Şimdi Ara

Prins Tank Gostergesi-LPG bitince otomatik gecme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayin Prins uzmanlari veya Prins kullananlar. Silverline taktirmistik aracimiza, tankta 32lt lik silindirik tank atiker. Tankta Lpg bitince biliyorsunuz prins dugmesi otuyor ve yanip sonuyor. Simdi bahsedecegim bir sorunmu yoksa bunlar boylemi calisiyor bilmiyorum durum su; Lpg bitti uyarisi alinca hic dugmeye dokunmadan gidip lpg doldurtuyorum tanki tamamen, sonra araci calistiriyorum ancak arac benzinde calismaya devam ediyor tanktaki lpg yi gormuyor sistem. Zaten gostergede kirmizi isik yaniyor prins yazisida yanip sonmeye devam ediyor. Dugmeye basip lpg yi kapatip tekrar acinca lpg ye geciyor. Simdi bu sistemler boylemi calisiyor yani lpg bitince otomatik benzine gecip, lpg doldurduktan sonra benzinden cikip lpg ye gecmesi icin lpg yi kapatip acmakmi gerekiyor, yoksa bu bir problemmi. Bilmem anlatabildimmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bkmtkm B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar LPG bitince hiç ellemeden LPG yi fulleyince normalde araç LPG'ye otomatik geçmesi gerekmektedir ayar Programı'nda ince bir buton ile ilgilidir hangi şehirde iseniz yardımcı olması için bayimiz ile görüşebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf abi sizinle görüşmüştük hatırlarsanız. İzmir deyim, uygunsanız bugün yarın uğrayayım yerinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.