Şimdi Ara

prize takılı şarj olmuyor ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk olarak kesinlikle toshiba markalı hiç bir ürün almayın..
    pil problemim şu şekilde normal kullanımda hiç bir problem olmuyor fakat oyun açtığım zaman bu hatayı alıyorum yani bilgisayara yüklenince prize takılı şarj olmuyor diyo ve lamba yanıp sönüyo işin garip tarafı tamam şarj olmuyor ama pil bitincede bilgisayar kapanıyo ve ben bunu bataryasız denediğimdede yine aynı uyarı gelir gelmez direk tak diye kapanıyo batarya test programından test ettiriyorum batarya etkilenmemiş diyor sanırım bataryada sorun yok ki olsa bile bataryayı sökünce o hata gelir gelmez kapanmaz yani çaresizce forumları dolanıyorum söylenilen pil programlarının kaldırılması vs denedim ama olmuyor umarım bunu çözen birileri vardır aramızda ve şunuda söyleyeyim batarya takılı kullanıyorum ve hata geliyo led lambası yanıp sönüyo prize takılı şarj olmuyor diyor ve ben adaptörü bilgisayardan söküp takıyorum bu işlemi durmadan yapıyorum bazen şarj oluyor ama baya bi tak çalıştır yaptıktan sonra nerdeyse yalama yapcak jak ucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmaz-1 -- 25 Ekim 2016; 23:45:25 >

• Anakartta sıkıntı var gibi format attınmı hiç işletim sistemli problemde olabilir.
  • batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Anakartta sıkıntı var gibi format attınmı hiç işletim sistemli problemde olabilir.

tabi üstüne nerdeyse on defa format yemiştir yani bu hata için değil bir kaç yıldır böyle oyun oynamaya başlayınca tekrardan başladı aslında anakar olma ihtimali var çünkü bilgisayarın
    2-3-4
    w-e-r
    s-d-f
    x-c-v
    bu koridordaki tuşlarda çalışmıyo bu yüzden harici klavye(sabit klavyeyi değiştirmeme rağmen) kullanıyorum bende garip bir bilgisayar tosbiha rezaleti olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

batarya

ama birde şöyle birşey var bataryayı söküp fişte kullanmaya başlayıncada direk kapanıyo yani hemen kapanmıyor ama işteo hata başlayınca elektrik kesilmiş gibi oluyor
  • ÇÖZÜM
    öncelikle konuyu bir hortlatayım benim canım sıkıldı belki başkalarınada ilham olur
    aynı problemi yaşayan arkadaşlar öncelikle hatanın sistemsel olduğu gerekçesiyle driver ayarları ile sorunu çözmeye gayret etmeli fakat benim yaşadığım sorun ne adaptörden kaynaklı nede bilgisayarımdan kaynaklı bir problem tamamen kablo ile ilgiliymiş şu iki gündür hiç bir problem yaşamıyorum yani bu hatayı almadım
    şimdi soruna gelecek olursak benim bilgisayarı şarj ettiğim adaptör jak ucundan adaptöre kadar olan kablo uzunluğu 1,75m ve adaptörden fiş ucuna kadarda yine aynı şekilde bi uzunluk ama orayla bi işimiz yok jak ile adaptör arasındaki kablomu 50cm olacak şekilde kısalttım ve bu şekilde kullanmaya devam ettim iki gündür takılı ama şarj olmuyor hatası almıyorum son aşama olarak denemenizi tavsiye ederim
    -175cm- -150cm-
    (jak)=------------------------<adaptör>--------------------[ (fiş) hata aldığım ölçü

-50cm- -150cm-
    =----------<adaptör>--------------------[ hatanın giderildiği ölçü

neden böyle bir uygulama olayı çözdü derseniz tekniksel hiç bir bilgim olmadığı için açıklayamıyorum sadece deneyimler sonucu bu şekilde çözdüm ama tahminimce adaptör kablomun %100ü alüminyum olduğundan diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.