oyunu sorunsuz oynarken direct x güncellemesi yaptım ( rahat battı) şimdi oyunda donma yapıyor bu güncellmeyi bir şekilde kaldırıp eski haline döndürebilme imkanım varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
face eklemek için player list lazım bir türlü bulamadım nasıl bulunur acaba yardımcı olurmusunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: dallas41
face eklemek için player list lazım bir türlü bulamadım nasıl bulunur acaba yardımcı olurmusunuz?
oyunu sorunsuz oynarken direct x güncellemesi yaptım ( rahat battı) şimdi oyunda donma yapıyor bu güncellmeyi bir şekilde kaldırıp eski haline döndürebilme imkanım varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: Dmspbs
yokmu yardım edecek arkadaşlar....
quote:
Arkadaşlar yardım!!!
sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin.
dostum sağol onu denedim fakat geri yükleme başarısız oldu diye başka bir yolu yokmudur acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: bkblt85
quote:
yokmu yardım edecek arkadaşlar....
quote:
Arkadaşlar yardım!!!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ben de saving data derken tam 1.5 dakika bekletiyor her seferinde bu donanımdan mı kaynaklanıyor yoksa oyun bazlı mı?Eğer oyundan ise bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
become a legend modunda oynuyorum ve tam emin değilim ama 12den sonraki hafta galiba,geldiğimde oyundan atıyo ve tekrar girdiğimde de oynatmıyo save den devamını..bi oyuncu daha yaptım oynadım tekrar aynı yerde aynı sorun oldu..nası çözebilirim bilen varsa yardım edin ltfn.
tşk.ler
PrinceOfPersia arkadaşım aynı sorun bnde de var bn bu sorunun yaptıgım forma yamasından kaynaklandıgını tahmin ediyorum.cunku save klasörune 65 tane falan forma dosyası attı bu yama bu yuzden oyunda kasma oluyo sanırım.bu sorunun asıl nedenini ve çözümünü bilen varsa lütfen cvp yazsın arkadaslar.
quote:
Orjinalden alıntı: iloveyouhagi
Arkadaşlar yaşadığımız sorunları bu topik altında paylaşalım, çözümleri de buraya yazarsak tüm PES kullanıcıları için iyi bir rehber olur.
Açılışı ben yapayım bari; PES 2009da bir sorunum var delireceğim, aynı sorunu PES 2008de de yaşamıştım, nasıl çözeceğimi bilemiyorum, lütfen bana yardım edin. Oyunda şöyle 2 sorun yaşıyorum, ikisini de çözemedim. 1-Oyun sırasında bazı sesler gidiyor(Hakemin düdük sesi, top sesi vs.).Spiker sesi gelmeye devam ediyor fakat bu arada çok rahatsız eden ince tiz bir ses geliyor, bir cızırtı.Bu belli bir süre devam ettikten sonra, tekrar düzeliyor.Ama bu şekilde oynamak insanı çileden çıkartıyor. 2-Aşağıda yazdığım sisteme göre, 1440x900, 16:9 ile High Quality'de oynuyorum.Fakat oyun içinde grafiklerde sürekli bölünme oluyor.Ekranın ortasından kesiliyor sanki.Ekranın alt ve üst tarafı kayıyor.Bunu, oyunda bir kanattan diğerine dikey olarak pas attığımda daha sık yaşıyorum.Ekran kartım ile ilgili bazı ayarları mı eksik yaptım acaba?
Sistemim: Intel Pentium Dual CPU E2160 1.80Ghz, 2,00 GB Ram, ATI Radeon HD 2900 Pro, Creative Sound Blaster 5.1 Ses Kartı, Jazz Speakers 5+1 Ses Sistemi, Samsung 932 NW 19" WideScreen Monitör.
Edit: Herkese merhaba, Daha öncedende duyurusunu yaptığımız, Konami tarafından yayımlanan ve oyundaki birçok hatayı(Oyundan atma sorunu)ortadan kaldıran yamanın kurulumunda bir çok arkadaş sorun yaşamış. İlk başta bende yaşadım ancak şimdi yamayı başarılı bir şekilde kurdum, ve nasıl yaptığımı sizlere de anlatmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki linkte verilen yamayı indirin: http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32284 (aradaki boşluğu kaldırın) Dosyanın boyutu 8 mb. Daha sonra aşağıda verilen Option Fila Final dosyasını da indirmenizi tavsiye ederim(tüm liglerdeki lisanslı olmayan takımların; logo, isim, forma ve kadrolarını düzelten dosyadır.) http://downloads.gaming access.com/index.php?file_id=32209 (aradaki boşluğu kaldırın) Şimdi yamanın nasıl kurulacağını anlatmaya geldi: 1-Öncelikle PES 2009 oyununu bilgisayarınızdan kaldırın. 2-Belgelerimde Konami klasörü içinde bulunan tüm "save"leri silin(evet yanlış okumadınız, yamayı kurmak istiyorsanıztüm kayıtlı oyunlarınıza elveda demek zorundasınız, bunları silmeden oyundan atma sorununu ortadan kaldıramazsınız.) 3-Oyunu tekrar kurun(DİKKAT!Oyunu kurduktan sonra İLAÇ vermeyin, onu daha sonra yapacaksınız) 4-Konami tarafından yayımlanan "PES2009Patch110" yamasını kurun(orjinal oyun sahipleri; yama kurulum esnasında oyun dvdsi takılı olsun.Diğer arkadaşlar; siz oyunun iso halini daemon tools programı ile aktif hale getirin-mount image yapın-) 5-Yama kurulumu esnasında, 2-3dklık bir kasma oluyor bilgisayarda, bekleyin, yama sorunsuz bir şekilde kurulacaktır. 6-Size linkini verdiğim adresten indirdiğiniz Option File programını çalıştırın. Save_map içindekileri belgelerim/Konami/PES 2009/save içine yapıştırın. 7-Son olarak da "İLACI" verin.
