Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sorun çözüldü.ekran kartı ayarlarından vsycn açtım.şu anda sorun yok.yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

evet arkadaşlar sorun çözüldü.ekran kartı ayarlarından vsycn açtım.şu anda sorun yok.yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

önemli deil dostum
  • ya oyunun 2.5 sezon oynadım hiç atma problemi olmadı.1024*768 de oynuyordum. ilk defa bugün oyundan attı.1.1 ü kurarken update ye tıklıyorum hiçbirşey olmuyor...yardımmm......
  • Arkadaşlar ben oyunu ripli olaydan kurdum, sorunsuz çalışıyordu fakat bir hata yaptım, pes 2009 klasörü içerisinde #readme# isimli bir klasör daha var.. bunun içerisindeki delete_game_from_registry.reg isimli dosyayı aktif ettim ve oyun açılmıyor şimdi.. araştırdım o dosya oyunu kaldırırken kullanılıyormuş. oyunu ilaçlayıncada "not installed" hatası vermeye başladı. #readme# klasörü içerisindeki ilacı kullanıncada "no disc inserted" yazısı çıkıyor nasıl çözerim bunu ? lütfen acil yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 26 Ekim 2008; 11:40:32 >
  • Oyunum orjinal değil. Konami'den online oyun için gerekli herşeyi aldım.
    Oyunu kaldırdım bütün save dosyalarını sildim. Tekrar kurdum daha sonra patch yükledim. Ve en son ilaç attım. Ama online modda giriş yapmaya çalıştığımda bana oyunun son patchını yükle diyor. Patch yüklü olduğu halde bunu neden söylüyor? Yardım edin lütfen !
  • Arkadaşlar ben PES 2009'un Ripli halini indirdim (Skullptura) oyunu şuan sorunsuz şekilde oynuyorum, bildiğiniz gibi yeni yama çıktı, fakat onu kuramıyorum, orijinal exe'si vardı onu kopyaladım yine aynı hatayı veriyor;

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

Bu konu hakkında yardımcı olcak birini arıyorum, ve de biri oyunun reg kayıdını atabilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yuni

Arkadaşlar ben PES 2009'un Ripli halini indirdim (Skullptura) oyunu şuan sorunsuz şekilde oynuyorum, bildiğiniz gibi yeni yama çıktı, fakat onu kuramıyorum, orijinal exe'si vardı onu kopyaladım yine aynı hatayı veriyor;

Bu konu hakkında yardımcı olcak birini arıyorum, ve de biri oyunun reg kayıdını atabilirmi ?

Oyuna hiç giremiyordum hatta yukarda yazmıştım sırf bu iş için bilgisayarıma format bile attım çalışmayan oyunumu başka bir bilgisayara kurunca nedense orda çalışıyordu sonra aklıma farklı bir versiyon indirmek geldi ve arkadaşında yazmış olduğu zipli oyunu indirdim(skullptura) zipi açması yüklemesi epeyce bir sürdü ancak beklediğime değdi doğru daha önce giremediğim oynayamadığım oyun çalıştı sonunda henüz şampiyonlar liginde bir maç yaptım bir sıkıntı olmadı bakalım inşallahta olmaz,başlangıçtaki siyah ekranla karşılaşıp oyuna giremeyen arkadaşlar bu yöntemi denesinler bende işe yaradı umarım sizdede yarar ve sorunsuz bir şekilde oynarsınız bu güzel oyunu

• quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

quote:

Arkadaşlar ben PES 2009'un Ripli halini indirdim (Skullptura) oyunu şuan sorunsuz şekilde oynuyorum, bildiğiniz gibi yeni yama çıktı, fakat onu kuramıyorum, orijinal exe'si vardı onu kopyaladım yine aynı hatayı veriyor;

