Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle yanlış yaptığın bir şey var.
    Ben sorunsuz oynuyorum, bugün 2. kez aldım hatta kupayı.
    Şimdide BAL Moda takılıyorum, 13. haftada atma sorunu vardı, bir de ona bakıcam.
    Not:İlacı vermeden yamayı kurmayı unutma, ayrıca yamadan sonra hiç bir şekilde belgelerimdeki save klasörüne eski save dosyalarını yapıştırma ok
     Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
    quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Herkese merhaba,
    Daha öncedende duyurusunu yaptığımız, Konami tarafından yayımlanan ve oyundaki birçok hatayı(Oyundan atma sorunu)ortadan kaldıran yamanın kurulumunda bir çok arkadaş sorun yaşamış.
    İlk başta bende yaşadım ancak şimdi yamayı başarılı bir şekilde kurdum, ve nasıl yaptığımı sizlere de anlatmak istiyorum.
    Öncelikle aşağıdaki linkte verilen yamayı indirin:
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32284 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Dosyanın boyutu 8 mb.
    Daha sonra aşağıda verilen Option Fila Final dosyasını da indirmenizi tavsiye ederim(tüm liglerdeki lisanslı olmayan takımların; logo, isim, forma ve kadrolarını düzelten dosyadır.)
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Şimdi yamanın nasıl kurulacağını anlatmaya geldi:
    1-Öncelikle PES 2009 oyununu bilgisayarınızdan kaldırın.
    2-Belgelerimde Konami klasörü içinde bulunan tüm "save"leri silin(evet yanlış okumadınız, yamayı kurmak istiyorsanıztüm kayıtlı oyunlarınıza elveda demek zorundasınız, bunları silmeden oyundan atma sorununu ortadan kaldıramazsınız.)
    3-Oyunu tekrar kurun(DİKKAT!Oyunu kurduktan sonra İLAÇ vermeyin, onu daha sonra yapacaksınız)
    4-Konami tarafından yayımlanan "PES2009Patch110" yamasını kurun(orjinal oyun sahipleri; yama kurulum esnasında oyun dvdsi takılı olsun.Diğer arkadaşlar; siz oyunun iso halini daemon tools programı ile aktif hale getirin-mount image yapın-)
    5-Yama kurulumu esnasında, 2-3dklık bir kasma oluyor bilgisayarda, bekleyin, yama sorunsuz bir şekilde kurulacaktır.
    6-Size linkini verdiğim adresten indirdiğiniz Option File programını çalıştırın. Save_map içindekileri belgelerim/Konami/PES 2009/save içine yapıştırın.
    7-Son olarak da "İLACI" verin.

Şimdi oyuna başlayıp, rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    Ben denedim, şampiyonlar liginde finale kadar çıktım, çeyrek final rövanş maçı öncesinde oyundan atmıyor.
    Keyifli oyunlar herkese...
    @iloveyouhagi

Aynen dediklerini bir bir yaptın. Ama hala atıyor Şampiyonlar Ligi çeyrek final 2nci maçında.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

arkadaşlar oyun kayıt defteri girdisi ile kurulduğu için hata veriyor bu tür yamaları kurmak için oyunu normal bir şekilde kurmak gerekiyor yani setup lı olması key girilmesi lazım aksi taktirde yama falan kuramazsınız oyun zaten program ekle kaldırda gözükmüyor dediğim gibi sadece kayıt girdisi ile bu yöntemi genelde internet kafeciler kullanır tek tek yüklememek için kopyala yapıştır reg dostyası gir bu kadar malesef başka bir setup lı oyun temin etmeniz lazım

Arkadaşım o zaman sadece Reg ile alakalı ise setup'dan kurduysan bize gönder deniyelim en azından

key girerek kurabileceğin başka bir oyun temin etmekten başka çaren yok ne yazık ki

• yaw arkadaşlar 1024*768 modunda oynayın ne patchle uğraşıyorsunuz anlamıyorum..ben 1024 çözünürlükle oynuyorum hiçbir modda sıkıntı çekmiyorum patch felanda yüklemedim tertemiz,sorunsuz oynuyorum öle patch yüklerseniz olacağı budur
  • sampiyonlar ligi modunda ceyrek final 2.macinda barcayla karsilasicam fakat formaları sectikten sonra oyun hata veriyor.. simdiye kadar boyle bir problem olmamıstı fakat bu bolumde boyle bir hata soz konusu.. bilgisi olan varmı arkadaslar ?!?
  • arkadaşlar ben 9600GT kullanıyorum.nvidia kontrol panelinde vsycn ayarını force on yapıyorum.ancak belli süre sonra tekrar dalgalanma yapmaya başlıyor.diğer nvidia kullanan arkadaşlarda böyle bi sorun var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

