Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada yine tekrarlamak istiyorum . Çıkacak yeni patcta sizinde katkınız olması için özellikle ingilizcesi iyi olan arkadaşlar aşağıdaki linkten konamiye mesaj yollasınlar. ben yolladığım mesajlarda olumlu geri dönüşümler aldım:

http://uk.games.konami-europe.com/support.do;jsessionid=0BF75DBF0A16C8EC9D7159FC147A50F4
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

arkadaşlar bende oyun sırasında arasıra kasılma oluyor.sanki PC kilitlenecekmiş gibi oluyor.ethernet kartını devredışı bıraktığım zaman düzeliyor.sistemim yeterli replay larda bile sabit 60fps alıyorum.demo da hiç böyle bi sorun yoktu.oyunum orjinal.format attım driverlerı güncelledim.sorun düzelmedi.böyle bi sorun yaşayan varmı?

Dostum seninkine benzer bir sorunu da ben yaşadım.
    Monitör özelliklerinde(ne tip monitör kullanıyorsun bilmiyorum ama) fpsyi 60a ayarla.
    Ayrıca ekran kartı menüsünde de tüm fpsleri(bende ati 2900pro var, ve 2 yerde fps ayarı var) 60 olarak sabitle, o zaman düzelir.
    Bende, ekran kartında bir yerde 75 olarak kalmış, onuda 60a çektikten sonra oyun düzeldi.
    Oyunda hızla ilgili problem yaşıyorsanız(kasılma veya aşırı hızlanma) büyük ihtimal bundandır.

arkadaşım bende 9600GT var.nvidia kontrol panelinden nasıl düzeltilir bilmiyorum.birde ben kontrol panelinde vsycn ayarını force on yapıyorum.dalgalanma yine oluyor.offf anlayamadım gitti ya.arkadaşlar bu oyunda nvidia kontrol panelini kullanan banada anlatabilir mi ?

• Become a Legend Modunda oynarken oyundan atma sorunuyla karşılaşıyorum.Yamasız bir çözümü varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Tolga. -- 31 Ekim 2008; 19:04:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Tolga.

Become a Legend Modunda oynarken oyundan atma sorunuyla karşılaşıyorum.Yamasız bir çözümü varmı acaba ?

Aynen bendede oluyor.
  • bugun orjınal pes 2009 u aldım arkadaslar bende vsync sorunu yasıodum tıklayamıyodum ve rıvaturner sayesınde asıodum bu sorunumu fakat orjınal aldıktan sonra rıvaturnerla oyunu acamıyordum ben de soyle bı cozum buldum:normalde 75hertz calısan monıtorumu ve 60 a cektım ve vsyn yı tıkladım daha sonra tekrar 75 hertze cektıgım de kutu tıklı kaldı ve oyuna gırdım artık kırılma yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cempnr

bugun orjınal pes 2009 u aldım arkadaslar bende vsync sorunu yasıodum tıklayamıyodum ve rıvaturner sayesınde asıodum bu sorunumu fakat orjınal aldıktan sonra rıvaturnerla oyunu acamıyordum ben de soyle bı cozum buldum:normalde 75hertz calısan monıtorumu ve 60 a cektım ve vsyn yı tıkladım daha sonra tekrar 75 hertze cektıgım de kutu tıklı kaldı ve oyuna gırdım artık kırılma yok

arkadaşım eminmisin başka bir şey yapmadığına bende aynısını yaptım dalgalanma oluyor ben nvidia kontrol paneliden açıyorum yine oluyor.monitörü 60HZ yapıyorum dalgalanma düzeliyor.fakat bu seferde oyun durduğunda ekran gidip geliyor sanki masaüstüne atacakmış gibi oluyor.off pes2009 da çektiğim çileyi başka hiç bir oyunda çekmedim.gidip birde orjinal aldık kim ne derse desin benim için en iyi oyun sorunsuz oyundur.pes2008 gibisi yokmuş kıymetini şimdi daha iyi anladım.

• Merhaba arkadaşlar,
    20" Samsung T200 Monitörüm var. PES2009'un settings ayarlarından çözünürlüğü 1680x1050 16:9'a getirdiğimde görüntü alttan ve üstten daralmış seşilde çıkıyor. Görüntüyü tam ekran nasıl yapabilirim?
    Yardım ederseniz sevinirim...
  • Benimde başıma bir sey geldi bugün legend da spiker sesi aniden gitti.Nolduğunu anlamadım adam lavabo ya mı gitti ya da çay içmeye mi
    Maça devam ettim arada bir spiker ses verip tekrar gitti daha önce olmamıştı önerisi olan var mı?
    Diğer bütün sesler var onu da belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 1 Kasım 2008; 0:13:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitcen

quote:

19" LCD WideScreen monitör sahibi arkadaşlar.
    Ekranda dalgalanma ve çizgi problemi yaşıyorsanız, Settingste ayarlarını şu şekilde ayarlayın, sorun çözülüyor.