Oyuna hiç giremiyordum hatta yukarda yazmıştım sırf bu iş için bilgisayarıma format bile attım çalışmayan oyunumu başka bir bilgisayara kurunca nedense orda çalışıyordu sonra aklıma farklı bir versiyon indirmek geldi ve arkadaşında yazmış olduğu zipli oyunu indirdim(skullptura) zipi açması yüklemesi epeyce bir sürdü ancak beklediğime değdi doğru daha önce giremediğim oynayamadığım oyun çalıştı sonunda henüz şampiyonlar liginde bir maç yaptım bir sıkıntı olmadı bakalım inşallahta olmaz,başlangıçtaki siyah ekranla karşılaşıp oyuna giremeyen arkadaşlar bu yöntemi denesinler bende işe yaradı umarım sizdede yarar ve sorunsuz bir şekilde oynarsınız bu güzel oyunu

Arkadaşım, Bende 1.10 yamasını indirdim, ve kurmaya çalıştım ama hata verdi kuramadan, bu hatayı vermemesi için ne yapmam lazım, sen nasıl yaptın güzelce bi anlatta kurtuluyim şundan

• quote:

aynı sorun bende de var.. bilgisi olan yokmu arkadaşlar..
  • arkadaşlar bir sorum olcak;

oyunda normalde gamepad çalışıyor ancak legend modunda gamepadi kullanamıyorum bunun nedeni nedir? neyi yanlış yapıyorum?
  • işte benim dedi*ğim problemde bu bulmuyo patch oyunu napıcaz bilen yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

quote:

aynı sorun bende de var.. bilgisi olan yokmu arkadaşlar..

arkadaşlar oyun kayıt defteri girdisi ile kurulduğu için hata veriyor bu tür yamaları kurmak için oyunu normal bir şekilde kurmak gerekiyor yani setup lı olması key girilmesi lazım aksi taktirde yama falan kuramazsınız oyun zaten program ekle kaldırda gözükmüyor dediğim gibi sadece kayıt girdisi ile bu yöntemi genelde internet kafeciler kullanır tek tek yüklememek için kopyala yapıştır reg dostyası gir bu kadar malesef başka bir setup lı oyun temin etmeniz lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

arkadaşlar oyun kayıt defteri girdisi ile kurulduğu için hata veriyor bu tür yamaları kurmak için oyunu normal bir şekilde kurmak gerekiyor yani setup lı olması key girilmesi lazım aksi taktirde yama falan kuramazsınız oyun zaten program ekle kaldırda gözükmüyor dediğim gibi sadece kayıt girdisi ile bu yöntemi genelde internet kafeciler kullanır tek tek yüklememek için kopyala yapıştır reg dostyası gir bu kadar malesef başka bir setup lı oyun temin etmeniz lazım

Arkadaşım o zaman sadece Reg ile alakalı ise setup'dan kurduysan bize gönder deniyelim en azından
  • of ya napıcaz ozmn become a legend modu oynıyamıycam ozmn
  • Arkadaşlar merhaba;
    Vaio FZ21M laptop kullanıyorum,maç sırasında sağ çapraz koşarken adam pas veya şut çekmiyor.Tuşları değiştirip denememe rağmen durum değişmedi.Sanırım çakışma oluyor bi şekilde.Forumda benim gibi bu durumla karşılaşan arkadaşlar olmuş ve bildiğim kadarıyla hepsi laptop kullanıyor.Acaba laptop klavyeleriyle ilgili genel bi uyumsuzluk mu bu yoksa halledebileceğim bi problem mi.Laptop kullanıp da sorunsuzca klavyeyle oynayabilen var mıdır aranızda ve bu sorunu düzeltebileceğim bi yama var mı bildiğiniz?
  • oyunu aldım..2 pc de kurdum.. ilk kurdugumda spiker vardı.. ama kendi pc me kurdum.. spiker yok..nedeni ne olabilir ?? diğer sorum ise galatasaray taraftar seslerini arıyorum.. bulabilir misiniz ?
  • lütfen yardım edin:

