Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın peçenek size ilişkin herhangi bir şey yazmadım.ancak siz bana istinaden cevap yazmışsınız oysa size konu olacak herhangi bir şey yazmamıştım.oysa siz bana hitaben yazmış ve altınada reklamınızı eklemişsiniz .ne ürettiğinizi merak etmiyorum.çünkü reklamını yaptığınız markalarla ilgilenmiyorum.ayrıca konusunu ettiğiniz şeyler hakkında yeterince bilgim var.bence ilgili topiklerde ihtiyacı olan insanlara yardımcı olsanız daha faydalı olursunuz kanımca.size hayırlı işler dilerim .burası bir son kullanıcı topiğidir hatırlatırım.diğer yazanların uslubu gibi prinsle ilgili bir sorunuz olursa yada son kullanıcı olarak bir eleştiriniz varsa yada memnuniyetiniz biz prins kullanıcılarından her türlü desteği alacağınızdan kuşkunuz olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

madem montajcısın bu topikte işin ne insanları yanıltıp müşteri avlıyorsun bu saçmalık deyil düpedüz ahlaksızlık gibi geliyor bana

benim yazımın arkadasından bunları yazdığınız için söylemiştim saygılar kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: şekerci

sn çağlarca ben saçmalamayı bırakalı yıllar oldu sıra sizde galiba kendiniz montajcı olduğunuzu söylüyorsunuz benim derdim topikten montajcı kışkışlamak deyil çünkü ben bir son kullanıcıyım ve mak mühendisiyim.bizler sizlerin yapmış olduğu işlere onay veren kimseleriz
    benim size anlatmak istediğimi ya anlamadınız yada benimle polemiğe girmek hoşunuza gidiyor yada işinize geliyor.her neyse size cevap vermek beni aşar çünkü uslp farklılığı var .ayrıca ben size başka bir topikte deyilde prins topiğinde brc reklamı yaparken rasladım.yazdıklarınızın hiç birisi beni ikna etmedi.bütün dünyada olduğu gibi ünlülerin hemen yanına ünsüzler gelip sebeplenmeye çalışırlar kamil koç bir markadır ancak hakiki koçta bir markadır.iki markayı teşbih olarak kullandım.her neyse umarım ne demek istediğimi kısa sürede anlarsınız.maalesef asılların hep taklitleri olmuştur.ve ömürleri hep asılları tüketmeye çalışmakla geçmiştir.brc nin topiği var neden orada ürününüzle ilgili methiyelerinizi yazmıyorsunuz.orada yazın bakın kimse size bir şey söylermi.ben hakka ve hakkaniyete inana bir insanım ve haksızlıkların karşısında susan şeytandır.özdeyişine inanırım.ve bu şiarla
    bu bir haksız rekabet girişimde olsa mutlaka karşısında yerimi alırım.kalın sağlıcakla.
    bence bir makina mühendisi olarak başkalarının değil kendi yaptıklarınıla övünün.ayrıca ben şuanda brc montajı yapmadığımı yazmiştım.yani para kazanmadığım birşey için reklam niye yapimki.benim bir hemşerim vardı mak mühendisliğini bitirdi iş bulamadığı için tarih öğretmenliği okudu.saygılar kaliteli montajı ve servisi destskliyoruz.

• prins distributorlerının acıl olarak istanbul,izmir ve ankara basta olmak uzere bayı agını genısletmesı hem markanın yararına hem de musterılerın yararına olacagını dusunuyorum.Sımdıye kadar yasanan-yasatılan aksı durum tekelcılıge,oligopolcülüge sebep olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 8 Ocak 2008; 11:57:04 >
  • selam arkadaslar cok kısa bır soru soracam 2004 yılı c 200 komp. mercedes araca sahıpım prıns takılabılırmı?? tesekkur ederım...
  • evet takılır
  • tesekkur ederım sekercı kardesım...Temız kalbınızle ankara da 2 tane guzel montaj yapan servıs var hangısı guvenılır bır sekılde tavsıye edersınız??
  • özbek serviste taktır.öz zirveden 200 ytl daha ucuz ikiside işinin ehlidir.
    öz zirve şamandırayı tomasetto takıyor.ondan pahalı.bana sorarsan şamandıra hangi marka olursa olsun performansa etkisi yok birde tomasetto gaz azalınca ses yapıyor.
  • sagol dostum...referans olarak ne soylememı ıstersın???
  • son olarak...
  • dün ben ankaradaydım.hem bir kahve içmek hemde görmek için gittim.ahmet beyle görüşmemizde bu topiğin adresini verdim herhalde siteyi takip edecekler.referans olarak beni şekerci olarak tanımazlar
    siyah honda shuttle derseniz istanbuldan gelmiş taktırmış.o zaman hatırlarlar.
  • SAGOL ŞEKERCİ KARDEŞİM...
  • Selamunaleyküm,

Herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. 2 ay evvel bir 2006 model ford focus ghia 1.6 sedan otomatik 32 bin km de arac aldım. aldığımdan beri eskiden sıcak bakmadığım lpg sistemini araştırmaya başladım, çünkü bu ford şehir içi km de 380 bin lira yakarak ocağımı batırma yolunda hızla ilerliyor. Nette epey yazı okudum, okuduklarım ve kullananlardan edindiğim izlenimler neticesinde en kaliteli ve sorunsuz kitin Prins olduğu, onu da en güzel işçilikle ankarada özbek servisin uyguladığı neticesine vardım. tabi bu şahsi görüşüm. Ancak ben istanbulda ikamet ediyorum. Ankara da kaça takıyorlar bilmiyorum, bir iki gün evvel ufuk beyle yazıştım ve kendisi istanbulda gaplı makineyi önerdi ancak fiyatın istanbul da 2000- 2100 ytl olduğunu söyledi. ankaradaki işçilikten memnun olmayan bilmiyorum eğer istambulda ki işçilik te aynıysa istanbulda taktırmak daha mantıklı geliyor bana çünkü, ankara 500 km benim benzin düşmanıyla şehirler arası 360 bile yaksa 180 ytl eder, bu gidişi tabi bir de gelişi var onu da gazla % 35 tasarruflu gelsem 117 ytl eder toplam 297 ytl eder bir de yemesi içmesi derken 350 ytl gider gibi.. eğer ankara ve istanbul arasındaki fark 350 liradan fazlaysa belki ankarada yaptırmak mantıklı ama 30- 40 lira kalıyorsa fark onca yola gidip gelmeye değmez diye düşünüyorum.

İstanbul gaplı makinada prins taktıran var mı? işçilik kalitesinden evvel insan kalitesini soracağım, daha önemli olan insanlarının kaliteli dürüst helal kazanan kişilikli insanlar olması, gerisi çözülür. Ufuk bey gaplı dan Adlan beyin bu işte en tecrübeli olduğunu söyledi, kendisiyle iş yapan oldumu nasıl biridir işçiliği nasıldır? yaptırdıktan sonra paralarını aldıktan sonra da ilgileri aynı şekilde devam ediyormu?

Bir de şunu sormak istiyorum, evet prins en kalitelisi ancak aracım 1.6 ve 110 bg yani turbosu filan yok çok alengirli bir motor değil ama 4 ileri otomatik şanzıman, brc de çok kaliteli ve fordlarla iyi uyum sağlıyormuş sizlerin görüşleri nelerdir? Malum istişare etmekte her zaman fayda vardır, biraz uzattım hakkınızı helal edin, herkese teşekürler.

