Şimdi Ara

Priz tipi Wattmetre nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc nin çektiği gücü görebilmek için bu tarz bi ürün olduğunu duydum. Acaba nereden temin edebilirim? GittiGidiyor da 50-70 tl arası saçma sapan fiyatlar var fakat çok pahalı...

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Peperoglu

Pc nin çektiği gücü görebilmek için bu tarz bi ürün olduğunu duydum. Acaba nereden temin edebilirim? GittiGidiyor da 50-70 tl arası saçma sapan fiyatlar var fakat çok pahalı...

Teşekkürler...

Tchibo Enerji Tüketimi Ölçüm Cihazı
    burada paylaşılmıştı
    http://forum.donanimhaber.com/m_53550384/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

Orijinalden alıntı: Peperoglu

Pc nin çektiği gücü görebilmek için bu tarz bi ürün olduğunu duydum. Acaba nereden temin edebilirim? GittiGidiyor da 50-70 tl arası saçma sapan fiyatlar var fakat çok pahalı...

Teşekkürler...

Tchibo Enerji Tüketimi Ölçüm Cihazı
    burada paylaşılmıştı
    http://forum.donanimhaber.com/m_53550384/tm.htm

onu gördüm fakat hem konu kilitli hem de zaten verilen linkte ürün yok zaten konunun tarihi ekim 2011

• tchibo mağazalarında bir ürünü sürekli bulmak zordur. her hafta farklı ürünler, stoklarda bitene kadar satılırlar. ama aynı ürün daha sonra tekrar gelebilir, ama yakından takip etmek gerekiyor. aşağıdaki adresi sürekli takip etmende yarar var.

http://www.tchibo.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 19 Ocak 2012; 22:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

tchibo mağazalarında bir ürünü sürekli bulmak zordur. her hafta farklı ürünler, stoklarda bitene kadar satılırlar. ama aynı ürün daha sonra tekrar gelebilir, ama yakından takip etmek gerekiyor. aşağıdaki adresi sürekli takip etmende yarar var.

http://www.tchibo.com.tr/

teşekkürler. beklicez ozaman başka çare yok

• quote:

Teşekkürler...

hocam gittigidiyorda 44 e var , daha pahalıları da var ama bence bu senin işini görür ben gözüme 79 tl olanı kestirdim, bilgisayar gibi birşey fark grafik falan çiziyormuş
  • Bulunduğunuz yerde varsa bauhause' a bakabilirisniz bir zamanlar ben ordan 27 tl ye almıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkgen

quote:

Teşekkürler...

hocam gittigidiyorda 44 e var , daha pahalıları da var ama bence bu senin işini görür ben gözüme 79 tl olanı kestirdim, bilgisayar gibi birşey fark grafik falan çiziyormuş

Link var mı 79 tl olan için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 25 Ocak 2012; 11:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

quote:

Teşekkürler...

verim hocam ;

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/elektrik-tuketimi-olcum-bilgisayari-alman-51516222

• ürün güzelmiş grafik önemli değil de benim için doğru ölçmesi ve yüksek akımlarda (klima veya ısıtıcı bağlıyken ) bozulmaması önemli. umarım bu iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

quote:

Teşekkürler...

verim hocam ;

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/elektrik-tuketimi-olcum-bilgisayari-alman-51516222

bu ürün tchibo mağazalarında 30tl civarında satılıyor

• aynı ürün mü.. benzer birkaç ürün var ama en ucuzu 45-50 tl. tchibo da yok şuan
  • evet aynı ürün 13 ocakta avcılardaki mağazadan 27tl ye aldım
  • hocam emin misiniz aynı ürün olduğuna, çünkü hiçbiryerde bulamadım bu ürünü? ne internette ne mağazalarda var daha bulamazsam neyse parası verip alıcam.. paramı ayarlayabilirsem de bir tane 44 lük bir de 79 luktan alıcam ben hassas bir ölçüm yapmam lazım, görmek istiyorum hepsi aynı mı ölçüyor
  • Bende 2 tane var biri tchibodan biri bauhause den alınma tchibodan alınan çok daha hassas ölçüm yapıyor diğeri 1 W altını göstermiyor, her ikisi de 3600 W'a kadar dayanıyor, tchibodan 25 tl ye almıştım linkteki ürünün aynısı, bu nedenle 79 tl verilmez diyorum ben, bekleyin mutlaka tchibonun mağazalarına gelecektir
  • Satın aldığım ürün bu. Mağazada sadece bir kaçtane vardı.
     Priz tipi Wattmetre nereden bulabilirim?
  • uyarı için teşekkürler arkadaşlar.. göz göre göre kazıklanacaktık.. bauhause dan sipariş verdim ertesi gün geldi. kargo ücreti de almadılar. Şimdilik işimi görsün. Tchibo'ya gelince ordan diğerini alıcam. biraz fazla veririm iki cihazım olur gene bu kazıkçılara para vermem..
  • Benim de almam lazım bundan gg de saçma sapan fiyatlar var 20-30 arası bir fiyata nerde bulabilirim?
  • 20-30 tl arası önerisi olan var mı?
  • Karaköye yakınsanız karaköyde bildiğim bir kaç yervar watt metre satan bir bu tchibo ürünü var 55tl civarı olması lazım ki bende bundan kullanıyorum birde benzer ürünler var 25-30tl arası değişiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.