Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kadooo_

Arkadaşlar ses sorunu için en basit çözüm Denetim masası > ses kontrolleri>5.1 sistemi masaüstü hoparlör yapın seste promlem olmaz.Driver olayını çözene kadar bu sizi idare edebilir..

yok kardesim oda olmadi
    lanet olsn ya sogudum gene oyundan zaten konami ses efeklerinde iyi degil, bide bizim sistem calismayınca iyice kotulesi durum
  • EDiT2: omega drivers yükleyince sorun halloldu

arkadaşlar oyunu 1280x720 high ayarlarda oynayamıyorum çünkü shader 3 desteği yok görünüyor bilgisayarımda, ama ekran kartım nvidia 7600 mecburen medium ayarlarda 1280x800 oynuyorum... (7300 ü olan arkadaşlarım bile 1280x720 high da oynuyorlar)
    nasıl iş anlamadım, yok mu 1280x720 ya da 1280x800 yaması ya da bunu düzeltmenin bir yolu???

edit: 1280x800 den daha üst çözünürlüğe ihtiyacım yok çünkü bilgisayarım kaldırmıyor, ondan dolayı yama topiğindeki yama işime yaramıyor.

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 25 Ekim 2008; 12:54:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: T-MAC*1

quote:

Orjinalden alıntı: Stevie G.

Arkadaşlar benim PC'de PES 2008 veya 09 oynarken maç sırasında bazen ince çizgiler halinde dalgalanmalar oluyor.Ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu?

Bu srounu yaşayan bütün arkadaşlar!!!

Oyun ayarlarında v-sync ayarını açın.Fakat bu oyununuzu ekran yenileme hızına sabitleyecektir.60hz 60fps 75hz 75fps gibi...

Arkadaşlar önceki sayfalarda daha farklı yöntemler önermiş onları yapmıştım olmamıştı ama bunu yapınca düzeliverdi.
    Çok teşekkür ederim.
    Umarım diğer arkadaşlarada faydası dokunur

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

bu soruları cvbsız bırakanın soruları cvbsız kalsın

1. Türkçe yama Full Sürüm için mi

2.Patch'in kullanılabilirliği nasıl

3. Logo Forma ve oyuncu isimleri yaması çalışmıyor.Full Sürüm için Full bir yama nerden bulabilirim.Elinde olan varsa paylasabilirmi.

Saolun varolun.Saygılar

yamalar konusuna full surum icin turkce yama ekledim ordan indirebilirsin
  • arkadaşlar benim sorunum şu : sadece be legend modda olan bi sorun , örneğin yedekteyim veya oyun dışına alındım, takımlardan biri gol atınca oyunda birden 5 saniyelik bi takılma oluyor, ekranın 4 bi tarafında beyaz çizgiler geliyor sanki ekranı aşşağı indirecekmiş gibi yapıyor ama indirmiyor sadece ekranda o beyaz çizgi çıkıyor..bu olay eğer oyuna yedek başladıysam maç başında , ve maç biterken oyunda değilsem maç sonunda yine yapıyor...daha önceleri yapmıyordu...bunun sebebini bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azeroth_ -- 25 Ekim 2008; 12:20:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

quote:

Orjinalden alıntı: cempnr

hayır 2 gamepad lazım degıl gamepadı 2ıncı kontrol olarak ayarlarsan ıkısıde aktıf olcaktır
    quote:

Orjinalden alıntı: brq_35

klavye + gamepad le 2 kişilik oynanabiliyor mu? ben beceremedim. ikisnide player1 olarak görüyor. ayarlanabiliyor mu yoksa 2 tane gamepad mi lazım? teşekkürler.

işte onu çözemedim. nereden ayarlanıyor?

birde ara sıra ekranda dalgalanma oluyor. sorun monitör frekansıyla ilgili olabilir mi?