Saygılar

• Bu hafta sekercı arkadasın tavsıye ettıgı yere 3.16i 2003 model arac geldı ıstanbuldan.Daha dogrusu benım tavsıyemle geldı. tek bır kelıme soylıcem harıka bır ıscılık harıka bır kıt o gasla tekrardan benı de alıp ıstanbula gectı tam gas.Mukemmel...
  • sayın müverrihtopiği başından beri bir göz gezdirirseniz.kendi tercihinizi kolayca yapacağınıza inanıyorum.bende istanbulda oturuyorum.ancak ankarda taktırdım.ve iyikide ankarada taktırmışım.bunu sonrasındaki sorunsuzluk ödülü ile geri kazanmış oluyorsunuz.istanbulda adlanbeylede görüştüm ankaraya gitmeden önce.ancak fiyat konusunda anlaşamadığımızdan ve benim aracın projesinin olmayışı sebebi ile ankarada özbek servise taktırdım.iyikide onlara taktırdım.işçilik mükemmel.kısaca herşeyi para ile olçmemek lazım.işin hakkını veriyorlar.
  • sekerci bey, ankaradaki işçiliğe diyeceğim yok elbet dediğiniz gibi herşeyi parayla ölçmemek lazım. Peki bu adlan bey in işçiliği hakkında bilginiz varmı burda yaptırsak özbek ten geri kalır yanı olur mu?
  • doğrusunu isterseniz adlanbeyin dükkanına gittim.görüştüm.kişilik olarak ve teknik anlamda izlenimlerim iyi yalnız çalışılan ortam konusunda aynı şeyi diyemiycem. fakat ufuk referans veriyorsa sorun yaşamazssınız diye düşünüyorum.zira ben işçilik yaptırmadım o nedenle işçiliği iyidir yada kötüdür diyemem.fakat özbeğin işçiliği çok düzgün.zira yaptırdığınızda göreceksiniz.sizin aklınızdan geçenlerin fazlası.bence çoğunluğun sesine kulak verin.bu topikte adlan beye montaj yaptıran zeolit nick li bir arkadaşımız vardı.uzun zamandır yazmıyor.ya çok bedbaht yada hayatından memnun o nedenle buraya uğramıyor.onon izlenimleri topikte var onları okursanız sanırım bir fikir sahibi olursunuz.
  • gaplı makinada prins montajı yaptıran birisi olarak yazıyorum;

adlan bey benim ne ortağımdır nede montajdan önce kendisini tanırdım.montaj yaptıktan sonra aracı 2 motorcu ustaya gösterdim ikiside montaja hayran oldular kaputu kaldırdığınızda araçta lpg var mı yok mu anlayamazsınız.aracı lifte kaldırdılar baktık ortada mide bulandıran bir tane hata yok.bunu ben ototrite olarak söylemiyorum.atatürk oto sanayi sitesinde ki tanıdık motorcu ustalar söyledi.montajda kullananılan kabloların tamamının üzerinde prins yazısı var.enjektörler çelik ve khein marka.kullanılan depo samçelik,şamandra tomasetto.

montajı yaptırdıktan sonra 3-4 defa kendi şüplelerimden dolayı adlan beyin yanına gittim.adam işini gücünü bırakıp benimle tura çıktı laptopu bağladı ayarlarını tekrar tekrar kontrol etti.ta ki ben ikna oluncaya kadar sabırla benimle ilgilendi.

aradan 7 ay zaman geçti şu an araçta lpg var mı yok mu belli değil.bu sürede adlan beyin yanına hiç uğramadım.sadece bi kaç defa telefonda görüştük.görüşmemizin sebebi de passat 1.8 t ye lpg taktırmak isteyenleri benimle görüştürmesinden dolayıdır.

bu yazdıklarımı forumda daha öncede bi kaç defa yazdım.ben bugüne kadar adlan beyin ne işçiliğinden nede insanlığından zarar görmedim.ne zaman bi problemim olduysa hallolmadan geri gelmedim.saygılar....

• ya arkadaşlar herkes kaputu kaldırınca lpg varmı yokmu anlamazsınız yazıyor. bu lpg taktırmak bu kadar utanılacak birşeymi , sonuçta ekonomi için taktırıyoruz. ben taktırınca dolum yerini tampona deldirip te yapıcam dışardan görünsün diye. aşın artık bu konuları
  • mesele o değil hocam montajdaki temizliği anlatabilmek için öyle yazdım.sağdan soldan kablolar fırlamıyor,kötü bi görüntü yok.utanacak olsam imzama aracın lpg li olduğunu yazmazdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: subaykan

ya arkadaşlar herkes kaputu kaldırınca lpg varmı yokmu anlamazsınız yazıyor. bu lpg taktırmak bu kadar utanılacak birşeymi , sonuçta ekonomi için taktırıyoruz. ben taktırınca dolum yerini tampona deldirip te yapıcam dışardan görünsün diye. aşın artık bu konuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 14 Ocak 2008; 16:53:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.