Şimdi Ara

Prison break bitirenler bir gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.sezon 4.bölümdeyim ve daha izleyemiyorum, nedeni ise lincolne verilen kanlı kutu, sanırım sara nın kafası çıkıyor ve bunu görmek istemiyorum

http://unutulmazfilmler.com/prison-break-3-sezon-tum-bolumler-k4.html#izle şuraya girip kafanın hangi dakika saniyeler arası çıktığını söyleyebilcek biri varmı lütfen.. şu diziyi bitirmek istiyorum yoksa sıkıntıdan patlayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpingo98 -- 11 Haziran 2014; 13:01:38 >

• valla bende 2.sezon 7.bölümdeyim bakmak istemiyom
  • 3. sezonda aşırı derecede vahşet içeren sahne bulunmuyor. Bölümlere devam edebilirsin. İzlemeye çekindiğin bölümü göstermiyorlar.
  • 79 bölümün tamamındada oynuyor sara demmekki onun değil devam et

• sara 4. sezon
  • Devam et
  • alpingo98 A kullanıcısına yanıt
    Kafa görünmüyor Devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prison Break mi; Breaking Bad mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafa görünmüyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpingo98

3.sezon 4.bölümdeyim ve daha izleyemiyorum, nedeni ise lincolne verilen kanlı kutu, sanırım sara nın kafası çıkıyor ve bunu görmek istemiyorum

http://unutulmazfilmler.com/prison-break-3-sezon-tum-bolumler-k4.html#izle şuraya girip kafanın hangi dakika saniyeler arası çıktığını söyleyebilcek biri varmı lütfen.. şu diziyi bitirmek istiyorum yoksa sıkıntıdan patlayacam

Spoiler olacak ama;
    öyle bir şey yok devam et.

• Kafayı göstermiyor (dizinin yaş sınırına uygun değil sanırım) devam et takılma böyle şeylere
  • kafa görünmüyor diyorsunuzda resmi var googleda
  • alpingo98 A kullanıcısına yanıt
    Resmini arastırana kadar izleseydin ya.

(Eğer hala izlemediysen öyle mide bulandıracak falan bisey yok kan man da hatırlamıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prison break efsanedir yarıda bırakılacak bir dizi değildir devaaamm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.