Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konami'ye oyundaki sesle ilgili problem hakkında mail attım ve yardım istedim,1 gün içinde geri dönüş yaptılar.
    Çöüzümü içinde, tün savegameleri silmemi tavsiye ediyorlar, ve yeni patchi kurmamı öneriyorlar.Ben bunları zaten yaptım, herhalde bu adamlar gelen maillerin tamamını okumuyorlar

İşte yazdığım mail ve gelen cevap:

mcharun@yahoo.com wrote:
    Support-Titel: PES 2009
    Kategorie:
    Allgemeine Frage
    Frage:
    Dear Konami competent,
    First of all, I am very pleased with the PES 2009 game.But I have some
    problems with this game.There were some problems about Become A Legend and
    Champions League Modes.In these modes, game is log out to desktop while
    playing the game.After these problems, I download and installed the 1.10
    patch.But after the installation, become a new problem on my system.When I
    play the game, a terrible sound problem exist.Whistle and ball sounds
    disappear, and high volume of sizzle starts.I updated the drivers of sound and
    screen cards.But this sound problem still goes on.What should I do to solve
    this problem.Could you help me please?
    We wait the PES 2010 impatiently.Have a good work.
    Harun Bircan
    Izmir, Turkey

From:
    "Konami Support" <en_support@konami-europe.net>
    Dear customer,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

We advise you to delete all savegame files from the game's folder as they may
    be conflicting with the new patch.

Your Konami Support Team

Konami Digital Entertainment GmbH
    Berner Str. 103-105
    60437 Frankfurt am Main
    Germany

Local Court of Frankfurt am Main: HRB Nr. 24990
    Managing Director: Kunio Neo, Kazumi Kitaue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 1 Kasım 2008; 15:05:12 >

• ben full ayarlarda 1 saniye bile kasmadan oynayabiliyordum. ancak oyuncunuz sahada değilken oyunu hızlandırdığınızda gollerde, devre aralarında ve maç sonunda oyun menüleri geç geliyor ve ekran sanki windows tuşuna basmış gibi kenarları küçülüyordu. dün format attım ve oyunu kurdum bu seferde lanet oyunun ayarlarındaki VSYNC pasif hale geldi ve oyunun frami düştü. ekran kartımın bi kaç driveri var en eskiyi ve en yeniyi de denedim ama vsync halen tıklanamaz halde. bilen biri varsa sevinirim...
  • ben become a legend de oyunu hızlandırıyorum sonra oyuna girdiğimde oyun ağır çekim gibi oluyor. ilk başlarda gözüm hızlıya alıştığı için bana öyle geliyor sanıyordum ama bariz bir ağırlaşma var bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
  • arkadaşlar şampiyonlar ligi modunda çeyrek final 2.karşılaşmasında formaları seçerken oyun hata veriyor ve oyundan çıkıyor.ne yaptıysam olmadı.patch 1.10 kurdum..ama yine aynı..lütfen yardım edin...ne yapmam lazım ???

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar oyunu açıyorum tam ekran olmuyor. neden oluyor bu sorun? tam ekran simgesine bile tıklasam uyarı veriyor ve tam ekran olmuyor, yardımcı olursanız sevinirim.

ayrıca benim oyunda cimbomda baros yok, ama ps3te baros olduğunu gördüm, güncellemeyle oluyor mu bu iş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Konami'ye oyundaki sesle ilgili problem hakkında mail attım ve yardım istedim,1 gün içinde geri dönüş yaptılar.
    Çöüzümü içinde, tün savegameleri silmemi tavsiye ediyorlar, ve yeni patchi kurmamı öneriyorlar.Ben bunları zaten yaptım, herhalde bu adamlar gelen maillerin tamamını okumuyorlar

assasings creed oynarken konuşmaların tamamı duyulamıyordu ve forumdan aşşağıdaki gibi bir çözüm okudum ve yaptım ilginç bir şekilde bu çözüm hem a. creede çözüm oldu hemde pes 2008 de yaşadığım sizin tarifinize çok benzeyen ses sorunlarına çözüm oldu

quote:

Başlat-çalıştır a : dxdiag yazın.
    Ses sekmesine gelin ve oradan '' Donanım ses hızlandırma düzeyi '' : Bu alanı Tam ivmeden Standard ivmeye çekin .olmadı basice çekin .Sorun kalmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 1 Kasım 2008; 17:57:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gökhan70

quote:

