Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben transferi çözemedim bi tane adam alamadım mevcut oyuncularda yaşlandı ve sıra sıra emekli oluolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Ben de saving data derken tam 1.5 dakika bekletiyor her seferinde bu donanımdan mı kaynaklanıyor yoksa oyun bazlı mı?Eğer oyundan ise bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

window moda al oyunu alt+enter tuşlarıyla sonra da save anında oluyor sonra tekrar alt enterla full screen olsun.Kısacası savelerde alt enterla wındow modda almalısın.Saveden once pencere konumuna alırsan daha rahat edersın...
  • peki bana yardımcı olabilicek biri var mı? P4 3.6 ,1,5 gb ,ram atix 1550,vista starter işletim sistemim medium ve hıghda hiç farketmiyor zaman zaman özelikle yağmurlu havada maç yapıyosam ve oyuncular kalabalıklaşmışsa oyun kasıyor. Bu neden olabilir ekrankartı mı? ram mi? yada amsrafsız bi şekilde durumu kurtarabiliceğim bi ekran kartı ayarı yada patch gibi bişey var mı yardımlarınızı bekliyorum. tşkler
  • ram al hocam ram yeter 2 şerlik 2 tane al yada lik tak yeter.
  • ja ben oyunu yeni kurdum tuş ayarlarını nerden yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

quote:

Orjinalden alıntı: sensible13

oyun çok hızlı.burda denilenlerin hepsini yapmama rağmen sorun çözülemedi,yardım etçek birisi yok mu?

ekran kartı ayarlarından ayarlara res çek benimde acayip hızlıydı oldu

@iloveyouhagi elinde 1.10 resmi yaması için ilaç varsa p.m den halledelim
    benim sorunda sanırım crackten oluyor.

EDİT:buldum crack

Bencede büyük ihtimalle crackten oluyordur.
    Crack olayını düzgün yaptıysan, bundan sonra sorun olmaz kanaatindeyim...

• beyler benim şöyle bir sorunum var become legenddaki adamıma girdim mi hata raporu gonder dio normal maclarda ve diger legenddaki adamlarımda boyle bir sorun olmuo sizce ne yapabilirim adamı secip menuye geldigimde girer girmez atıyor oyundan?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricep

ja ben oyunu yeni kurdum tuş ayarlarını nerden yapıcam

settingse giriceksin başlat menüsünde pes 2009 u bulup keybord ayarlarından istediğin tuşu ayarlıcaksın
  • Arkadaşlar herkes oyunu oynuyor içindeki hatalardan bahsediyor. Ben daha oyunu oynayamadım şu siyah ekran sorununa yardım edin.

Exe ye tıklıyorum ekran geliyor ve siyah ekranda kalıyor disk yada işlemci de işlem yapmıyor.

Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • 1.10 ve 1.20 yamalarını yükledinmi?..
  • yükledim yine de bir sonuç yok üç adet farklı ilaç denedim yine çözüm yok.

Halbuki demoyu oynuyordu.
  • Siyah ekran ve mavi ekran gibi sorunları olan çıkmıştı önceki sayfalarda.. onlar çözmüştü galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Become a Legen ile ilgili sorularım olacak.

Oynamaya yeni başladım 4 tane lig seçiliyor başta orda fransa'yı seçtim fakat daha sonra transfer döneminde sürekli fransız takımlarından teklif geliyor başka ülkeye gidemiyormuyum transfer olarak?

İngiltere, Türkiye takımları yokmu bu modda.Misal Chelsea,fb gibi takımlara gidemiyormuyuz.

Son olarak isimler ve logolar için hangi yamayı önerirsiniz link ile paylaşırsanız sevinirim

Performansına göre başka takımlar seni transfer etmek isteyebilir.Ben ingiltere liginde başladım-İspanya-hollanda liglerinde devam ettim.
    yamaya gelince:
    Beta 0.1
    http://rapid+share.com/files/155069402/GamingaccessCPbuild01Beta.exe.html
    Beta 0.2
    http://rapid+share.com/files/155967942/GamingaccessCPbuild02Beta.rar.html

0.2 versiyonun yüklenebilmesi için 0.1'in sistemde kurulu olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay83 -- 18 Kasım 2008; 19:06:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tombombadil_07

quote:

Orjinalden alıntı: Eths

Selam
    Oyun ağır cekim modu gibi yavaslıyor normal birşeymi Bu ?