(1400x900) 8:5
    16:9=işaretle
    LB=boş bırak
    High Quality
    Use Frame Skipping=işaretle
    Wait for Vsync=boş bırak
    Nulify movie playback=boş bırak

aynen dediklerini uyguladım.fakat az da olsa yine dalgalanma ve çizgiler var.bu sizde de oluyor mu ????.yani demek istediğim bu küçük dalgalanmalar oyunun kendisinde mi var. ???

Bununla ilgili problemi olan bir arkadaş daha vardı, hatta ilk başta bende yaşamıştım.
    Gerçi çözümü önceki sayfalarda yazdık ama, pek inceleme fırsatınız olmadı, hala "Become a legend modda oyundan atıyor, nasıl çözeceğim?" diye soranlar var çünkü.
    Neyse, şunu yap:
    Monitör ve ekran kartındaki fps ile ilgili tüm seçenekleri 60a atadığına emin ol.
    bazı ekran kartlarının menüsünde bir kaç yerde geçiyor bu seçenek.
    Bundan sonra, üstte yazdığım tercihleri yaptığına emin ol(elbette ekran çözünürlüğünü kendine göre değiştirebilirsin)
    Bunları eksiksiz yaparsan, eminimki sorunun çözülecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zafa

Merhaba arkadaşlar,
    20" Samsung T200 Monitörüm var. PES2009'un settings ayarlarından çözünürlüğü 1680x1050 16:9'a getirdiğimde görüntü alttan ve üstten daralmış seşilde çıkıyor. Görüntüyü tam ekran nasıl yapabilirim?

Settingste, Lb olan seçeneği boş bırak
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler... Oldu.

• @bkblt85
    dostum dedıgım sekılde yaptım ve oldu nvdıa ayarlardan baya bı kurcaladım ama cozumunu bulamıyınca bunu denıım dedı oldu,kutunun tıklı oldugundan emın ol arkadasım
  • 1.10 resmi patch i yükliyemiyorum yüklerken yanıt vermiyor birden ne eksik acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of the pes

1.10 resmi patch i yükliyemiyorum yüklerken yanıt vermiyor birden ne eksik acaba???

Oyunu sil baştan kur.Crack yapmadan önce update i kur.Sonra 1.10 Crack'ini bir yerlerden indir ve gerekli yere at.Kolay gelsin.
  • Gerçekçilik bakımından PES'i kutluyorum fakat oyun içi kontroller berbat. Çok sinir oldum gerçekten. Adamlar hiç bir yere kaçmıyor, şut çeksem balon gibi top dağlara taşlara gidiyor, pas veriyorum adam gibi gitmiyor, orta açıyorum o da olmuyor. Olsa olsa bir kornerden gol atıyorum 1-0 öne geçiyorum o kadar. 1'den fazla da gol atamıyorum. Adam kaçma olayı hele hele hiç yok. Bir RM oyuncusu LM 'de geziyor defans oyuncusu orta sahaya top almaya geliyor anlayamadım ben bu işi bir sorun var. Sorun ya ben de ya da oyunda.

Sizler nasıl gol atabiliyorsunuz ya da hangi tuşlarla kontrollü ve istediğiniz şekilde şut çekebiliyorsunuz? Ben ŞUT + Z ' ye basarak kontrollü bir şekilde şut çekiyorum fakat bir türlü ŞUT BARINI ayarlayamıyorum. Bunu ayarlamak için ise ŞUT 'a çok yavaş bir şekilde basıyorum fakat yine aynı şekilde gidiyor. Kaleciyle başbaşa iken ise hiç başarılı olamıyorum. PES 2008'de böyle oynamıyordum ben. Şut çekmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Yani ok tuşları ile şuta nasıl yön verebilirim? Bunu açıklayan birileri olursa sevinirim. Bir de bu yapay zeka aşırı derecede zor. Regular seviyede oynasam bile rakibi teke tekte çok zor geçiyorum. İstediğim yöne gideyim adam sanki benim ne hareket yapacağımı biliyormuş gibi davranıyor ve bu konuda da sizden yardım istiyorum. Teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

19" LCD WideScreen monitör sahibi arkadaşlar.
    Ekranda dalgalanma ve çizgi problemi yaşıyorsanız, Settingste ayarlarını şu şekilde ayarlayın, sorun çözülüyor.

(1400x900) 8:5
    16:9=işaretle
    LB=boş bırak
    High Quality
    Use Frame Skipping=işaretle
    Wait for Vsync=boş bırak
    Nulify movie playback=boş bırak

aynen dediklerini uyguladım.fakat az da olsa yine dalgalanma ve çizgiler var.bu sizde de oluyor mu ????.yani demek istediğim bu küçük dalgalanmalar oyunun kendisinde mi var. ???

