Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: -dehşet-

quote:

arkadaşlar şimdi 1.1 patchi yükledim yükledikten sonra exe sürümü 1.1 oldu ama settings sürümü hala 1.0 gözüküyor bu normal mi? konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın

yok mu patch i yükleyen biri bakıp bana cevap verecek

settings için 1.1o diye bir sürüm yok zaten.
    eğer senin sorunun ekran çözünürlüğü ile ilgiliyse, bunun için yama var.
    ona bakabilirsin

öncelikle ilgilendiğin için teşekürler.demek istediğim şey geçen sene pes2008 için çıkan 1.2 patch ini yüklediğim zaman settings te 1.2 sürüm oluyordu o yüzden sordum normal midir diye bir de bu patch i yükledim yüklemesine de hatalar yine sürüyor hiçbir değişiklik göremedim ben örnek verecek olursam wait for vsync(dikey yenileme için bekle) yi tıkladığım zaman faullerde köşe vuruşlarında sanki simge durumuna düşecekmiş gibi oluyordu yine aynı çözünürlüğe gelirsek hala 1280x1024 ü seçemiyorum ne için çıktı bu yama anlamış değilim

• iyi geceler pes severler. iloveyouhagi arkadaşım sözüm sana, 10 numara yardımlarda bulunmuşsun herkes aydınlandı sayende, option file da update de canavar gibi süpersin çok sağol.

geleyim olayıma, oyunu yükledim no problem süper sanıyordum.. neyse patch falan yaptım yaptım sandım daha doğrusu oyundan atma sorunu olduğunu bilmiyordum legend modunun 13. haftasında. oyundan attı patche rağmen. neyse. sonra okudum topiği oyunu silmem gerektiği yeninden yükleyip, patchleyip, sonrada ilaçlamam gerektiği yazıyordu. ancak netten 1.1 in ilacını aradım. buldum. onla ilaçladım oyunu silmeden. şimdi 1. sezon bitmek üzere legend modunda sorun çıkartmadı yani.

yani demem odur ki komple oyunu silmeyin, sadece 1.10 versionun ilacını bulun. onunla ilaçlayın. vakit kazanın. hepinize iyi oyunlar.
  • Etrafta Şöyle Herşeyiyle Düzgün Güzel Bir Yama Yok ,,
    Full Lisans Özellkle İspanya Ligi Formaları Full Transfer Sonuna Kadar Oyunda OLmayan oyuncularda Dahil Güncellenicek yeni çim yaması,scoreboard çok geç çıkıor yamalar..
    evo patch beklemek en iyisi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: river24

iyi geceler pes severler. iloveyouhagi arkadaşım sözüm sana, 10 numara yardımlarda bulunmuşsun herkes aydınlandı sayende, option file da update de canavar gibi süpersin çok sağol.

geleyim olayıma, oyunu yükledim no problem süper sanıyordum.. neyse patch falan yaptım yaptım sandım daha doğrusu oyundan atma sorunu olduğunu bilmiyordum legend modunun 13. haftasında. oyundan attı patche rağmen. neyse. sonra okudum topiği oyunu silmem gerektiği yeninden yükleyip, patchleyip, sonrada ilaçlamam gerektiği yazıyordu. ancak netten 1.1 in ilacını aradım. buldum. onla ilaçladım oyunu silmeden. şimdi 1. sezon bitmek üzere legend modunda sorun çıkartmadı yani.

yani demem odur ki komple oyunu silmeyin, sadece 1.10 versionun ilacını bulun. onunla ilaçlayın. vakit kazanın. hepinize iyi oyunlar.

Öncelikle iyi niyetin için ben sana teşekkür ederim @river24,
    1.10 yamasının kurulması ile ilgili o şekilde bir bilgim oldu, bende sizlere öyle ilettim.
    ben oyunun henüz başlarında(çok fazla bir save yoktu) olduğum için, kaldırıp tekrar kurmak zor olmadı.
    ancak senin bizlere verdiğin bilgide çok iyi, bundan sonra bu şekilde sorun yaşamaya devam eden arkadaşlar, senin yazdıklarını okursa zaman kazanır.
    Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, 1.10 yamasını kurmuş olsan bile, orjinal İLAÇ, bazen yine hata vermeye devam ediyor.
    Bunu yaşayan arkadaşlar oldu.
    O yüzden sana 1.10 yaması için hazırlanan İLACı yüklemeni tavsiye ederim.
    Her şey garanti olsun.
    1.10 yaması için ilacı,www.game copy world.com adresinden(no cd/dvd olarak) bulabilirsin.
    keyifli oyunlar dileğiyle...

