Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YANLIŞ KULLANICI YAZMIŞIM SORUNU

BANA SİYAH EKRAN SORUNUYLA İLGİLİ YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?
  • bence başlık değiştirilsin, "soruların sorulduğu fakat cevap alınamadığı pes 2009 topic'i" diye!

benim de sorunum var ama yazsam mı bilemedim şimdi

oyunu iki ayrı bilgisayarda oynuyorum, biri masaüstü, diğeri laptop. ikisi de oyunu kaldıracak sisteme sahipler. sorunum ise, laptopta belirli bir yere geldikten sonra, save dosyamı alıp masaüstündeki bilgisayarıma kopyalıyorum, sonra oyunu açıyorum(bu arada Become A Legend Modu) 1-2 maçtan sonra oyundan atıyor. bu oyundan atma sadece masaüstü bilgisayarımda oluyor. nedenini bilen, tahmin eden ve yardımı dokunabilecek birileri varmıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

ya bu ne bıcım yardım topık ı,benım problemımın aynısı bır suru adamda olmus kımse cewap yazmıyo,ayundan atmanın sebebı nedır yahu bıde 2009 yardım mıs nasıl yardım bu yahu,hep sorunlar var burda cozum hıcde yok

şikayet edene kadarki vaktini, sorunun için forumda araştırsan çözümü bulursun.. dediğin konuyla ilgili onlarca yazı var..
  • millet oyuna başlayıp değişik değişik sorular üretmiş, biz daha ilk ekranı geçemedik

quote:

Orjinalden alıntı: cmert

8 tane yanıp sönen yıldız ve simsiyah bir ekranla karşı karşıyayım. DirectX9c son versiyonu yükledim, ekran kartımın sürücüsünü güncelledim, ekran ayarlarından pencere modunu da seçmeme rağmen bir türlü oyuna başlayamadım. Hala bu soruna bir çözüm yok mu

• Hatalarla karşılaşanlar Pes 2009 1.20 yamasını yüklesinler.

ziddu.com/download/2622746/pes2009patch1.20.zip.html

ancak orjinalde sorunsuz çalışır.sahte oyunlarda ilaç gerekir.onun da burada yayınlanması yasaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail0625

arkadaşlar ben become a legend de oynuyorum ancak ilk başta karakteri yaratirken ismimi küçük harflerle yazdım herkesin ismi büyük sadece benim ismim küçük ve formada ismim ve numaram görünmüyor.bunu nasıl düzeltebilirim.

Yeni bir karakter oluşturmalısın,isim değiişikliği sonradan olmuyor.Yeni karakter oluştururken aşağıdaki nick name kutucuğunuda mutlaka doldur daha sonra formanın arkasında ki eklini ayarla bu kadar.İsim haricinde aksesuar değişiklikleini sobradan aypabilirsin krampon ,saç sakal vs.
  • Ben işyerindeyim patch leri yükleyip siyah ekran hatasından kurtulan oldu mu?

Bu arada ben reloaded olanı indirmiştim. Bundan dolayı olma imkanı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MK_X

bence başlık değiştirilsin, "soruların sorulduğu fakat cevap alınamadığı pes 2009 topic'i" diye!

benim de sorunum var ama yazsam mı bilemedim şimdi

oyunu iki ayrı bilgisayarda oynuyorum, biri masaüstü, diğeri laptop. ikisi de oyunu kaldıracak sisteme sahipler. sorunum ise, laptopta belirli bir yere geldikten sonra, save dosyamı alıp masaüstündeki bilgisayarıma kopyalıyorum, sonra oyunu açıyorum(bu arada Become A Legend Modu) 1-2 maçtan sonra oyundan atıyor. bu oyundan atma sadece masaüstü bilgisayarımda oluyor. nedenini bilen, tahmin eden ve yardımı dokunabilecek birileri varmıdır acaba?

Arkadaşım;
    Millet bas bas bağırıyor patch çıktı diye biraz araştırsan bulursun.konami 2 tan epatch çıkarda 1.10 ve 1.20 bunları yükle champions leguae ve become a legend mod hataları düzelir bir de ekran çözünürlüğün 1024x768 olursa oyundan atmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

arkadaslar oyunun orjınalını kurdum 9-10 hafdada oyundan attı problem nedır bı yardımcı olurmusunuz

Patchleri yükle düzelir,çözünürlüğünü 1024*768 yaparsanda düzelebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: makusla06

Arkadaşlar Become A legendde Bende her lig yok goruyorum mesela bazı arkdaslar Turkiye liginde falanda oynuyorlar bunu nasıl halledebilirim;?

Pes 2009 oyununda Türkiye ligi maalesef bulunmamaktadır.Oynayan arkadaşlar ya kendisi yapmıştır yada patch ile başka bir lig üzerine takımları yamalamıştır
    Bana kalırsa herşeyin orjinali makbul
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak032

Arkadaşlar benim kurulum ile ilgili bi problemim var, oyunu 2 dvd olarak aldım ve zipli değil.ilk cd den setup yaparak kuruyorum ve 2. dvd istiyor belirli bi yere gelince ,2. dvd yi takıyorum ve cd'yi okumuyor..cd de bi problem yok normal olarak açılıyor ama oyun istediği zaman okumuyor ,bu problemi nasıl çözebilirim ,yardım edebilecek olan varmı ?

DVD'ler içerisinde dosyaları hard disk üzerine bir klasöre kopyalayıp(biraz uzun sürebilir) setup yapmayı denesene mutlaka eksik dosya vardır dvd'lerin birinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Beyler bu be a legend modda bir trainer varmış. Mesajım silinmeden PM'den ulaştırabilecek var mı? Çok merak ettim.

