Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iloveyouhagi bir soru soracağım ya gmaing access yüklemiştim ben şimdi bütün saveleri silip senin dediğin patchleri mi yüklemeliyim.

Yardımcı olur musun?
  • Merhaba,
    Bu konu hakkında detaylı bilgiyi(V.1.1 resmi yama ve ilacı) bu topiğin ilk sayfasında verdim.
    Dikkatli bir şekilde okuyup, eksiksiz yaparsan sorun yaşamazsın.
    Save konusu maalesef öyle, Konaminin resmi yaması olan V.1.1in kurulabilmesi için tüm saveleri silmen gerekiyor.
    Keyifli oyunlar herkese...
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihbavik

iloveyouhagi bir soru soracağım ya gmaing access yüklemiştim ben şimdi bütün saveleri silip senin dediğin patchleri mi yüklemeliyim.

Yardımcı olur musun?

• şampiyonlar liginde belli biyerde takılıyor oyun
    bide karşılıklı oynamak istediğimizde player 1 e illa bi oyuncu seçtirtiyor.be a legend da ki gibi oynamak zorunda kalıyorsun
    bu nun için patch varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzunince

master league de transfer donemi sonunda iflas ettim 5 sezonluk save gitti.Geri döndürebilmek icin ne yapmalıyım yada para şifresi gibi bir şey var mı?
    "Google a PES 2009 GCW yazarsanız trainer ların olduğu sayfa en başta olacaktır.Ordan indirebilirsiniz " şeklinde bir cevap gelmişti ama ne indirecem anlayamadım.Daha dogrusu indirecek bir şey bulamadım.Tekrar yardım edebilir misiniz?

hala güncel bir sorun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

şampiyonlar liginde belli biyerde takılıyor oyun
    bide karşılıklı oynamak istediğimizde player 1 e illa bi oyuncu seçtirtiyor.be a legend da ki gibi oynamak zorunda kalıyorsun

V.1.1 resmi yama ve ilacı kurunca ŞL sorunu düzelir oyuncu seçme ise Sistem ayarları -->Controller 1 imleç ayarlarından ayarlayabilirsin

arkadaşlar benimde bir sorunum var.V.1.1 resmi yamayı kurdum ilaçladım Şampiyonlar liginde finale kadar sorunsuz oynadım kupayı aldım.BAL modunda 18. haftada oyundan attı hata raporu falanda göndermedi.Maçı geç diyerek 19. haftaya gidebildim

EDİT:@iloveyouhagi kardeşim bir sorum olacak World Champions Patch 1.5 ve World Champions Patch 1.5 Update 1 yüklü ama Bundesligada Bayern Münih falan yok Bundesligada olmayan birkaç takım var sende WCP kullanıyorsun böyle bir sorunun varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 26 Kasım 2008; 19:01:17 >

• oyunu biraz çözdüm gibi artık 2.yarıda oyuna başlıyorum A takımda
    fakat fizik olarak çok ağır'ım ne hızlı koşabiliyorum top ayağımdayken nede toplara hızlı ve sert vurabiliyorum bunun için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

quote:

V.1.1 resmi yama ve ilacı kurunca ŞL sorunu düzelir oyuncu seçme ise Sistem ayarları -->Controller 1 imleç ayarlarından ayarlayabilirsin

arkadaşlar benimde bir sorunum var.V.1.1 resmi yamayı kurdum ilaçladım Şampiyonlar liginde finale kadar sorunsuz oynadım kupayı aldım.BAL modunda 18. haftada oyundan attı hata raporu falanda göndermedi.Maçı geç diyerek 19. haftaya gidebildim

EDİT:@iloveyouhagi kardeşim bir sorum olacak World Champions Patch 1.5 ve World Champions Patch 1.5 Update 1 yüklü ama Bundesligada Bayern Münih falan yok Bundesligada olmayan birkaç takım var sende WCP kullanıyorsun böyle bir sorunun varmı

Merhaba,
    Ben burada(http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm) verilen WORLD CHAMPIONS PATCH'i yükledim.
    Senin bahsettiğin WCP 1.5 ve 1.5 update hakkında bir bilgim yok maalesef.
    Ancak benim kullandığım yamada herhangi bir sorun yok, mükemmel diyebilirim yani(ufak tefek transfer hataları var elbette, Ricardinho'nun hala BJKde olması gibi).
    Fakat Bundesliga dahil tüm takımlar güncel halleriyle mevcut yamada, forma ve kadroları dahil.
    Sen WCP 1.5 yamasını nereden indirdin?
    Benin dediğim yerden WCP yamasını indir(extra müzikler de dahil tabiiki), keyifle oyna