lütfen yardım edin:

yeni çıkan patch kurulu, ilacını da verdim, lakin oyun ben de resmen hızlandırlımış şekilde oynuyor,
    buna bir çözüm yok mu arkadaşlar, 32"lcd de oyunu 1920*1080e alıyorum deli gibi hızlı, 1680*1050ye alıp 22 lcd ye geçiyorum gene aynı deli gibi hızlı,
    yani zevk vermiyor oyun, böle jet gibi gidip gelen oyuncular, genelde yavaşlık problemi var ama benim derdim de hızlı olması,
    ekran kartı sapphire 4850, bir el atın da şu işi çözelim arkadaşlar lütfeenn

arkadaşlar yok mu yardım edecek

• arkadaşlar bana sevabına şu oyunu DVD olarak gönderebilecek bir arkadaş arıyorum.. PM den adres verebilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeeP_CHiLD

sampiyonlar ligi modunda ceyrek final 2.macinda barcayla karsilasicam fakat formaları sectikten sonra oyun hata veriyor.. simdiye kadar boyle bir problem olmamıstı fakat bu bolumde boyle bir hata soz konusu.. bilgisi olan varmı arkadaslar ?!?

• Oyunu hızlandırmanın ve sertşut çekmenin yolu yokmu?
  • hızlandırmayı bilmiyorumda.biraz daha sert şut için ben şut+üçgen(klavyede w) yapıyorum. şua az dokunup üçgen yapınca sert ve düzgün şut çekiyor
  • arkadaşlar ekranda dalgalanma olma sebebi oyunun monitör yenileme hızı 60 iken kullandığınız monitörün yenileme hızının 60 dan yukarı olmasıdır monitör yenileme hızınıda 60 hz yaparsanız sorun çözülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLoVoLa

arkadaşlar ekranda dalgalanma olma sebebi oyunun monitör yenileme hızı 60 iken kullandığınız monitörün yenileme hızının 60 dan yukarı olmasıdır monitör yenileme hızınıda 60 hz yaparsanız sorun çözülecektir.

arkadaşım 60HZ monitorde gözü çok yoruyor.ben 85HZ kullanıyorum.pes2009 açmadan önce 60HZ yapıyordum tabiki bi süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor.her oyunu açacağım zaman monitörü 60HZ yapmak.ancak bu seferde online oynarken ekran gidip geliyor.bunun içinde nvidia kontrol panelinden vsycn i force on yapıyorum.oyuna ilk girdiğimde bi sorun yok ancak bi süre sonra tekrar dalgalanma oluşmaya başlıyor.pes in tüm serilerini oynadım ama hiç birinde bu kadar sorun yaşamadım.kim ne derse desin benim için en iyi oyun sorunsuz oyundur.

• Sorunum oyunla ilgili değil ama belki bilen çıkar.

Elimde PS2 & PC Analog Joypad var, USB'den bağladığımda Donanımınız yüklendi kullanıma hazır yazısı geliyor, Oyun kumandaları kısmında gözüküyor fakat, Analog tuşuna bastıktan 2 3 sn sonra ışık sönüyor ve PC'den kayboluyor. Gene bir süre sonra tekrar geliyor ama gene aynı, hiç bir işlem yapılmıyor. Windows'tan kaynaklanıyor olabilir mi? Klavye ile oynamak çok can sıkıcı bir hal almaya başladı.
  • Bu oyun neden her seferinde çözürnülük özürlüsü o
    larak çıkar ki?
  • Bi adam gibi şut çekemedim şu oyunda
  • yaw arkadaşlar nolur biriniz yardım edın.ilk sayfadan beri en az 10 arkadaş yazmış ama hıc cevap yok oyunu sorunsuz yukledıkten sonra açmaya çalısırken sıyah bır ekran cıkıyor yıldızlar doluyor surekli ama oyun hıc acılmıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unaufhaltsam -- 27 Ekim 2008; 16:59:43 >
  • ripli dosayayı indirip kuranlar napıcak bi yardım edin oyundan atıyor patch de kurulmuyo varmı bi çözüm yolu
  • iloveuouhagi,
    sayende oyunun tüm bölümlerini hatasız %100 oynuyorum.Çok tşk ederim artık hiç bir problemle karşılaşmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadooo_

iloveuouhagi,
    sayende oyunun tüm bölümlerini hatasız %100 oynuyorum.Çok tşk ederim artık hiç bir problemle karşılaşmıyorum..

rica ederm, keyifli oyunlar
  • ana konuda birisi, özel haraketleri sağ analogla yapmanın bir yolunu göstermişti ama ana konu alıp başını gittiği için, burdan tekrar soruyorum; ''özel haraketleri sağ analogla nasıl yaparız'' ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.