Bununla ilgili problemi olan bir arkadaş daha vardı, hatta ilk başta bende yaşamıştım.
    Gerçi çözümü önceki sayfalarda yazdık ama, pek inceleme fırsatınız olmadı, hala "Become a legend modda oyundan atıyor, nasıl çözeceğim?" diye soranlar var çünkü.
    Neyse, şunu yap:
    Monitör ve ekran kartındaki fps ile ilgili tüm seçenekleri 60a atadığına emin ol.
    bazı ekran kartlarının menüsünde bir kaç yerde geçiyor bu seçenek.
    Bundan sonra, üstte yazdığım tercihleri yaptığına emin ol(elbette ekran çözünürlüğünü kendine göre değiştirebilirsin)
    Bunları eksiksiz yaparsan, eminimki sorunun çözülecektir.

tamam teşekkür ederim.sorun hallodu.oyunun settings ayarlarından wait for vsync seçeneğini işaretledim.şimdi grafikler harika gözüküyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Gerçekçilik bakımından PES'i kutluyorum fakat oyun içi kontroller berbat. Çok sinir oldum gerçekten. Adamlar hiç bir yere kaçmıyor, şut çeksem balon gibi top dağlara taşlara gidiyor, pas veriyorum adam gibi gitmiyor, orta açıyorum o da olmuyor. Olsa olsa bir kornerden gol atıyorum 1-0 öne geçiyorum o kadar. 1'den fazla da gol atamıyorum. Adam kaçma olayı hele hele hiç yok. Bir RM oyuncusu LM 'de geziyor defans oyuncusu orta sahaya top almaya geliyor anlayamadım ben bu işi bir sorun var. Sorun ya ben de ya da oyunda.

Sizler nasıl gol atabiliyorsunuz ya da hangi tuşlarla kontrollü ve istediğiniz şekilde şut çekebiliyorsunuz? Ben ŞUT + Z ' ye basarak kontrollü bir şekilde şut çekiyorum fakat bir türlü ŞUT BARINI ayarlayamıyorum. Bunu ayarlamak için ise ŞUT 'a çok yavaş bir şekilde basıyorum fakat yine aynı şekilde gidiyor. Kaleciyle başbaşa iken ise hiç başarılı olamıyorum. PES 2008'de böyle oynamıyordum ben. Şut çekmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim? Yani ok tuşları ile şuta nasıl yön verebilirim? Bunu açıklayan birileri olursa sevinirim. Bir de bu yapay zeka aşırı derecede zor. Regular seviyede oynasam bile rakibi teke tekte çok zor geçiyorum. İstediğim yöne gideyim adam sanki benim ne hareket yapacağımı biliyormuş gibi davranıyor ve bu konuda da sizden yardım istiyorum. Teşekkürler...

bende karşı takımın ataklarında savunmada çok etkisiz kalıyorum...bi türlü adamları durduramıyorum.bunun bir yolu var mıdır?? ( aynı anda iki tuşa birden basarak adamlara pres yapmak gibi ) ????

• az önce kaleciler ve lisans hakkında Konami ye bir sey sordum fazla ayrıntıya giremedim ingilizcem o kadar yetti. Bakalım ne dicekler ona göre baska sorulardan sorcam.Akılları baslarına gelene kadar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Gerçekçilik bakımından PES'i kutluyorum fakat oyun içi kontroller berbat. Çok sinir oldum gerçekten. Adamlar hiç bir yere kaçmıyor, şut çeksem balon gibi top dağlara taşlara gidiyor, pas veriyorum adam gibi gitmiyor, orta açıyorum o da olmuyor. Olsa olsa bir kornerden gol atıyorum 1-0 öne geçiyorum o kadar. 1'den fazla da gol atamıyorum. Adam kaçma olayı hele hele hiç yok. Bir RM oyuncusu LM 'de geziyor defans oyuncusu orta sahaya top almaya geliyor anlayamadım ben bu işi bir sorun var. Sorun ya ben de ya da oyunda.

bende karşı takımın ataklarında savunmada çok etkisiz kalıyorum...bi türlü adamları durduramıyorum.bunun bir yolu var mıdır?? ( aynı anda iki tuşa birden basarak adamlara pres yapmak gibi ) ????

Sorun sende değil o kas kafalılarda. Arkadaslarla oynarken sinir krizine giriyorum savunma yapamıyorum. Bir bakıyorum arka taraf boş hele rooney vb futbolculardan top alınmıyo basıp gidiyo ya da tam geçerken kendiliğinden faul yapıyolar ve kart geliyo sinir bi şey yaa Bu çekik gözler her sene bir şey yapmak için illaki o seneki oyuna bir b..kluk yapıyolar seneye de değiştiriyolar. Pes6 da kaleciler topu tuttuktan sonra sürünerek dışarı çıkıyodu daha sonraki oyunlarda bir daha olmadı, Pes5 te hakem her seye faul çalıyodu ve oyun aşırı hızlıydı Pes6 da var mıydı öyle bir sey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 1 Kasım 2008; 14:18:12 >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler... Oldu.

quote:

tamam teşekkür ederim.sorun hallodu.oyunun settings ayarlarından wait for vsync seçeneğini işaretledim.şimdi grafikler harika gözüküyor...

Rica ederim, keyifli oyunlar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.