Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende mavi ekran sorunu olmadı ama önceki sayfalarda yada diğer pes forumunda bu problemden şikayet edenleri ve çözümlerini okumuştum.. bir bakmanda fayda var..
  • yaa arkadaşalar oyun güzelde bir sorun var. gol olunca veya top ceza alanına girince tribün sesleri kayboluyor. gol olunca tribünlerden hiç ses çıkmıyor. anlayamadım ne gibi ses sorunu var . nasıl çözerim bu sorunu.
  • Arkadaşlar , oyunu tam ekran yaptığımda hızlı çekim oluyor, bunun bir çözümü yok mu ?

ekran çözünürlüğüm 1440-900 wide screen. pencere modunda normale dönüyor sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Same Direction

yaa arkadaşalar oyun güzelde bir sorun var. gol olunca veya top ceza alanına girince tribün sesleri kayboluyor. gol olunca tribünlerden hiç ses çıkmıyor. anlayamadım ne gibi ses sorunu var . nasıl çözerim bu sorunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eths

Selam
    Oyun ağır cekim modu gibi yavaslıyor normal birşeymi Bu ?

arkadaşlar aynı sorun bende de var become a legend de oyuna girince resmen ağır çekim gibi oluyor bu sorunu nasıl halledebilirz lütfen yardım??
  • Daha önce sordum ama cevap alamadım ne yazık ki. P yüzden tekrar yazıyorum.

Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce Pes 2009 kurdum. Oyunu sorunsuz yükledim ve gerekli ilaçları verdim. Fakat oyunu açmaya kalktığımda bir an mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar reset atıyor. Ardından bilgisayar açılınca
    ''sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı'' hatası alıyorum. Sistemim :

HP Pavilion dv5198ea
    Core Duo 2.00 GHZ
    2 GB Ram
    Geforce GO 7400 256 mb
    100 GB

(Directx güncel)
    Ben bu sistemle birçok oyunu (Crysis vb.) sorunsuz oynuyorum. Patchleri falan yükledim ama bişey değişmedi. ne yazık ki.
    Bu soruna acil bir çözüm arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

Daha önce sordum ama cevap alamadım ne yazık ki. P yüzden tekrar yazıyorum.

Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce Pes 2009 kurdum. Oyunu sorunsuz yükledim ve gerekli ilaçları verdim. Fakat oyunu açmaya kalktığımda bir an mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar reset atıyor. Ardından bilgisayar açılınca

HP Pavilion dv5198ea
    Core Duo 2.00 GHZ
    2 GB Ram
    Geforce GO 7400 256 mb
    100 GB

(Directx güncel)
    Ben bu sistemle birçok oyunu (Crysis vb.) sorunsuz oynuyorum. Patchleri falan yükledim ama bişey değişmedi. ne yazık ki.
    Bu soruna acil bir çözüm arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

bu hata çok kişide çıktı bu aralar.. önceki sayfalarda yada diğer pes ana konusunda bu konuyla ilgili çözümleri yazmışlardı diye hatırlıyorum..

• Arkadaşlar şampiyonlar ligi çeyrek final 2. maçına geldiğimde hep oyun hata verip kapanıyor. Başka takımlarla yine başladım sonuç yine aynı çeyrek final 2. maçında oyun kapanıyor var mı bunun bir çözümü. Birde ekranda yatay kırılmalar oluyor bildiğim kadarıyla pes in diğer serilerinde de bu hata mevcut nasıl çözerim acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku
    maça gir pause yap ordaki kontrol auarlarından yapılıyor.
    system settings>controller settings>button conf.>defance buradan A ile X in yerlerini değiştirirsen şut tuşun senin defansta pres tuşun olacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR
    seçemiyorumki seçtiğim zaman hep seçili olarak kalıyor hiçbirşey olmuyor bastığım tuş seçilmiyor.
    sırf bunun için oyundan soğudum yav

yardımcı olabilecek varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: hulusi

1280*1024 ÇÖZÜNÜRLÜK YAMASI VAR.. BEN KULLANIYORUM.. Dh ve link adresi aşğıda

http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm

http://rapid+share.com/files/154656112/_oezuenuerluek_yamas__305__venomtrk.rar.html (+ yı kaldırın)

çok teşekkürler

• bana crack atabilecek bi arkadaş var mı pm den ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yiğit_1903

quote:

1280*1024 ÇÖZÜNÜRLÜK YAMASI VAR.. BEN KULLANIYORUM.. Dh ve link adresi aşğıda

http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm

http://rapid+share.com/files/154656112/_oezuenuerluek_yamas__305__venomtrk.rar.html (+ yı kaldırın)

çok teşekkürler

rica ederim.. crack için google sana yardımcı olur

• Denilenleri yaptım fakat bir değişiklik olmadı ne yazık ki. Var mı çözümünü bilen?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

Daha önce sordum ama cevap alamadım ne yazık ki. P yüzden tekrar yazıyorum.