Şimdi oyuna başlayıp, rahatlıkla oynayabilirsiniz. Ben denedim, şampiyonlar liginde finale kadar çıktım, çeyrek final rövanş maçı öncesinde oyundan atmıyor. Keyifli oyunlar herkese... @iloveyouhagi
İşte Kanıtları:
OYUNUN İSO HALİNİ NASIL AKTİF HALE GETİRECEM DAEMON TOOLS'DA......YARDIMDA BULUNABİLİRMİSİNİZ ????
@yigitcen, Daemon Tools programını çalıştır. Sağ altta yıldırım şeklinde bir işareti çıkacak. onun üzerinde mouse ile sağ tuş yap, ordan Virtual Cd/Dvd rom, sonra Device:0 sonrada mount image gel. Burdan oyunun iso halini göster. Device yoksa, set number of device yazan yerden bunu seçmelisin(kaç tane sanal dvdrom oluşturmak istiyorsan seç)
kurulumu anlatan bir site warmı oyun kuramadım daha.
quote:
@yigitcen, Daemon Tools programını çalıştır. Sağ altta yıldırım şeklinde bir işareti çıkacak. onun üzerinde mouse ile sağ tuş yap, ordan Virtual Cd/Dvd rom, sonra Device:0 sonrada mount image gel. Burdan oyunun iso halini göster. Device yoksa, set number of device yazan yerden bunu seçmelisin(kaç tane sanal dvdrom oluşturmak istiyorsan seç)
oyunun iso halini göster derken pes2009 exe dosyasını mı kast ediyorsun..??? kusura bakma benim bu konularda fazla bi tecrübem yok da ondan soruyorum...
bu oyun çok yavaş nasıl hızlandırabilirim bu oyunu arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: yigitcen
quote:
oyunun iso halini göster derken pes2009 exe dosyasını mı kast ediyorsun..??? kusura bakma benim bu konularda fazla bi tecrübem yok da ondan soruyorum...
@yigitcen, oyun senin elinde DVD olarak mı var? Eğer bu şekilde ise, sanal Dvd rom oluşturmana, daemon tools programını kullanmana gerek yok. Oyun Dvdsi, Dvd sürücüde takılı olsun yamayı kurarken. Yok eğer elinde Dvd değilde, netten indirdiğin hali Hdd de varsa, o zaman kesinlikle daemon tools ile mount image yapman gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: wildermess
bu oyun çok yavaş nasıl hızlandırabilirim bu oyunu arkadaşlar
Settingste, Use frame skipping işaretli olsun, Wait for Vsync boş kalsın. Ayrıca monitör özelliklerinde ve ekran kartı ayarlarındaki tüm fpsleri 60 olarak ayarladğına emin ol. Bunları eksiksiz yaparsan, oyunda hızla ilgili bir problem yaşamazsın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yigitcen
quote:
@yigitcen, oyun senin elinde DVD olarak mı var? Eğer bu şekilde ise, sanal Dvd rom oluşturmana, daemon tools programını kullanmana gerek yok. Oyun Dvdsi, Dvd sürücüde takılı olsun yamayı kurarken. Yok eğer elinde Dvd değilde, netten indirdiğin hali Hdd de varsa, o zaman kesinlikle daemon tools ile mount image yapman gerekiyor
yok abi ben aynen senin dediğin gibi yaptım yine 14. haftada oyundan atıyo. ikidir boşuna oynuyoruz oyunu 14. haftaya kadar. bidaha da girmem zaten bal moda felan.
@kinay16, patch 1.10 yaması için çıkan İLACı kurdun mu? Birde onunla dene istersen. Artık oyundan atma sorunu yapmaması lazım. gerçi bende oynamıyorum artık oyunu, PES ettim, ses sorununu bir türlü çözemedim. Yeni, güncel bir yama çıkana kadar oynamayacağım
quote:
Orjinalden alıntı: kinay16
ben become a legend de oyunu hızlandırıyorum sonra oyuna girdiğimde oyun ağır çekim gibi oluyor. ilk başlarda gözüm hızlıya alıştığı için bana öyle geliyor sanıyordum ama bariz bir ağırlaşma var bunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
arkadaşlar hakkaten bu problemin çözümü yokmu. çok saçma oluyor bu şekilde oynamak.