Şimdi Ara

PRİNS LPG DÖNÜŞÜMÜ HAKKINDA HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PRİNS LPG DÖNÜŞÜMÜ HAKKINDA MERAK ETTİĞİNİZ HERSEYİ SORUN SÖYLEYELİMM

ORBAY OTO SERVİS
    0212 671 26 26

• yaklasık 3 hafta once prins silverline 3ooo km de aracıma taktırdım.su an sanki aractan cok fazla motor sesi geliyormus gibi geliyor,birde sabah çalıstırdıgımda ara ara rolantide devir değişikliğini cok net duyabiliyorum normalmi sizce.son ayarını gectiğimiz haftasonu maslakta 1000 km ayarını yaptılar onlar herhangi bir sorun olmadıgını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saseidon33 -- 28 Aralık 2012; 19:13:50 >
  • prinsin olayı zaten keihin enjektör. sizi silverline için nasıl kandırdılar?
  • Slmlar, 2011 honda civic AT marka aracım var. prins marka tüp taktırmak istiyorum. VSİ2 mi silverline model mı taktıracağım hakkında karar veremedim. çok fazla param yok LPG taktırdıktan sonra da sorun yaşamak istemiyorum. VSİ Khein enjoktör elbeteki de en iyisi ama silverline yetecekse üstüne fazladan para vermek istemiyorum. silverline taktırsam sıkıntı yaşamadan aracımı kullanabılırmıyım ? yıllık yaptığım KM 15-20 bin arası. bir de yağlama sistemi olmadan da kullanaılabilir mi ? detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.