arkadaşlar, gamepad ayarını nerden yapıyoruz. gamepadi takınca kontroler2 olarak görmüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: azeroth_

arkadaşlar benim sorunum şu : sadece be legend modda olan bi sorun , örneğin yedekteyim veya oyun dışına alındım, takımlardan biri gol atınca oyunda birden 5 saniyelik bi takılma oluyor, ekranın 4 bi tarafında beyaz çizgiler geliyor sanki ekranı aşşağı indirecekmiş gibi yapıyor ama indirmiyor sadece ekranda o beyaz çizgi çıkıyor..bu olay eğer oyuna yedek başladıysam maç başında , ve maç biterken oyunda değilsem maç sonunda yine yapıyor...daha önceleri yapmıyordu...bunun sebebini bilen var mı??

evet arkadaşlar bende aynı sorun var.bende daha çok online maç yapınca oluyor ve oyun her durduğunda yapıyor bazen sinirden oynayamıyorum lütfen çözümü bilen varsa yardım etsin yoksa orjinal DVD yi kırmama az kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: onurtanyeri

quote:

Orjinalden alıntı: kadooo_

Arkadaşlar ses sorunu için en basit çözüm Denetim masası > ses kontrolleri>5.1 sistemi masaüstü hoparlör yapın seste promlem olmaz.Driver olayını çözene kadar bu sizi idare edebilir..

yok kardesim oda olmadi
    lanet olsn ya sogudum gene oyundan zaten konami ses efeklerinde iyi degil, bide bizim sistem calismayınca iyice kotulesi durum

Dostum birde şunu dene, aynı sorun bende de vardı, bu şekilde çözdüm:
    Aygıt yöneticisi/Ses video ve oyun kumandası/Ses kartı/sürücüyü güncelleştir/hayır, bu kez değil/listeden yada belirli bir konumdan yükle/arama, yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim.
    Buradan çıkan sürücüyü tekrar yükle.Düzelmesi lazım.
    Bu da olmazsa, ses kartın için çıkan en son sürücüyü indir, eskisini kaldırıp bunu yükle

• quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

quote:

arkadaşlar benim sorunum şu : sadece be legend modda olan bi sorun , örneğin yedekteyim veya oyun dışına alındım, takımlardan biri gol atınca oyunda birden 5 saniyelik bi takılma oluyor, ekranın 4 bi tarafında beyaz çizgiler geliyor sanki ekranı aşşağı indirecekmiş gibi yapıyor ama indirmiyor sadece ekranda o beyaz çizgi çıkıyor..bu olay eğer oyuna yedek başladıysam maç başında , ve maç biterken oyunda değilsem maç sonunda yine yapıyor...daha önceleri yapmıyordu...bunun sebebini bilen var mı??

evet arkadaşlar bende aynı sorun var.bende daha çok online maç yapınca oluyor ve oyun her durduğunda yapıyor bazen sinirden oynayamıyorum lütfen çözümü bilen varsa yardım etsin yoksa orjinal DVD yi kırmama az kaldı

sorun vsync den kaynaklanıyor settings e gir display menü de sol alt köşede 3 kutucuk var ortadaki wait for vsync kutucuğunu boş bırak o kadar

• Acaba save dosyalarını yedeklesek "Become a legend" var bayağı ilerledim. Oyunu kaldırıp tekrar kursak, ardından patch yüklesek ve sadece become a legend save dosyamı tekrar save dosyaları arasına atsam. Paket işlevsiz mi kalır yine?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

Acaba save dosyalarını yedeklesek "Become a legend" var bayağı ilerledim. Oyunu kaldırıp tekrar kursak, ardından patch yüklesek ve sadece become a legend save dosyamı tekrar save dosyaları arasına atsam. Paket işlevsiz mi kalır yine?

Evet işlevsiz kalıyor, ben denedim.
    Save dosyalarını tekrar yapıştırdığın anda, oyundan atma hatasını tekrar veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Acaba save dosyalarını yedeklesek "Become a legend" var bayağı ilerledim. Oyunu kaldırıp tekrar kursak, ardından patch yüklesek ve sadece become a legend save dosyamı tekrar save dosyaları arasına atsam. Paket işlevsiz mi kalır yine?