Bende become a legend oyunu x2 hızında 1-2 maç yapıp sonra td beni oyuna aldıktan sonra oluyo. Tekrar girince oyun normal hiçbir sorun yok. Bu pes serilerinde o kadar çok şey gördüm ki hersey normal geliyo artık. Oyuncuların kendiliğinden rakibe kayması, kalecilerin olmadık topları sektirmesi, legend da td nin kafasına göre alması performansa göre değil, pres yapınca defansın dağılması ve takım düzeninin kaybolması. Konaminin gerçekçilikten anladığı buysa diyecek lafım yok. Gerçek maçları izleyip ona göre oyun yaparlarsa fizik motorunu ona göre ayarlarsa ancak pes zirve yapar o da zor

Söylediklerinize katılmıyorum,pes muhteşem bir futbol simulasyonudur.
    Pres yaparken takım dağılıyor demişsiniz,normaldir bir takım sürekli ve olur olmadık yerlerde pres yapamaz,hele hele 2 kişi ile mümkün değil bir takımın dayanması.
    Eğer pres yapıyorsanız oyuncu topu kapmak için gereken neyse onu yapar,tekme atar,rakibe kayar,çeker vs.Bunun haricinde hiç karşılaşmadım.
    Kalecilerin top sektirme hadisesi ise bence normal,bazen kaleci yanlış yer tutuyor topu zorlukla kontrol ediyor.

Oyunu oynarken hangi zorluk seviyesini seçtiniz,eğer top player teknik direktörün gözüne girmeniz biraz zor,çünkü başlangıçta ki özelliklere sahip bir futbolcu bırakın koşmayı yürümekten aciz bu nedenle td yedek as takıma bile almıyor.Velev ki 18'e girdiniz birkaç maç son dakikalarda ,bazen 2.yarıda bazende hiç oyuna almıyor ama kendimizi göstermemiz için yeterli şansı tanıyor,ilk onbirde oynatmadan yedeklere yollamıyor.Eğer oynadığımız maçlarda rating'imiz 7 ve üzeri ise kesmesi mümkün değil(sakatlık vs hariç).
    Yazdıklarım tamamen kendi tecrübelerimdir.8 sezondur bu modu oynuyorum ve dediklerimi aynen yaşadım.

Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihbavik

Arkadaşlar herkes oyunu oynuyor içindeki hatalardan bahsediyor. Ben daha oyunu oynayamadım şu siyah ekran sorununa yardım edin.

Exe ye tıklıyorum ekran geliyor ve siyah ekranda kalıyor disk yada işlemci de işlem yapmıyor.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Fatih bey;

Kurulum yaptığınız cd orjinal mi?Değilse başka bir cd'den kurulum yapmayı denediniz mi? Sorun yüklediğiniz oyundan kaynaklanabilir,demo'yu sorunsuz çalıştırıyor demiştiniz.
  • Öyle deniyorum en sonunda. Başka bir çözüm yok gibi halbuki benim versiyonu nette oynayanlar var :reloaded

Ama yine de seğol
  • pes 2009 become a legend modunu tek bilgisayardan çift kişi oynamak(bi kişi klavyeden bi kişi kol dan) mümkün mü bunun hakkında her hangi bir topik var mı yardım edebilecek olan var mı?
  • Evet arkadaşlar sorun versiyondaymış.

Şimd açtım oyunu akşama oynamak nasip olacak inşaallah. Size normal sorunlarla gelebileceğim demek ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwarlock

pes 2009 become a legend modunu tek bilgisayardan çift kişi oynamak(bi kişi klavyeden bi kişi kol dan) mümkün mü bunun hakkında her hangi bir topik var mı yardım edebilecek olan var mı?

Maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbavik

Evet arkadaşlar sorun versiyondaymış.

Şimd açtım oyunu akşama oynamak nasip olacak inşaallah. Size normal sorunlarla gelebileceğim demek ki.

inşallah.
    Bir başkasıda söylemişti ama ben söylemeden edemeyeceğim imzanız çok güzel

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.