir gerçek.fiyat konusu ile ilgili olarak yazılan yorumda tamamı ile haklıyız.çünkü ben topiği açtığımda yaşadıklarımı bir bir yazdım.memduh ustadanda fiyat aldım o zaman.bana verilen fiyat 2250 ytl idi .istanbul adlan bey 2350 ytl idi gas shop 2000ytl fiyat verdi .ha bu
    gün fiyatlar belki biraz döviz kuru ile aşağıya gelmiş olabilir.geçmişe bakıldığında fiyat farkları açık olarak görülecektir.tomasetto şamandıra gas shopta 65 ytl olduğunu dikkate alırsak hesap ortaya çıkacaktır.ayrıca tomasetto olmayan bir şamandıra da minimum 30 ytl olduğunu varsayarsak hesap meydanda
    ayrıca tomasetto şamandıra dünyanın bir numarası olabilir.onun yerine takılan diğer şamandıralarda aynı işi mükemmel olarak yapmaktalar.bu anlamda bir sorun olacağını zannetmiyorum.ben isterdimki bu konularda muhatapları nedenleriyle cevap versin.bizde aydınlanırdık.

• ben 1983 den beri lpg ile ugraşıyorum prins sistemi 2000 senesinde ben getirdim ve sıralı sistemi türkiyeye ben tanittim ve ben üç senedir ankaradayım ve ben kayseriliyim ankaraya gelmemdeki sebeb yetkili servislerin beni istemesi oldu ve hala kayseri prins distribütörünün türkiye egitmeniyim yardımcı olmaya çalışıyorum ben hiç bir firmayı kendime rakip olarak görmüyorum firmamın ismi pahalıya çıktıgı için cevap yazma geregi duydum ve hiçbir zaman kaliteden ödün vermedim multivalf konusu ise herzaman tomasetto kullanıyorum saygılar sunarım
  • memduh usta bizde sizleri iki firma gibi deyilde bu işi en iyi yapan kişiler olarak andık her zaman.keşke fiyatınızı daha önce açıklasaydınız da bu konuda sorusu olanlar aydınlanmış olsalardı.açıklamalarımızda fiyat farkının şamandıradan kaynaklandığını her zaman yazdık.her neyse sizi topiğimizde görmek bizi sevindirdi.ilgi ve alakanızın devamı temennisi ile iyi akşamlar diliyorum.
  • memduh usta, çeşitli forumlarda methini duydum. Benim sorum kendi arabamla ilgili olacak. 2006 Focus ghia 1.6 otomatik sedan kmde 380 bin lira yakıyor
    prins düşünüyorum ama bazı ustalar 380 den 270 e düşer dediler. bu tasarruf az değil mi? birde bu denli çok yakan arabam gazla hantallaşmasın? sizin bu aracla ilgili söyleyecekleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir?
  • sizin araç fabrikaır syon sibop yuvaları yumuşak malzemeden yapılmıştır lpg ile birlikte fortların bazı modellerine yaglama sistemi taktırmanız gerekli yakıt konusuna gelince 380 ytl yakan araç 200 ytl yakar önemli olan bire bir benzine göre ayar yapılması saygılar sunarım
  • peki yağlama sistemi gerekirse o kaça mal olur ve o sistem yeterli çalışırmı herhangi bir problem çıkarırmı?
  • yaglama sisteminin fiyatı 50 ytl ismide flaşh lupee
  • Sn memduh usta bahsettiğiniz yağlama sisteminin çalışma prensibi nedir?biraz açarmısınız
  • yagma sisteminin özelligi sibop yuvalarının rahatlamasina yarıyor nedeni sibop yuvalarının yumasak mazeme olması lpg hem kuru hemde sıcak yakıt oldugu icin sibop yuvaları asınıyor bu nedenle yaglama sistemi ömrünü uzatıyor
  • memduh usta hos geldın foruma sana ıhtıyac vardı ıı oldu geldıgın cogu sorular havada kalıyodu
  • Arkadaşlar araştırdığım kadarıyla bu işin en kalitelisi prins, hiç problem duymadım.

2003 Honda CRV alıp bu dönüşüm kitini yaptırmayı düşünüyorum

2 sorum var:

1 bu işi en kaliteli ve güvenli şekilde İstanbulda nerede yaptırabilirim
    2 bu ruhsata işletme işini bir şekilde muamelecilerle çözmek mümkün müdür?
  • quote:

Orjinalden alıntı: memduhusta

ben 1983 den beri lpg ile ugraşıyorum prins sistemi 2000 senesinde ben getirdim ve sıralı sistemi türkiyeye ben tanittim ve ben üç senedir ankaradayım ve ben kayseriliyim ankaraya gelmemdeki sebeb yetkili servislerin beni istemesi oldu ve hala kayseri prins distribütörünün türkiye egitmeniyim yardımcı olmaya çalışıyorum ben hiç bir firmayı kendime rakip olarak görmüyorum firmamın ismi pahalıya çıktıgı için cevap yazma geregi duydum ve hiçbir zaman kaliteden ödün vermedim multivalf konusu ise herzaman tomasetto kullanıyorum saygılar sunarım

Memduh usta İstanbul'daki Gaplı makina otogaz hakkında ne söyleyebilirsiniz? işçilikleri nasıldır, tavsiye edermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.