Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın bazı firmalar sadece mal satmayla uğraşıyor ülkemizde teknik serviz anlayışı gördüğüm iki firmada var alo dedinmi olduğun yere gelen landirenzo ve milano
  • quote:

Orjinalden alıntı: Müverrih
    bu daha ilk depo, bu biraz daha düşecek. 3. depodan sonra tam rayına oturuyor.. Ama şimdi bile gayet iyi.

İNŞALLAH dediğiniz gibi olur ve LPG tüketim değerlerimiz daha da düşer.
    Ben; 100km'de şehir içi 8lt, şehir dışı 100km/saat sabit hızda seyrederken 6,5lt LPG harcarsa tam verimle çalıştığını düşüneceğim.

LPG fiyatları artık haftalık olarak zamlandığından, tüketim değerlerinin 100km'de harcanan LPG olarak belirtilmesi daha uygun olur BENCE. Aksi takdirde, aylar önce, örn: km'de 12YKr yakıyor denmesiyle, bugün 12YKr yakıyor denmesi yanıltıcı olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: Müverrih
    quote:

Orjinalden alıntı: d3skh3nt3r
    yaw benim 22 kuruş yakıo.. Araba 2005 focus II ghia.. Normal mi arkadaşlar?

evet normal. benim 2006 focus ghia sedan otomatik 24 kuruş şehir içi yakıyor. seninki düz vitesse gayet normal. bu arabalar böyle yakıyor. fordun benzinlisi mi bir daha töbe.

Bu bildirdikleriniz LPG tüketim değerleri değil mi? Şehir içi benzin değerleri ise SÜPER de, o bakımdan sordum.

• lpg
  • İlk defa prins kit takılı bir araçta arıza lambasının yandığını duydum, bu marka daha çok 4*4 Amerikan ve Japonlara takılıyor ve tavsiye ediliyor. Benim aracımda da bu marka kit var, bugüne kadar 4000 km yaptım bir problem yaşamadım.
  • beyler fsi ve 1.6 115hp ecotec için lpg dönüşüm tavsiye edermisiniz?
  • Sanırım FSI motorlar için LPG kitleri gelişim sürecinde. Henüz tam sorunsuz bir model piyasada yok diye biliyorum.
  • FSI motorlar için LPG dönüşümü yapılıyor.Araç,%92 LPG,%8 benzin kullanıyormuş.Sorunsuz olduğu söyleniyor.BRC için konuşuyorum,diğerlerini bilemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucanhoroz

beyler fsi ve 1.6 115hp ecotec için lpg dönüşüm tavsiye edermisiniz?

lpghaber sitesinin forumunda 2A Mühendislik var, montajcı üye brc yetkilisi.. onlarla irtibata geçerseniz size detaylı bilgi verirler.. fsi için..
  • Teşekkür ederim
  • Ben bir mercedes kullanıcısıyım. E200 1996 model aracımda prins takılıydı. Yaz kış sorunsuz kullandım arada ayar gerektiriyordu ama yine de çok memnun kaldım. Bu yıl daha güçlü bir araç olan yine mercedes marka 6 silindirli E 320 1999 model otomatik vitesli mercedes kullanıyorum. Bunda da telefleks takılı. Ankara-İstanbul arası 130- 140 arası süratle zaman zaman da yüksek hızlara çıktım. 20.00krş yaktı.(indirimden önce gaz 1760 idi).2005 focus II ghia nın 22.00 krş yakıyormuş benim aracım demek ki çok az yakıyor.
    Şehir içinde de birkaç depo bitirdim, forumdaki arkadaşların yakıt oranlarına bakarak %60 oranında tasarruflu benim sistemim neredeyse. Prins 3.200 cc de ne kadar tasarruflu olurdu bilemiyorum. Arkadaşlarıma önerim bu sistemi de gözardı etmeyin. Foruma gece girdiğimden resim çekme imkanım olmadı isteyen olursa yarın aracın resimlerini çekip foruma koyarım.
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.
    1 temmuzdan beri kullanmakta olduğum Prins LPG sisteminde bugün 4.5 ayı doldurdum. 35.000km'de ilk kez LPG ile tanışan araç bugün 46.000km'de. Şu anda yaklaşık 11.000km boyunda ortalama 120-150 krş km'de yapılan bu km sonunda ortalama 1.300-1400 YTL kar elde edebildim. Sistemi taksitle almıştım ve her ayki elde ettim kar bunu ödemeye yetti. ilk başlarda yaşadığım sorunlardan sonra şu anda hiçbir sorun yaşamadan kullanılıyorum. Bildiğim kadarı ile 10.000km sonunda gaz filtresinin değişmesi gerekiyor. Bayramda Ankara'ya gittiğimde değiştireceğim. Birkaç kez elimde olmayan nedenle iyi olmayan marka gaz almak zorunda kaldım. Açıkcası şüphelenmiyor değilim. Sistem şu ana kadar özellikle güç ve kesilmeler konusunda hiçbir sorun yaratmamakta ve tam uyumlu olarak çalışmaktadır. Ancak birkaç sorun olmacak sizlere;

