Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılbaşından önce hiçbir pes serisinin tam olarak oturduğu görülmemiştir. Malesef bu böyle.

BU arada konamiye oyunun buglarıyla ilgili yama ne zaman çıkacak diye sordum.

Aldığım yanıt:

Şu anda buna cevap veremezlermiş. Gelişmeleri resmi siteden takip edecekmişiz. Birde 1.20 patch ının oyunun buglarını düzeltecek bir yama olmadığını sadece yeni alınan lisanslarla ve lagend modla ilgili olduğunu yazmışlar kendileri.

Dedim ya 2009 dan önce bu oyun oturmaz zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahbap

malesef oynayamıyorum. çünkü açarken simsiyah bir ekran çıkıyor ve hiç gitmiyor. tüm çözünürlükleri denedim, window screende denedim, ekran kartı driverını güncelledim, yamayı ve yamanın ilacını kurdum ama ne yaptıysam olmuyor :((( topikte bu dertten muzdarip başka arkadaşlar da okudum, fakat çözüm üretilememiş sanırım...

dostlar, şu soruna bi çare
  • Dostlar şimdi benim sorunum transferde...

Master Lig oynuyorum 3. sezonum bu. Bir futbolcuya teklir gönderiyorum klüb kabul ediyor. Görüşmeler Başarılı Diyor. Adamın maaşını da uçuk bi rakam yazıyorum ama 8-10 tane bu tür oyuncu transfer etmek istedim ama hiç biri gelmedi. Sorun bende mi? Siz nasıl yapıyorsunuz bu transferleri.?

yardımcı olursanız sevinirim ;))
  • Benim sorumda BECOME A LEGAND moddan geliyor. Oyunun başında 12 tane Strenghten verdi şuan 4. sezonum hala strenghten'ım artmadı. Nasıl arttırıyoruz?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen1903 -- 9 Kasım 2008; 3:19:28 >
  • Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak

''(1440x900)8:5 Only Full-Screen 4:3'' te oynadığım zaman oyun çok hızlı akıyor(adamlar acayip hızlı koşuyor falan) yada bana öyle geliyor.Neden olabilir ?

''(1280x1024)5:4 4:3'' te oynadığım zaman ise oyun normal akıyor ama kamera biraz yaklaşıyor(kamera yaması falan çıktımı acaba ?)

presi S den D ye almak istiyorum ama pas S de kalacak bu mümkünmü ?
    şutlar çok kötü gidiyor ayarları falan varmı ? Tip 1 Tip 2 falan yazıyor..
  • Arkadaşlar benim kurulum ile ilgili bi problemim var, oyunu 2 dvd olarak aldım ve zipli değil.ilk cd den setup yaparak kuruyorum ve 2. dvd istiyor belirli bi yere gelince ,2. dvd yi takıyorum ve cd'yi okumuyor..cd de bi problem yok normal olarak açılıyor ama oyun istediği zaman okumuyor ,bu problemi nasıl çözebilirim ,yardım edebilecek olan varmı ?
  • Arkadaşlar Become A legendde Bende her lig yok goruyorum mesela bazı arkdaslar Turkiye liginde falanda oynuyorlar bunu nasıl halledebilirim;?
  • Buranın ismi yardım topiği ama ben pek bi yardımlaşma göremiyorum ,hep ortada havada kalan sorular var
  • Error 1305. Error reading from file E:\program
    files\KONAMI\Pro Evolation Soccer 2009\img\cv06.img.
    Verify that the file exists and that you can access it.

Retry Cancel

Bir hata alıyorum oyunu kurarken acaba çözümü var mı?Başka bi dvd almak dışında.
  • arkadaşlar ben become a legend de oynuyorum ancak ilk başta karakteri yaratirken ismimi küçük harflerle yazdım herkesin ismi büyük sadece benim ismim küçük ve formada ismim ve numaram görünmüyor.bunu nasıl düzeltebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak

''(1440x900)8:5 Only Full-Screen 4:3'' te oynadığım zaman oyun çok hızlı akıyor(adamlar acayip hızlı koşuyor falan) yada bana öyle geliyor.Neden olabilir ?

''(1280x1024)5:4 4:3'' te oynadığım zaman ise oyun normal akıyor ama kamera biraz yaklaşıyor(kamera yaması falan çıktımı acaba ?)

UP

• @ iloveyouhagi

abi zaten verdiğim linkte yazıyor ekran kartı. dediğim gibi oyunun settingsinde bilgisayar değerlendirmesinde de bütün özellikleri iyi olarak değerlendirdi oyun. driver da son sürüm. driverda hangi ayarları yapmalıyım ki titreme olmasın benim sorum bu. oynayan arkadaşlar hangi ATI ayarlarıyla oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak032

Buranın ismi yardım topiği ama ben pek bi yardımlaşma göremiyorum ,hep ortada havada kalan sorular var

katılıyorum, kesinlikle haklısın hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: windwalker

oyunun ilk açılışındaki siyah ekranda duruyor.Sol altta yıldızlar yanıp sönüyor öylece duruyor.ne yapmam lazım?

Pes 2008 Oynarken bende de oluyordu .Bilindiqi qibi PC yi yeniledim ve her türlü oyunu rahatça oynayabiliyor durumdayım.
    3.500 ytl bayıldıktan sonra....
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak

UP

• Madem yardım etmeyceksiniz niye açıyosunuz arkadaşım bu konuyu.........

Kaldırın gitsin.
  • Arkadaşlar Şu siyah ekran sorununa çözüm bulabilecek bir babayiğit var mı?

Demosunu oynayabilirken aslını oynayamamak acı verici.

Şimdiden Yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

Dostlar şimdi benim sorunum transferde...

Master Lig oynuyorum 3. sezonum bu. Bir futbolcuya teklir gönderiyorum klüb kabul ediyor. Görüşmeler Başarılı Diyor. Adamın maaşını da uçuk bi rakam yazıyorum ama 8-10 tane bu tür oyuncu transfer etmek istedim ama hiç biri gelmedi. Sorun bende mi? Siz nasıl yapıyorsunuz bu transferleri.?

yardımcı olursanız sevinirim ;))

Sorunuzun cevabı yukarıda var.
    Ayarlardan master ligin zorluğunu değiştirin transfer döneminde.
  • arkadaslar oyunun orjınalını kurdum 9-10 hafdada oyundan attı problem nedır bı yardımcı olurmusunuz
  • ya bu ne bıcım yardım topık ı,benım problemımın aynısı bır suru adamda olmus kımse cewap yazmıyo,ayundan atmanın sebebı nedır yahu bıde 2009 yardım mıs nasıl yardım bu yahu,hep sorunlar var burda cozum hıcde yok
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.