Konami'ye oyundaki sesle ilgili problem hakkında mail attım ve yardım istedim,1 gün içinde geri dönüş yaptılar.

assasings creed oynarken konuşmaların tamamı duyulamıyordu ve forumdan aşşağıdaki gibi bir çözüm okudum ve yaptım ilginç bir şekilde bu çözüm hem a. creede çözüm oldu hemde pes 2008 de yaşadığım sizin tarifinize çok benzeyen ses sorunlarına çözüm oldu

quote:

Başlat-çalıştır a : dxdiag yazın.
    Ses sekmesine gelin ve oradan '' Donanım ses hızlandırma düzeyi '' : Bu alanı Tam ivmeden Standard ivmeye çekin .olmadı basice çekin .Sorun kalmayacaktır.

Denedim yine olmuyor ya,
    Şimdide spikerin sesi gitti.
    Çok çok az geliyor.
    Onu düzeltemiyorum.
    Bu oyunu düzgün oynamak için kaç defa kurmak gerekecek anlamıyorum.
    yeni bir güncel yama çıkana kadar, oynamamaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 1 Kasım 2008; 19:08:02 >

• şifre istiyor oyun satın aldım şimdi dvd şeklinde cdyi taktım winrar açıldı şifre istiyor şifre ne yazcaz?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zafa

Merhaba arkadaşlar,
    20" Samsung T200 Monitörüm var. PES2009'un settings ayarlarından çözünürlüğü 1680x1050 16:9'a getirdiğimde görüntü alttan ve üstten daralmış seşilde çıkıyor. Görüntüyü tam ekran nasıl yapabilirim?
    Yardım ederseniz sevinirim...

Settingste, Lb olan seçeneği boş bırak

bu ne demek? ne lbsi?

system settings var orda da lb yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

şifre istiyor oyun satın aldım şimdi dvd şeklinde cdyi taktım winrar açıldı şifre istiyor şifre ne yazcaz?

oyunun cd keyi aşağıda
    APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
  • quote:

Orjinalden alıntı: tombombadil_07

quote:

şifre istiyor oyun satın aldım şimdi dvd şeklinde cdyi taktım winrar açıldı şifre istiyor şifre ne yazcaz?

oyunun cd keyi aşağıda
    APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

YANLIŞ PAROLA DİYOR KARDEŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

arkadaşlar oyunu açıyorum tam ekran olmuyor. neden oluyor bu sorun? tam ekran simgesine bile tıklasam uyarı veriyor ve tam ekran olmuyor, yardımcı olursanız sevinirim.

ayrıca benim oyunda cimbomda baros yok, ama ps3te baros olduğunu gördüm, güncellemeyle oluyor mu bu iş?

kimse yardım etmiyor mu ya?

bu arada pes 2009un orjinal güncellemelerinin yayınlanacağı official sitesini yazar mısınız
  • kaç gündür sorunsuz yüksek ayarlarda ve çözünürrlükte oynadğım pes 2009 oyunumu aniden vsync modu aktif olmuyor eskiden aktifti 3 haftadır sorun yoktu şimdi yukarıya doğru çizgiler çıkıyor oyun esnasında monitörün yenileme hızını dahi her seferinde değiştirdim sonuç aynı varmı bunun bir çaresi

SORUNLU OYUN YENİ YAMA ÇIKARSA İYİ OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: tombombadil_07

quote:

oyunun cd keyi aşağıda
    APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM

msn imi pm ile attım kardess gir msne.
  • yokmu yaw bu sitede yardımcı olacak. bilsek bizde yardımcı olacaz ne insanlar var yaa
  • ben bu pesi versem yerine fıfa alsam acaba cd ci kabul edermi?
  • aradığın rarın şifresi.oyunun cdkeyi değil yani.bi not defteri falan yokmu rar şifresini yazan?öyle olması gerek.
  • quote:

ben bu pesi versem yerine fıfa alsam acaba cd ci kabul edermi?

geçen gün ben de aynı şeyi düşündüm.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitcen

arkadaşlar şampiyonlar ligi modunda çeyrek final 2.karşılaşmasında formaları seçerken oyun hata veriyor ve oyundan çıkıyor.ne yaptıysam olmadı.patch 1.10 kurdum..ama yine aynı..lütfen yardım edin...ne yapmam lazım ???

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

cevap verecek kimse yok mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitcen

quote:

ben bu pesi versem yerine fıfa alsam acaba cd ci kabul edermi?

geçen gün ben de aynı şeyi düşündüm.....

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.