Merhabalar modemime gelen dsl kablosu koptu onu yenileyelim derken prizin içindeki internet hattı kablosuda koptu ve içeri kaçtı bunu nasıl uzatabilirim |
Bildirim
Merhabalar modemime gelen dsl kablosu koptu onu yenileyelim derken prizin içindeki internet hattı kablosuda koptu ve içeri kaçtı bunu nasıl uzatabilirim |
|
Fotosunu atar mısın? |
İçerdeki kablolar kanala kaçtı |
Hocam deliğin içine nasıl kaçtı, pes vallahi. Sen ince tel al, üstüne çift taraflı bant yapıştır. Delikten sok yapışıp çıkartırsın. Ya da teli spiral gibi yap deliğe sokup döndür dolanıp çekince çıkar. |
Şu işini görür mü? trendyol.com Utelips Banyo Lavabo Musluk Gider Açıcı Tıkanıklık Giderici Hijyen Lavabo Esnek Çelik Tel Kırılmaz Bükülmez Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/utelips/banyo-lavabo-musluk-gider-acici-tikaniklik-giderici-hijyen-lavabo-esnek-celik-tel-kirilmaz-bukulmez-p-239408460 |
|
Nötr- faz olmasın onlar. 220 v çarpar elektrik onlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 14 Temmuz 2023; 17:22:26 > |
Hocam çok teşekkür ederim oldu dediğiniz gibi buatlara baktım kabloyu buldum taktım internet çalışıyor |
Geçmiş olsun. |
|