1- Deponun içinde bir miktar su ve pisliğin biriktiğini okumuştum bu başlıklarda.Zira önceden tam boş halde iken 48 litreye kadar gaz alan aracım artık 40-42 arasında gaz alıyor. Bu depoyu temizleten yada temizleme yolunu bilen var mı?

2- Filtre fiyatını bilen arkadaşlar var mı?
    Teşekkür ederim.

• sayın tolgakm
    aracınızın filtresinin periyodik bir ömrü yoktur tıkandığı zaman aracınız nasıl gaz bitince benzine geçiyorsa aynen öyle benzine geçmeye başlar
    bunu sürratlenmek istediğinizde yapmaya başlar işte o zaman filitrenizin
    değişme zamanı gelmiştir.ikincisi deponuzda bir miktar (curuf)su ve gaz ile birlikte dolan bir miktar çamur yada depo içindeki pas dolabilir.ancak bu hiç bir zaman bahsettiğiniz boyutta bir hacim deyildir.zaten deponun şamandırası daucu depo zemininden yaklaşık 5 6 cm yukarda olacak şekilde tasarlanmıştır.ve deponuzda daima 3 5 lt safra halde hiç bir şekilde kullanılmayan gaz vardır.siz o gazın üzerine dolum yaparsınız.
    şöyle düşünün dönercilerde döneri pişiren ocaklar vardır.dönerci gazın bitmesine yakın tüpü kafası aşşağı gelecek şekilde yanının üzerine yatırır.
    sebep o safra haldeki lpg yi kullanmaktır. birde sizden önce yazan arzu bayrı ya tavsiyem hiç bir zaman prins le bir başka ürünü kalite açısından mukayese etmeyin .elbette bahsettiğiniz ürün ve diğer ürünler aynı amaca hizmet etmekte ancak prinsin kalitesi ile mukayese bile edilmez.
    prins bu işin 1 numarasıdır bahsettiğiniz ürün ise bir holding ürünüdür.
    yarın ne olacağı belli olmayabilir.prinsle benzerlikleri prins üretimi hollandada yapılan bir üründür.diğeri ise dağıtımı hollandadan yapılan bir üründür.ürününüzü goglee den araştırırsanız söylediklerime raslıyacaksınız.her ikinizede sorunsuz ve keyifli günler dilerim.