• Hayda 1.10'u kurdum bütün save'ler gitti. Eski save'leri çalıştırmanın bir yolu yok mu acaba?
  • bu oyun beni deli etti iki kere windows kurdum ( tabi acronis backup ile ) ama oyunu 5 kez yükledim söylenenleri yaparak patch yaptım ama sonuç yine aynı oyun açılıyor 2-3 dakika sonra donup kalıyor ve reset atıyorum.
    ekran kartım hd3850 en son driver 8.10 yüklü direcxt x 9c yüklü aynı makina ile crysis warhead full ayarlarla oynuyorum bu oyunu 1024*768 bile açmıyor kafayı yedim bilen biri yardım etsin.
  • arkadaşlar bende oyun sırasında arasıra kasılma oluyor.sanki PC kilitlenecekmiş gibi oluyor.ethernet kartını devredışı bıraktığım zaman düzeliyor.sistemim yeterli replay larda bile sabit 60fps alıyorum.demo da hiç böyle bi sorun yoktu.oyunum orjinal.format attım driverlerı güncelledim.sorun düzelmedi.böyle bi sorun yaşayan varmı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Arkadaşlar benim soruma cevap verecek yardımcı olabilecek kimse yok mu? Kaç sayfa geçti üstüne cevap veren yok.

Ben PES 2009'u kurdum. Ama Diski takmama rağmen autorun çalıştığında play ve settings aktif olmuyor ve install sekmesi hala aktif oluyor. (Ben oyunu bilgisayarıma kurduğum halde). Installa tıklayınca da uninstall yapıyor. Kurduğum klasörün içinden exe ye tıklayıp çalıştırdığımda ise "PES 2009 is not installed" diye bir hata veriyor. Denetim Masasında ise kaldırılabilir öğelerde PES 2009 gözüküyor yani oyun kurulmuş ama açmıyor kurulmadı diye hata veriyor. Üstelik yeni yamayı indirdim ve kurdum. Ama yine de açamıyorum aynı hatayı veriyor. Yeni sürümün ilacını indirip kopyaladım yine aynı hata.

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN. BU SORUN BİR TEK BENDE YOKTUR SANIRIM...

evet ya gerçekten çok enteresan bir problem.
    oyunu hep aynı yere mi kuruyorsun(c,d).
    bunu değiştirmeyi denesene?
    kendisi zaten program filesa kuruyor, sen birde D sürücüsüne kurmayı dene.
    oyunu kaldırmak için, bir de "güvenli modda" açıp, denetim masasından kaldırmayı dene, belki faydası olur

Evet onu da denedim. Başka bir bölüme de kurdum. Farklı crackler de denedim. Ama maalesef hep aynı hata aynı sorun. Bu oyunu oynamak kısmet olmayacak bana

• Online oynamak isteyenler için yardımcı olabilecek bi kaç fikrim var fakat emin deilim birlikte deneyip sonuçlarını görelim

http://forum.donanimhaber.com/m_27496843/mpage_1/key_//tm.htm#27502063
  • @AyBuBi bence sen reg dosyasını(kayıt defteri girdisi) elinle gir büyük ihtimal açılacaktır pm at bana yardımcı olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 31 Ekim 2008; 11:56:09 >
  • Oyunu winrardan çıkartıp kurdum 1,1 patch yukleyemiyorum çözümünü bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

arkadaşlar bende oyun sırasında arasıra kasılma oluyor.sanki PC kilitlenecekmiş gibi oluyor.ethernet kartını devredışı bıraktığım zaman düzeliyor.sistemim yeterli replay larda bile sabit 60fps alıyorum.demo da hiç böyle bi sorun yoktu.oyunum orjinal.format attım driverlerı güncelledim.sorun düzelmedi.böyle bi sorun yaşayan varmı?

Dostum seninkine benzer bir sorunu da ben yaşadım.
    Monitör özelliklerinde(ne tip monitör kullanıyorsun bilmiyorum ama) fpsyi 60a ayarla.
    Ayrıca ekran kartı menüsünde de tüm fpsleri(bende ati 2900pro var, ve 2 yerde fps ayarı var) 60 olarak sabitle, o zaman düzelir.
    Bende, ekran kartında bir yerde 75 olarak kalmış, onuda 60a çektikten sonra oyun düzeldi.
    Oyunda hızla ilgili problem yaşıyorsanız(kasılma veya aşırı hızlanma) büyük ihtimal bundandır.