yeni çıkan patch kurulu, ilacını da verdim, lakin oyun ben de resmen hızlandırlımış şekilde oynuyor,
    buna bir çözüm yok mu arkadaşlar, 32"lcd de oyunu 1920*1080e alıyorum deli gibi hızlı, 1680*1050ye alıp 22 lcd ye geçiyorum gene aynı deli gibi hızlı,
    yani zevk vermiyor oyun, böle jet gibi gidip gelen oyuncular, genelde yavaşlık problemi var ama benim derdim de hızlı olması,
    ekran kartı sapphire 4850, bir el atın da şu işi çözelim arkadaşlar lütfeenn
  • save/load sırasında donma sorununun kesin çözümü:

Settings'ten window mode'u seçiyoruz. Oyuna girince pencerenin sağ üst köşesindeki ikondan tam ekran yapıp istediğimiz gibi oynuyoruz. save/load yapacağımız zaman ALT+F4 ile yine window moduna geçip sorunsuzca save/load yapıyoruz. Sonra yine tam ekrana dönebiliriz.

Bazı bilgisayarlarda ekran yenileme hızının 60Hz yapınca da düzeliyormuş ama bende (NVIDIA) olmadı. Ben de böyle bir çözüm geliştirdim ve sizinle paylaşayım istedim.
  • 22" wide screen monitör ile en iyi şekilde hangi ayarlarda oynayabilirim?
    ve sert şut nasıl çekilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 26 Ekim 2008; 18:33:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Herkese merhaba,
    Daha öncedende duyurusunu yaptığımız, Konami tarafından yayımlanan ve oyundaki birçok hatayı(Oyundan atma sorunu)ortadan kaldıran yamanın kurulumunda bir çok arkadaş sorun yaşamış.
    İlk başta bende yaşadım ancak şimdi yamayı başarılı bir şekilde kurdum, ve nasıl yaptığımı sizlere de anlatmak istiyorum.
    Öncelikle aşağıdaki linkte verilen yamayı indirin:
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32284 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Dosyanın boyutu 8 mb.
    Daha sonra aşağıda verilen Option Fila Final dosyasını da indirmenizi tavsiye ederim(tüm liglerdeki lisanslı olmayan takımların; logo, isim, forma ve kadrolarını düzelten dosyadır.)
    http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın)
    Şimdi yamanın nasıl kurulacağını anlatmaya geldi:
    1-Öncelikle PES 2009 oyununu bilgisayarınızdan kaldırın.
    2-Belgelerimde Konami klasörü içinde bulunan tüm "save"leri silin(evet yanlış okumadınız, yamayı kurmak istiyorsanıztüm kayıtlı oyunlarınıza elveda demek zorundasınız, bunları silmeden oyundan atma sorununu ortadan kaldıramazsınız.)
    3-Oyunu tekrar kurun(DİKKAT!Oyunu kurduktan sonra İLAÇ vermeyin, onu daha sonra yapacaksınız)
    4-Konami tarafından yayımlanan "PES2009Patch110" yamasını kurun(orjinal oyun sahipleri; yama kurulum esnasında oyun dvdsi takılı olsun.Diğer arkadaşlar; siz oyunun iso halini daemon tools programı ile aktif hale getirin-mount image yapın-)
    5-Yama kurulumu esnasında, 2-3dklık bir kasma oluyor bilgisayarda, bekleyin, yama sorunsuz bir şekilde kurulacaktır.
    6-Size linkini verdiğim adresten indirdiğiniz Option File programını çalıştırın. Save_map içindekileri belgelerim/Konami/PES 2009/save içine yapıştırın.
    7-Son olarak da "İLACI" verin.

Şimdi oyuna başlayıp, rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    Ben denedim, şampiyonlar liginde finale kadar çıktım, çeyrek final rövanş maçı öncesinde oyundan atmıyor.
    Keyifli oyunlar herkese...
    @iloveyouhagi

Aynen dediklerini bir bir yaptın. Ama hala atıyor Şampiyonlar Ligi çeyrek final 2nci maçında.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.