• Merhabalar. Benim 2004 Model 1.6 Ford Fusion'um var. Hep yapmışken en iyisi yapılsın mantığıyla iş yaptığım için prinste karar kıldım gibi. Markayı seçtikten sonra ise geriye Ankara'da bunu nerede taktıracağım ve şimdi şehir içi 30 ykr yakan aracımın montaj sonunda ne kadar yakacağı soruları kaldı? Yardımlarınızı ve Ankara'da montaj yapan USta önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.
  • benim size önereceğim 2 firma var 1cisi özbek opel servisi 2.cisi öz zirve adlı firma ikisininde bu topik içerisinde adres ve telefonları var..görüşürseniz size yardımcı olacaklardır.
  • özzirveyi önermem usta iyi olsa bile çıraklar yapıyor montajı ne kadar tamam ben yapıcam dese bile.. özbek i dene bence
  • Arkadaslar bende uzun bir arastirmadan sonra prins taktirmaya karar verdim. Bir aksilik olmazsa 5 Aralik icin Ozbek Servisten Ahmet Beyden randevu aldim. Istanbuldan kalkip sirf problem yasamamak icin Ahmet ustaya montaji yaptiracagim.
  • merhabalar..alfa 147 ye takıldığında bir sorun çıkar mı??biliyorsunuz araçta t-spark motor var bu bir sorun teşkil eder mi??bir de kocaelide servisi ve montajı yapabilcek birileri var mı prinste??ortalama yakıt değerim ne olur??daha önceden alfasına taktıran varsa paylaşabilir mi??
  • MERHABA DONANIM HABER ÜYELERİ

BU FORM SİTESİNDE BAKTIM Kİ LPG SİSTEMLERİ HAKKINDA BİLİNÇLİ YAZIŞMALARGÖRDÜM VE BENDE FİRMANIN SERVİS MÜDÜRÜ OLARAK ÜYE OLMAYA KARA VERDİM. ARTIK BUNDAN SONRA PRINS LPG İÇİN HER TÜRLÜ SORULARINIZI VE BİLGİ İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLİRİM. TABİKİDE BİZE RAKİP OLMAYA ÇALIŞAN FİRMALAR BURDA PRINS IN FORM SAYFASINDA KENDİ MALZEMELERİNİ ÖVEREK MÜŞTERİ ÇALMAYA ÇALIŞSADA BİZİM BU SAYFADAKİ GÖREVİMİZ SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLI OLACAKTIR.

SAYGILARIMI İLETİR HER KEZİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLARIM.

BURHAN TUNCA
  • merhaba arkadaşlar...prins i bir arkadaşım çok övmüştü..forumda inceleyince övgüyü hakettiğini anladım..ben de prins taktırmayı düşünüyorum.2008 honda civic 5.000 km de..10.000 bakımından sonra mı taktırsam.sizlere sormak istedim..sanırım aracın garantisi gidiyor lpg taktırınca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRINS LPG DANISMA

MERHABA DONANIM HABER ÜYELERİ

BU FORM SİTESİNDE BAKTIM Kİ LPG SİSTEMLERİ HAKKINDA BİLİNÇLİ YAZIŞMALARGÖRDÜM VE BENDE FİRMANIN SERVİS MÜDÜRÜ OLARAK ÜYE OLMAYA KARA VERDİM. ARTIK BUNDAN SONRA PRINS LPG İÇİN HER TÜRLÜ SORULARINIZI VE BİLGİ İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLİRİM. TABİKİDE BİZE RAKİP OLMAYA ÇALIŞAN FİRMALAR BURDA PRINS IN FORM SAYFASINDA KENDİ MALZEMELERİNİ ÖVEREK MÜŞTERİ ÇALMAYA ÇALIŞSADA BİZİM BU SAYFADAKİ GÖREVİMİZ SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLI OLACAKTIR.

SAYGILARIMI İLETİR HER KEZİN GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLARIM.

BURHAN TUNCA

Öncelikle hoşgeldiniz. Prins tercih etmekten son derece memnun bir müşteri olmakla beraber, olası sorunlara sorunları da 1. ağızdan cevaplayacak bir yetkilinin olması da ayrıca memnuniyet verici. Birazç sorun olacak. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- Adana yaşıyorum. Anada-Mersin hattında bir yetkili servis düşünüyor musunuz?
    2- Şu anda herhangi bir sıkıntım olmamakla beraber yaklaşık 13.000km'dir kullandığım sistemin herhangi bir ayara ihtiyacı (periyodik) var mı?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.