Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: To die

@iloveyouhagi

aydınlattığın için sağol çok işime yaradı hepsi

rica ederim, keyifli oyunlar.
    buradaki amacımız da zaten bu, herkes bazı sorunlar yaşıyor, bunları çözüme kavuşturup herkesin neşeli bir oyun oynamasını sağlamak

dostum yanılmıyorsam pes2009 ana başlığında büyük yama çıkıcak hazırlık aşamasında diye bir haber vermiştin hatırlarsan....bu yama nezaman çıkıcak bir bilgin varmı....birde sadece net üzerindenmi çıkıcak yoksa cd şeklindede bulabilcekmiyiz acaba...

• quote:

Orjinalden alıntı: orki80

quote:

quote:

@iloveyouhagi

buradaki amacımız da zaten bu, herkes bazı sorunlar yaşıyor, bunları çözüme kavuşturup herkesin neşeli bir oyun oynamasını sağlamak

dostum yanılmıyorsam pes2009 ana başlığında büyük yama çıkıcak hazırlık aşamasında diye bir haber vermiştin hatırlarsan....bu yama nezaman çıkıcak bir bilgin varmı....birde sadece net üzerindenmi çıkıcak yoksa cd şeklindede bulabilcekmiyiz acaba...

Konami tarafından duyurulan güncellemeden bahsediyorsun galiba.
    Kasım ayının başında dururulacağı söylenmişti.
    Şu anda herhangi bir gelişme yok
    Bilgim olduğunda haber veririm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: orki80

quote:

quote:

@iloveyouhagi

Konami tarafından duyurulan güncellemeden bahsediyorsun galiba.
    Kasım ayının başında dururulacağı söylenmişti.
    Şu anda herhangi bir gelişme yok
    Bilgim olduğunda haber veririm

teşekkürler....merakla bekliyoruz

• Herkese slm.
    Konaminin 1.10 yaması için çıkan İLACı verdikten sonra, ses sorunu tekrar çıkmaya başladı.
    Bunu yaşayan var mı benim gibi?
    Tekrar kendi İLACıma geri döndüm, ses sorunu o zaman düzeliyor, çok enteresan, sorunu hala çözemedim...
  • arkadaşlar ilk sayfadaki option file yaması kurunca takım logoları düzelmiyor. acaba benmi kuramadım yoksa o logolar değişmiyor mu?
  • dostlar master leauge de oyuncuyu otomatik değiştirme kapanmıyor mu ? auto subs ı iptal ediyorum ama kaydetmiyor...
    var mıdır bir çaresi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

arkadaşlar ilk sayfadaki option file yaması kurunca takım logoları düzelmiyor. acaba benmi kuramadım yoksa o logolar değişmiyor mu?

Hayır o dosyada herhangi bir problem yok, sen yanlış birşey yapmışsındır.
    Ben düzgün bir şekilde kullanıyorum
  • Legend modunda takıma girebilmek için ne yapmak lazım?Maç günleri antreman maçı yapıyorum sadece antreman falan başka bişey oluyor mu?
  • ya beyler bende amd 2500+ ve ati HD 3650 agp ekran kartı var oyunu 1280x1024 full detaylarda oynuyorum gayet akıcı bir şekilde ancak sadece top ceza sahası önlerine geldiği zaman oyunda kasılmalar oluyor... acaba işlemci mi yetmiyor, bi fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Legend modunda takıma girebilmek için ne yapmak lazım?Maç günleri antreman maçı yapıyorum sadece antreman falan başka bişey oluyor mu?

Oynadığın mevkinin hakkını vermen lazım, ben 9 veya 10. hazırlık maçından sonra kadroya girebildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

lütfen yardım edin:

yeni çıkan patch kurulu, ilacını da verdim, lakin oyun ben de resmen hızlandırlımış şekilde oynuyor,
    buna bir çözüm yok mu arkadaşlar, 32"lcd de oyunu 1920*1080e alıyorum deli gibi hızlı, 1680*1050ye alıp 22 lcd ye geçiyorum gene aynı deli gibi hızlı,
    yani zevk vermiyor oyun, böle jet gibi gidip gelen oyuncular, genelde yavaşlık problemi var ama benim derdim de hızlı olması,
    ekran kartı sapphire 4850, bir el atın da şu işi çözelim arkadaşlar lütfeenn

ekleme: wait for vsync tik li değil ona rağmen böyle

nvidia kartlardada kart ayarlarını kontrol panelinden kalite değilde performans yapılırsa aynı sorun oluşuyor, hiç ati kart kullanmadım ama sanırım kart ayarlarlarından kaliteye ait özellikleri (aa, af ) artırmanız gerekiyor

birde wait for vsync tıklı olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 30 Ekim 2008; 10:39:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gökhan70

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Legend modunda takıma girebilmek için ne yapmak lazım?Maç günleri antreman maçı yapıyorum sadece antreman falan başka bişey oluyor mu?

