Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Master Lig de Milan ile oynuyorum 3. sezonum.
    Agüero, Torres, Rooney vb. üst düzey birçok adama tekliflerim kabul ediliyor ama heriflerle anlaşamıyorum bir türlü. Alt takımlardan adamlar bile kabul etmiyor. Transferleri sadece Others olarak geçen takımlardan yapabiliyorum. Bir de boştakileri alabiliyorum. Takımımın popülerliği S. En üst düzey yani. Maaş olarak dediğim adamlara 5000 puan teklif ettim yine gelmediler. Bir çözümü olan var mı acaba?
  • Beyler PES 2009u oynama firsatim daha yeni oldu ,yanliz eski controller ayarlarina nasil getiririz
    Manuel-pas olayi deli etti beni ,eski serilerde hareket cekiyorduk sol analogla ,bunu nasil ayarliyacagiz ?

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 6 Kasım 2008; 6:44:27 >
  • beyler medium ile hıgh arasında oynanabilirlik farkı varmı
  • oynanabilirlik aynıdır sadece zorluk seviyesi farklıdır..
  • Master Lig sorununu çözdüm. Ayarlardan master lif zorluğunu düşürünce çatır çatır geldi elemanlar
  • ultra High oynuyorum aşşağıdaki sistemimde bana mısın demiyor 2 adet 2 gb ddr2 ram siparişide verdim 4-5 güne 4 gb ramla uçucam oyunlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazem32 -- 6 Kasım 2008; 12:56:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kazem32

ultra High oynuyorum aşşağıdaki sistemimde bana mısın demiyor 2 adet 2 gb ddr2 ram siparişide verdim 4-5 güne 4 gb ramla uçucam oyunlarda

Ben burada hava mı sezdim ne? Senin sistem coşarsa yeni oyunlarda 8x AA Ultra High DX10 16xAF vs. neyse.

• arkadaşlar benim sistem 1 gb ram ekran kartım ise 7300 gs 512 hıgda biraz kasıyo acaba 1 gb daha ram alsam kasmadan oynarmıyım
  • Beyler bu be a legend modda bir trainer varmış. Mesajım silinmeden PM'den ulaştırabilecek var mı? Çok merak ettim.
  • oyun çok güzel çalışıyordu ama bölümlerinde belli bir sevieye geldikten sonra hata verip kapanıyor sampiyonlar ligi ve become legend oynuyrdm ama şimdi maça gir der demez atyo lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

arkadaşlar benim sistem 1 gb ram ekran kartım ise 7300 gs 512 hıgda biraz kasıyo acaba 1 gb daha ram alsam kasmadan oynarmıyım

cevap bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazem32

ultra High oynuyorum aşşağıdaki sistemimde bana mısın demiyor 2 adet 2 gb ddr2 ram siparişide verdim 4-5 güne 4 gb ramla uçucam oyunlarda

aferim senin sisteme o zaman

• quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Beyler PES 2009u oynama firsatim daha yeni oldu ,yanliz eski controller ayarlarina nasil getiririz
    Manuel-pas olayi deli etti beni ,eski serilerde hareket cekiyorduk sol analogla ,bunu nasil ayarliyacagiz ?

Arkadaslar bi yardimci olsaniz ,? cozemedim bi turlu ?
  • Arkadaşlar save almalar neden bukadar uzun suruypr anlamıyorum bılg ıyı 2gb ram amd 3.7 512 xtx saphıre var nasıl olur bu...

Fakat save alırken alt f4 yapınca full secreenden cıkıp pencere konumuna gecıyor save anında bıtıyor almıyor bu seferde.Dıer turlu ıse save alıyor ama 2 dakka suruyor sabır testısı oluyor..

Bırde legend modda kafayı sıyırıcam forvet oynuorum adam gecmek mecmek acaıp zor cıldırcam regular actım pısman oldum...Varmı onerısını olan bu konuda
  • 8 tane yanıp sönen yıldız ve simsiyah bir ekranla karşı karşıyayım. DirectX9c son versiyonu yükledim, ekran kartımın sürücüsünü güncelledim, ekran ayarlarından pencere modunu da seçmeme rağmen bir türlü oyuna başlayamadım. Hala bu soruna bir çözüm yok mu
  • arkadaşlar benim bilgisayarım bu;http://www.bilgestore.com/store/ProductDetails.aspx?productId=62728

fakat oyunu oynarken ekran titreme yapıyor. ekran kartımın da iyi olduğunu düşünüyorum. titreme olmaması için ATI ayarlarını nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coniconi

arkadaşlar benim bilgisayarım bu;http://www.bilgestore.com/store/ProductDetails.aspx?productId=62728

fakat oyunu oynarken ekran titreme yapıyor. ekran kartımın da iyi olduğunu düşünüyorum. titreme olmaması için ATI ayarlarını nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Tam olarak ekran kartının modeli ne?
    Sistem gereksinimlerin oyunu oynamak için yeterli mi?
    Ekran kartı için son driver kurulu mu?
    Fps ayarlarını yaptın mı?
    Settings ayarlarını yaptın mı?

• Arakdaşlar oyunun yabancısıyım daha önceleri pes i neredeyse hiç oynamadım. Atağa kalktığımızda önümdeki oyuncum salak salak duruyor. Bu oyuncumun ileri doğru koşmasını istiyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum. Taktik söyleyecek olan var mı?
  • malesef oynayamıyorum. çünkü açarken simsiyah bir ekran çıkıyor ve hiç gitmiyor. tüm çözünürlükleri denedim, window screende denedim, ekran kartı driverını güncelledim, yamayı ve yamanın ilacını kurdum ama ne yaptıysam olmuyor :((( topikte bu dertten muzdarip başka arkadaşlar da okudum, fakat çözüm üretilememiş sanırım...
  • Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce Pes 2009 kurdum. Oyunu sorunsuz yükledim ve gerekli ilaçları verdim. Fakat oyunu açmaya kalktığımda bir an mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar reset atıyor. Ardından bilgisayar açılınca
    ''Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı'' hatası alıyorum. Sistemim :

HP Pavilion dv5198ea
    Core Duo 2.00 GHZ
    2 GB Ram
    Geforce GO 7400 256 mb
    100 GB

(Directx güncel)
    Ben bu sistemle birçok oyunu (Crysis vb.) sorunsuz oynuyorum. Patch çıkmış fakat ben şimdi yeni gördüm.
    Bu soruna acil bir çözüm arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionTech16 -- 8 Kasım 2008; 21:29:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.