Trainer ? Training olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Benim sorumda BECOME A LEGAND moddan geliyor. Oyunun başında 12 tane Strenghten verdi şuan 4. sezonum hala strenghten'ım artmadı. Nasıl arttırıyoruz?

Teşekkürler...

Srenghten artmaz,strenghten ile diğer özelliklerin artar ,elinde 12 tane pul var bunları istediğin şekilde değerlendiriyorsun bazen hız için bazen güç bazende dayanıklılık için vb. bu şekilde yüklendiğin özelliğin sonraki hafta daha hızlı artıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

arkadaşlar benim sistem 1 gb ram ekran kartım ise 7300 gs 512 hıgda biraz kasıyo acaba 1 gb daha ram alsam kasmadan oynarmıyım

Pro Evolution Soccer 2009 Sistem Gereksinimleri

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    - Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 1.4 GHz
    - 1 GiByte RAM
    - 6 GB hard disk space
    - GeForce FX or Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 and 128 MiByte VRAM.
    - 800 x 600 display resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    - Windows XP SP2, Vista
    - Intel Pentium 4 3.0 GHz
    - 2 GiByte RAM
    - 8 GB hard disk
    - GeForce 6800 GT / GS, Radeon X1600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 256 MiByte VRAM
    - 1,280 x 720 display resolution
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalay83

quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak

''(1440x900)8:5 Only Full-Screen 4:3'' te oynadığım zaman oyun çok hızlı akıyor(adamlar acayip hızlı koşuyor falan) yada bana öyle geliyor.Neden olabilir ?

''(1280x1024)5:4 4:3'' te oynadığım zaman ise oyun normal akıyor ama kamera biraz yaklaşıyor(kamera yaması falan çıktımı acaba ?)

presi S den D ye almak istiyorum ama pas S de kalacak bu mümkünmü ?
    şutlar çok kötü gidiyor ayarları falan varmı ? Tip 1 Tip 2 falan yazıyor..

UP

1999 senesinde bu seriye kendimi kaptırdım ve halada devam ediyorum.Ama presi x tuşundan başka bir tuşla yapıldığını hiç duymadımO senin dediğin sanırım fifada oluyor kare (d) ile pres yapıyor.Alışkanlık oradan galiba

maça gir pause yap ordaki kontrol auarlarından yapılıyor.
    system settings>controller settings>button conf.>defance buradan A ile X in yerlerini değiştirirsen şut tuşun senin defansta pres tuşun olacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Arkadaşlar save almalar neden bukadar uzun suruypr anlamıyorum bılg ıyı 2gb ram amd 3.7 512 xtx saphıre var nasıl olur bu...

Fakat save alırken alt f4 yapınca full secreenden cıkıp pencere konumuna gecıyor save anında bıtıyor almıyor bu seferde.Dıer turlu ıse save alıyor ama 2 dakka suruyor sabır testısı oluyor..

Bırde legend modda kafayı sıyırıcam forvet oynuorum adam gecmek mecmek acaıp zor cıldırcam regular actım pısman oldum...Varmı onerısını olan bu konuda

Son yayımlanan 1.20 patch'i yüklersen faydası olabilir.Adam geçme meselesine gelince de fazla acele etmemelisin özelliklerin çok kötü düşün ki 17 yaşında bir futbolcu (üstün yetenek değilse) profesyonel bir takımda antremana çıkıyor topa dokunma ihtimali bile zayıf olmaz mı? İşte pes'i pes yapanda bu özelliği gerçekçi oluşu.
    Player strenghten2i çok iyi ayarlamalısın ihtiyacın olan özelliklerine daha fazla yüklenmelisin dribble ,techniq,speed vs. 20'li yaşlara gelnice biraz daha topçuya benziyorsun

• Arkadaşalr become a legendde kazandığımız salarayler neye yarıyor oyuncuya üst baş araba maraba almıoyomuzu:(
  • Oyunu türkçeye çevirdim fakat sadece basit şeyleri türkçe hale getirmişler BECOME A LEGAND modda haber tarzı yazıların hiç biri türkçe değil.

Benim kullandığım yamamı kötü yoksa geneli böylemi?

Eğer sorun benim kullandığım dosyadaysa sorunsuz olanları paylaşırmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Arkadaşalr become a legendde kazandığımız salarayler neye yarıyor oyuncuya üst baş araba maraba almıoyomuzu:(

oynadığın takımların listesine bakıp '' zamanında Sunderland ' a 150 puana transfer olan, fakat şimdi kontrat yenilemem için Barçanın verdiği 5000' e burun kıvıran bir futbolcu oldum, heey hey '' demeye yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

Madem yardım etmeyceksiniz niye açıyosunuz arkadaşım bu konuyu.........

Kaldırın gitsin.

Lütfen öncelikle adabınızla yazı yazmayı, yardım istemeyi öğrenin.
    Bu topic yardım amaçlı açıldı, ve 9 sayfa boyunca sorun yaşayan bir çok kişi yardım aldı.
    Sizlerde tembellik yapmayın da, yaşadığınız sorun "acaba daha önce yazan biri var mı?cevap yazılmış mıdır?" diye bi araştırma yapın.
    Burada hiç kimse, sürekli yaşanan sorulara, her seferinde cevap yazmak zorunda değil.
    Ayrıca hiç kimse size yardım etmek zorunda değil, isterse yardım eder, isterse etmez, bu tamamen o kişiye bağlı.Kimseyi zorlayamazsınız.
    Son olarak da "kaldırın gitsin" demek sizin haddinize değil, bu sitenin kurucuları var, adminleri var.
    Onlar eğer bir sorun görürse kaldırır, buna siz karar veremezsiniz...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.