Oynadığın mevkinin hakkını vermen lazım, ben 9 veya 10. hazırlık maçından sonra kadroya girebildim

Tebrikler çok iyi yazmışsın, kısa ve öz.
    Arkadaşlar bir şey soracağınız zaman, forumu biraz araştırın lütfen.
    Bu konu hakkında onlarca yorum yazıldı...
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    ilk sayfada yazdığım ses ile ilgili problem yine çıktı.
    Fakat bu sefer çözemiyorum, daha önce yapmaya çalıştığım şey olmuyor.
    Aygıt yöneticisinde, PCI Device yazan yerde "?" var.
    Ekran kartının driverını güncelledim.
    Ses kartının driverını kaldırıp tekrar kurdum.
    Fakat o PCI device hatası devam ediyor.
    son 3-4 gündür, Pes 2009da aynı ses sorununu yaşıyorum.
    Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar vardı.
    nasıl çözdükleri konusunda beni aydınlatabilirler mi?
    şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar şimdi 1.1 patchi yükledim yükledikten sonra exe sürümü 1.1 oldu ama settings sürümü hala 1.0 gözüküyor bu normal mi? konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın
  • Ya arkadaşlar Oyunu aldım yükledim ama açılmıyo ve şöyle bi yazı çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

arkadaşlar şimdi 1.1 patchi yükledim yükledikten sonra exe sürümü 1.1 oldu ama settings sürümü hala 1.0 gözüküyor bu normal mi? konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın

yok mu patch i yükleyen biri bakıp bana cevap verecek
  • Arkadaşlar benim soruma cevap verecek yardımcı olabilecek kimse yok mu? Kaç sayfa geçti üstüne cevap veren yok.

Ben PES 2009'u kurdum. Ama Diski takmama rağmen autorun çalıştığında play ve settings aktif olmuyor ve install sekmesi hala aktif oluyor. (Ben oyunu bilgisayarıma kurduğum halde). Installa tıklayınca da uninstall yapıyor. Kurduğum klasörün içinden exe ye tıklayıp çalıştırdığımda ise "PES 2009 is not installed" diye bir hata veriyor. Denetim Masasında ise kaldırılabilir öğelerde PES 2009 gözüküyor yani oyun kurulmuş ama açmıyor kurulmadı diye hata veriyor. Üstelik yeni yamayı indirdim ve kurdum. Ama yine de açamıyorum aynı hatayı veriyor. Yeni sürümün ilacını indirip kopyaladım yine aynı hata.

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN. BU SORUN BİR TEK BENDE YOKTUR SANIRIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual82

quote:

Orjinalden alıntı: Beholder

Benim sorunum, replaylarda futbolcuların hızlı hareket etmesi ve oyunun durduğu anlarda birkac saniyelik donmalar, hadi replayi sallayalımda mesela ofsayt oluyor ekrana kocaman bir pes logosu gelecek takılıyor ekran siyah oluyor, 4-5 sn hareketsiz kalıyor, 1-2 frame alakasız bir görüntü geliyor sonra düzeliyor. Pyunun hızında ise herhangi bir kasma yok. Sırf bu yüzden faul-korner vs olacak diye ödüm kopuyor.

Valla arkadaşım aynı sorunlar bende de var.

1- Replay' lar çok hızlı hareket ediyor, pozisyonu bile anlayamıyorum...
    2- Maç duraklamalarında ekran kararıyor, en az 2 ile 4 saniye arası değişik, anlam veremediğim bi kararma oluyor...

Oyunun hızında vs. hiç sıkıntı yok. Sadece top oyun alanını terk ettiğinde yada hakemin düdüğü ile oyun durduğunda bu sorunlar oluyor... Özellikle de benim kullanacağım bir "aut" atışında tam bir kriz geçiriyorum. Kanser oldum arkadaş, karşı takım pozisyona girince auta atacak diye korkuyorum.

YARDIM LÜTFEEENNNN.... Teşekkürler...

Arkadaşlar PATCH bu konuda çok işe yaradı, çok sağolun. Oh be dünya varmış.

• quote:

quote:

arkadaşlar şimdi 1.1 patchi yükledim yükledikten sonra exe sürümü 1.1 oldu ama settings sürümü hala 1.0 gözüküyor bu normal mi? konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın

yok mu patch i yükleyen biri bakıp bana cevap verecek

settings için 1.1o diye bir sürüm yok zaten.
    eğer senin sorunun ekran çözünürlüğü ile ilgiliyse, bunun için yama var.
    ona bakabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Arkadaşlar benim soruma cevap verecek yardımcı olabilecek kimse yok mu? Kaç sayfa geçti üstüne cevap veren yok.

Ben PES 2009'u kurdum. Ama Diski takmama rağmen autorun çalıştığında play ve settings aktif olmuyor ve install sekmesi hala aktif oluyor. (Ben oyunu bilgisayarıma kurduğum halde). Installa tıklayınca da uninstall yapıyor. Kurduğum klasörün içinden exe ye tıklayıp çalıştırdığımda ise "PES 2009 is not installed" diye bir hata veriyor. Denetim Masasında ise kaldırılabilir öğelerde PES 2009 gözüküyor yani oyun kurulmuş ama açmıyor kurulmadı diye hata veriyor. Üstelik yeni yamayı indirdim ve kurdum. Ama yine de açamıyorum aynı hatayı veriyor. Yeni sürümün ilacını indirip kopyaladım yine aynı hata.

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN. BU SORUN BİR TEK BENDE YOKTUR SANIRIM...

evet ya gerçekten çok enteresan bir problem.
    oyunu hep aynı yere mi kuruyorsun(c,d).
    bunu değiştirmeyi denesene?
    kendisi zaten program filesa kuruyor, sen birde D sürücüsüne kurmayı dene.
    oyunu kaldırmak için, bir de "güvenli modda" açıp, denetim masasından kaldırmayı dene, belki faydası olur

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.