Save dosyalarını tekrar yapıştırdığın anda, oyundan atma hatasını tekrar veriyor

Desene bütün emeklerim boşa gidecek. Neyse ben devam edeyim patch'sız.

• arkadaşlar oyunu oynarken bikaç kez denk geldi ve saçma bir durum şöyleki rakip takım tam orta saha civarında fakat benim yarı sahamda serbest atış kullanıcak bi bakıyorum benim takım baraj kurmuş...!!! ne alaka anlamıyorum hemde kalabalık bir baraj.....bu barajı dağıtmanın bir yolu varmı yada barajı hangi tuşlarla idare ediyoruz
  • ya become a legend modunda problemim var oyundan atıyo sürekli napıcam 1.10 yamasınıda kuramıyorum oyunu ark netten indirdiydi setup.bat le extrack oyüzden yama oyunu bulmuyo biri yardım etsin lütfen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Desene bütün emeklerim boşa gidecek. Neyse ben devam edeyim patch'sız.

beyler bende yükledim patchi ancak eski BAL modundaki oyunuma devam edebiliyorum.Ama oyun orjinal.ondanmıdır bilmiyorum

• Oyunum orjinal değil. Konami'den online oyun için gerekli herşeyi aldım.
    Oyunu kaldırdım bütün save dosyalarını sildim. Tekrar kurdum daha sonra patch yükledim. Ve en son ilaç attım. Ama online modda giriş yapmaya çalıştığımda bana oyunun son patchını yükle diyor. Patch yüklü olduğu halde bunu neden söylüyor? Yardım edin lütfen !
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

quote:

quote:

sorun vsync den kaynaklanıyor settings e gir display menü de sol alt köşede 3 kutucuk var ortadaki wait for vsync kutucuğunu boş bırak o kadar

arkadaşım ozamanda ekranda dalgalanma oluşuyor.ya kimsede bu sorun olmuyor mu?oyunum orjinal en son 1.1 patch yükledim.olmadı format attım yeniden yükledim ama yok olmuyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

quote:

quote:

arkadaşım ozamanda ekranda dalgalanma oluşuyor.ya kimsede bu sorun olmuyor mu?oyunum orjinal en son 1.1 patch yükledim.olmadı format attım yeniden yükledim ama yok olmuyor.

tam hatırlamıyorum ama eski pes serilerinden birinde arkadaş bende bu sorunu ortadan kaldırmıştı.ekran kartının ayar programını açıp vsync ayarını açmıştı sanırım.bi dene

edit:bu yazdığım vsync için geçerli.ilk 2 arkadaşın sorunu hakkında bir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethegrn -- 25 Ekim 2008; 23:58:45 >

• evet sorun vsync den kaynaklanıyormuş çok saol dehşet-

bkblt85 vsync yi kaldırınca dalgalanma oluyor fakat eğer ekran kartının vsync ayarını always on yaparsan o dalgalanma olmuyor...eğer ati ekran kartı kullanıyorsan catalyst control centeri aç 3d ayarları altında all settings yeri var orda "wait for vertical refresh" var onu en sağa kaydır...sorunun hallolacaktır ben hallettim ama high modunda düzgün bi şekilde oynarken vsyncinin tikini kaldırınca high da ceza sahasının içinde donmalar oldu normale getirdim o sorunda halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azeroth_ -- 26 Ekim 2008; 0:22:30 >
  • 1 saattir uğraşıyorum hiçbir sıkıntım problemim olmamasına rağmen sırf şu oyun için format attım bilgisayarıma ama yine hiçbir şey değişmedi hala başlangıçtaki karanlık ekranda kalıyor ilerlemiyor kurduğum oyun problemli değil çünkü başka bilgisayarda çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.