• S.a. arkadaşlar benim sorunun hızla ilgili oyun çok yavaş ve şut çektiğim zaman top yavaş yavaş gidiyor istediğim sonuçları alamıyorum. PC sistemimdenmi kaynaklanıyor bilmiyorum.

ekran kartı: nvidia 6600gefrce go 256 mb (ekran kartı ayarları varsa sölerseniz sevinirim)
    setting ayarları varsa nasıl yapıcaz settingi onuda sölermisiniz saolun şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

quote:

Merhaba,
    Ben burada(http://forum.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm) verilen WORLD CHAMPIONS PATCH'i yükledim.
    Senin bahsettiğin WCP 1.5 ve 1.5 update hakkında bir bilgim yok maalesef.
    Ancak benim kullandığım yamada herhangi bir sorun yok, mükemmel diyebilirim yani(ufak tefek transfer hataları var elbette, Ricardinho'nun hala BJKde olması gibi).
    Fakat Bundesliga dahil tüm takımlar güncel halleriyle mevcut yamada, forma ve kadroları dahil.
    Sen WCP 1.5 yamasını nereden indirdin?
    Benin dediğim yerden WCP yamasını indir(extra müzikler de dahil tabiiki), keyifle oyna

hocam kullandığım yama şuhttp://soccercenter.net/forum/konu/121195/pn/1/pp/10/sm/1386843 WCP gerçekten mükemmel bir yama ama bundesliga olayı sıktı beni biraz

• Niye windows modunda oyun daha hızlı kaydoluyor ??
  • Online oynamak icin 1.20 patchi yukledim.
    oyunlara girmeye calistigimda 1.00.02 degil seninki die hata veriyor ??

biraz kurcaladim. oyunun icinde system settings den download dan update buldum dedi, sonra da download edemedi, broken link dedi..

Ne yapmam lazım???
  • arkadaşlar oyunun çok hızlı olmasını use frame skipping'i onaylayarak giderebilirsiniz, masaüstüne atacak gibi olması da bu yüzden, biri bacak arası yok mu demiş tabiki var rast gelmemiş. son olarak 1,20'nin crack'ini isteyenler p.m'den ulaşsın bna teşekkürler bu arada cevapları okuyamadım cevaplandıysa kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison111 -- 27 Kasım 2008; 20:03:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

Online oynamak icin 1.20 patchi yukledim.
    oyunlara girmeye calistigimda 1.00.02 degil seninki die hata veriyor ??

biraz kurcaladim. oyunun icinde system settings den download dan update buldum dedi, sonra da download edemedi, broken link dedi..

Ne yapmam lazım???

bir sürü hata verdikten sonra oldu..
  • arkadaslar su siyah ekran olayini nasil halledeces bir turlu oyuna giremedim ne olur bi yardim vga 8800GTS dier sayfaalrda aciklandi demeyin baktim halledenler nail yaptiklarini yazmamişlar lutfen yardim edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: project2007

arkadaşlar oyunu setup olarak kurmadım rip yani 1.10 yamasını indirdim pes 2009 kurulumu yok diye hata verdi ne yapabilirim ?

Biri cevaplayabilirse sevinirim
  • Pes in 2 resmi yamasınıda yükledim daha önce çeyrek final 2. maçında atıyordu oyundan beni şimdi ise yarı final ilk maçında atıyor. Ne yapmak gerek
  • WORLD CHAMPIONS PATCH , kitserver bu iki yamayı yükledim become a legend bölümünde hafızalı oyunu açarken hata raporu gönderiyo nedeni ne olabilir
  • Hayda alsasa bir sorun daha. Oyuncu seçme diye bir olay çıktı durup dururken. Hiçbir ayarla oynamadığım halda resimdeki gibi bişey oldu. Bazı oyuncuları yönetebiliyorum bazıları kendi kendine oynuyor. Bu nedir arkadaşlar pes bana kafayı yedirtecek, en sonunda gidip fifa oynayacam

• @MMXex
    oyuncu seçmek zorunda değilsin. eğer seçersen, sadece seçtiğin oyuncularla oynayabilirsin. gereksiz bir ayrıntı o kadar
  • hiçbirini seçmeme gibi bir olay olmuyor. mutlaka bir yada birkaç tanesini seçmemi istiyor.Ayrıca bütün oyuncularıda seçemiyorum durum böyle olunca oyunculardan bazıları kendi kafasına göre oynuyor.Çaresini bulamadım tekrar kurdum oyunu.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.