Şimdi Ara

Priz Dönüştürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Amazon Amerika'dan şu kettle'ı satın aldım:https://www.amazon.com/AmazonBasics-Stainless-Steel-Electric-Kettle/dp/B072DWYBL7/ref=sr_1_5_acs_sk_pb_2_sl?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1545865860&sr=1-5-acs&keywords=kettle

Ancak priz ucu daha önce dönüştürücü ile kullandıklarıma hiç benzemiyor. Uçlardan birisi daha kalın diğerine göre. Özellikleri linkte de yazdığı gibi 120V 60Hz 1500W. Şimdi benim baktığım şeylerde hep 50-100W yazıyor. Ben bunu öyle bir dönüştürücü ile kullansam sıkıntı olur mu? Türkiye'de buna uygun bir dönüştürücü bulabilir miyim? Veya doğrudan kablo değiştirilebilir mi?

• Dönüştürücü olsa bile Türkiye'de şebeke gerilimi 220-230 volt. Cihaz 120 volt.

220 den 110 volta dönüştüren adaptörsüz direkt kullanırsanız cihaz direkt çöpe gidebilir. Üzerinde 220 icin bir dugme vs yoksa direkt fişe takmayın. Dönüştürücü için de fişin fotoğrafı lazım.
  • 1500W converler sizin kattledan daha pahalıya gelir kargo yapmadılarsa iptal edin hocam değmez yani
  • karadvt K kullanıcısına yanıt

Bu resimde alttaki giriş bendekinden.
    1500W altı dönüştürücü alsam cihaz düzgün çalışmaz mı acaba?

• Ustteki gibi bir şey bile olur muhtemelen ama biraz daha iyi bir şey kullanabilirsiniz.

Çevirici adaptörün 1500 watt in üstünde olması lazım ki verimli çalışsın yoksa çevirici adaptör bozulabilir.

• Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Maalesef ulaştı elime ve daha kötüsü ben bunu küçük diye KYK yurduna sokmaya almıştım ve bin bir uğraşla soktum. Buna kablo falan değiştirsek kullanamaz mıyız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeriphas

Maalesef ulaştı elime ve daha kötüsü ben bunu küçük diye KYK yurduna sokmaya almıştım ve bin bir uğraşla soktum. Buna kablo falan değiştirsek kullanamaz mıyız acaba?
    malesef hocam kablo fiş kurtarmaz sizi sizin kettle özellikleri 120v 1500watt yazıyor
    böyle birşey lazım size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.