HP Pavilion dv5198ea
    Core Duo 2.00 GHZ
    2 GB Ram
    Geforce GO 7400 256 mb
    100 GB

(Directx güncel)

bu hata çok kişide çıktı bu aralar.. önceki sayfalarda yada diğer pes ana konusunda bu konuyla ilgili çözümleri yazmışlardı diye hatırlıyorum..

• Be a legend modda gerçek yüzümüzü karakterimize aktarma işlemini çözemedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozbuta

Be a legend modda gerçek yüzümüzü karakterimize aktarma işlemini çözemedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

head kısmında build ve scan var.scan i seçiyorsun sonra sorar take photo mu import mu diye kaliteli tam karşıdan foton varsa import dan fotonu seçeceksin yoksa take photo ile kameran çekebilirsin ama bence diğeri daha iyi.diyelim kalite bir cepheden foton var bu fotondan sadece yüz kısmını kırpıp o şekilde kaydet sonra import ile fotoyu seç zaten fotoyu kırpıp boyutlandırma yapmak gerek çünkü fotonun maksimum boyutu 2mb ve maksimum 640x512 olması gerek.hepsini yaptığını düşünelim foton yüze eklenir bu şimdi fotonda enine ve boyuna zoom yaparak sol taraftaki göz ve dudak sınırlarına fotonun göz ve dudaklarını denk getirmeye çalış buda bitince colour ayarları var gerekli klavye tuşuna bas foto ile ten rengi ayarlamalarını yap ten rengi neyse ona yakın renk seş sonra r g b değerleri ile aşağı yukarı renkleri denkleştirmeye çalış yani senin eklenen yüz kısmın ile pes deki karakterin geri kalan yüz kısımlarını renk olarak tutturmaya çalış.geri kalan yüz kısımları dediğim şey sen yüzünü ekliyorsun ama göz ve dudak sınırına kadar ekliyor zoom yapıp büyütsen bu sefer yüz tam oturmaz o yüzden mutlaka zaten karakterde pes in orjinal yüz kısımları yanlarda ve alın kısmında kalıyor.bu dediklerimi yapınca son hali sana sanki kötü bir photoshop gibi gelebilir aldanma sakın save le ve çık oyundan sonra fotonu görünce diyeceksin sanki çizgi karakter gibi olmuş aynen benziyor.ben foto mu koyup örnek göstermek isterdim ama onuda yapamam yalnız birebir aynı oldu benimki

face yapımıhttp://www.youtube.com/watch?v=DmRyG7u4kAo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 13 Kasım 2008; 17:13:40 >

• Oyunun oynama hızı LEGEND modundaki hızlı kamera gibi !?
    Çözümü bilenlere teşekkürler.
  • çözüm derken??
  • quote:

Orjinalden alıntı: h2º

Oyunun oynama hızı LEGEND modundaki hızlı kamera gibi !?
    Çözümü bilenlere teşekkürler.

Bende çözüm bulamadım bu soruna hala. Tam ekran yaptığımda oyun hızı artıyor, DVD'de filmi ileri sarar gibi , bunun çözümü yok mu gerçekten
  • ya arkadaşlar become a legend modunda 4. hafta da yedeklere 6. haftada takima girdim ve 13 sıradan 3. sıraya çıktık. ama benım bır sorunum var yukardıkaı kontrellerde W+S ye basınca kafasanı gore adama basıyor bazen hiç bir şey yapmıyo top geliyor ama ne hızlı koşuyo ne pas ne de şut atıyor.. benı sınır ediyor.. ne yapmam gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.E.K

1.20 patchini kuramıyorum bu hatayi alıyorum
    http://img525.imageshack.us/my.php?image=adsip0.jpg
    Rip li indirmştim pes09 u. ve oyun aralarindaki videolar cok donuyor bilgisayarim gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 13 Kasım 2008; 20:42:45 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.