• quote:

Orjinalden alıntı: sameshit

Oyunu winrardan çıkartıp kurdum 1,1 patch yukleyemiyorum çözümünü bilen varmı?

rar dan çıkarılıp kurulumsuz direk oynanan oyunlara patch yükleyemezsin sadece setup lı key girerek kurduğun oyunlara patch yükleyebilirsin başka bir oyun temin etmen lazım
  • quote:

quote:

rar dan çıkarılıp kurulumsuz direk oynanan oyunlara patch yükleyemezsin sadece setup lı key girerek kurduğun oyunlara patch yükleyebilirsin başka bir oyun temin etmen lazım

Ama rarı dvd den pcye çıkarttım ve sonra kurulum yaptım yani oyun normal olarak diğer oyunlar gibi c deki program files a kuruldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sameshit -- 31 Ekim 2008; 13:03:33 >
  • Arkadaşlar taraftarlar neden bu kadar iğrenc? Pes 2008 de çok çok daha güzeldi şimdi arka planda kalmış?
  • quote:

quote:

quote:

Ama rarı dvd den pcye çıkarttım ve sonra kurulum yaptım yani oyun normal olarak diğer oyunlar gibi c deki program files a kuruldu..

pardon ben yanlış anlamışım galiba sizin rarlı dediğiniz dosya bir image dosyası bilgisayarınız daemon tools kurun kuruluysa virtual cd/dvd room device empity mount image dedikten sonra bilgisayarınızdaki rar lı dosyayı gösterin eğer pes2009 menüsü gelirse işiniz tamamdır daemon tools öyle kalsın tekrar patch i yüklemeyi deneyin patch i yüklerken donukluk oluyor normaldir sabırlı olun patch i kurduktan sonra 1.1 in ilacını atın işte bu kadar

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim soruma cevap verecek yardımcı olabilecek kimse yok mu? Kaç sayfa geçti üstüne cevap veren yok.

Ben PES 2009'u kurdum. Ama Diski takmama rağmen autorun çalıştığında play ve settings aktif olmuyor ve install sekmesi hala aktif oluyor. (Ben oyunu bilgisayarıma kurduğum halde). Installa tıklayınca da uninstall yapıyor. Kurduğum klasörün içinden exe ye tıklayıp çalıştırdığımda ise "PES 2009 is not installed" diye bir hata veriyor. Denetim Masasında ise kaldırılabilir öğelerde PES 2009 gözüküyor yani oyun kurulmuş ama açmıyor kurulmadı diye hata veriyor. Üstelik yeni yamayı indirdim ve kurdum. Ama yine de açamıyorum aynı hatayı veriyor. Yeni sürümün ilacını indirip kopyaladım yine aynı hata.

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN. BU SORUN BİR TEK BENDE YOKTUR SANIRIM...

evet ya gerçekten çok enteresan bir problem.
    oyunu hep aynı yere mi kuruyorsun(c,d).
    bunu değiştirmeyi denesene?
    kendisi zaten program filesa kuruyor, sen birde D sürücüsüne kurmayı dene.
    oyunu kaldırmak için, bir de "güvenli modda" açıp, denetim masasından kaldırmayı dene, belki faydası olur

Evet onu da denedim. Başka bir bölüme de kurdum. Farklı crackler de denedim. Ama maalesef hep aynı hata aynı sorun. Bu oyunu oynamak kısmet olmayacak bana

Sen oyunu netten mi indirdin, yoksa satın mı aldın?
    İndirdiysen eğer hangi sürümü(Ben reloaded sürümnü kullanıyorum, klasik problemler dışında memnunun)
    Bir de bu sürümü indirmeyi dene istersen.
    Belkide sorun sistemde değil de, oyundadır

• quote:

19" LCD WideScreen monitör sahibi arkadaşlar.
    Ekranda dalgalanma ve çizgi problemi yaşıyorsanız, Settingste ayarlarını şu şekilde ayarlayın, sorun çözülüyor.

(1400x900) 8:5
    16:9=işaretle
    LB=boş bırak
    High Quality
    Use Frame Skipping=işaretle
    Wait for Vsync=boş bırak
    Nulify movie playback=boş bırak

aynen dediklerini uyguladım.fakat az da olsa yine dalgalanma ve çizgiler var.bu sizde de oluyor mu ????.yani demek istediğim bu küçük dalgalanmalar oyunun kendisinde mi var. ???
  • bunun içinde bir yama gereklimidir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitcen

quote:

19" LCD WideScreen monitör sahibi arkadaşlar.
    Ekranda dalgalanma ve çizgi problemi yaşıyorsanız, Settingste ayarlarını şu şekilde ayarlayın, sorun çözülüyor.

(1400x900) 8:5
    16:9=işaretle
    LB=boş bırak
    High Quality
    Use Frame Skipping=işaretle
    Wait for Vsync=boş bırak
    Nulify movie playback=boş bırak

aynen dediklerini uyguladım.fakat az da olsa yine dalgalanma ve çizgiler var.bu sizde de oluyor mu ????.yani demek istediğim bu küçük dalgalanmalar oyunun kendisinde mi var. ???

bende 17" var. onun içinde çalışır mı?

birde ben kolla 2 kişilik oynamayı beceremedim. daha önce burada yazmıştım ama cevap veren çıkmadı. gamepad i takınca 2. kontoler olarak görmüyor. nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GZA -- 31 Ekim 2008; 16:37:52 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.