Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler be come a legend sorunu haloldumu 1 sezon bitti d1 cup diyor oyundan atıyor.yamayı kurmadan önce 18.haftada atıyordu
  • hele şükür arkadaşlar oyunu oynadım hakikatten bir şaheser :)

Hele be come legend çok yaratıcı. ve zor

İmza için teşekkürler atalay.

Ben oyunun orjinal kalmasından yanayım.

Ama patch leri ve kitserveri yüklesem mi yüklemesem mi kararsız kaldım.

Birisi bana öneride bulunsun.
  • arkadaşlar BAL modunda oyundan atmaya başladı D1 Cuptan sonra tamda ilk 11 e girmiştim

Microsoft Visual C++ Runtime Library

Program:H:\Oyun\Konami\pes2009.exe

This Application has requested to runtime the terminate it in an unusual way.
    Please contact the application's supports team for more information
  • Pes 2009 da oyunda save alma yaklaşık 1 1.5 dakika sürüyor. İnanılmaz yavaş oluyor bu olay ve o sırada radyo falan dinliyorsam onu bile kasıyor. Bu daha önceden olan bir şey değildi formattan sonra olmaya başladı. Oyunu bir kaç kez yeniden yükledim sırf bu yüzden. Çok sinir bozucu bir olay lütfen yardım edin.
  • arkadaslar benım sorum bıraz daha teknık bı soru.

oyunda wait for vsync yi settings den acamıyorum bu yuzden ekranda kırılmalar meydana gelıyo pes08 de böke bu sorunum yoktu fakat 09 da acılmıyor çözümünü bilen warmı acaba?
  • arkadaşlar oyunu setup olarak kurmadım rip yani 1.10 yamasını indirdim pes 2009 kurulumu yok diye hata verdi ne yapabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbavik

hele şükür arkadaşlar oyunu oynadım hakikatten bir şaheser :)

Hele be come legend çok yaratıcı. ve zor

İmza için teşekkürler atalay.

Ben oyunun orjinal kalmasından yanayım.

Ama patch leri ve kitserveri yüklesem mi yüklemesem mi kararsız kaldım.

Birisi bana öneride bulunsun.

Öncelikle güzel imzalı() kardeşim, oyunu kurmuş olmana sevindim.
    Patch ve kitserverlarla ilgili sana bir tavsiye vereyim, kesinlikle dene, ala pişman olmayacaksın.
    Pes2009 Yama topiğindeki(http://resim.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm);
    PES 2009 Resmi Yamasını(PES 2009 PATCH 1.20) kur.Bunu kurarken, belgelerim/konami/save klasöründeki kayıtlı oyunlarını silmen gerekiyor(Bu konuyla ilgili bu topikte, ilk sayfada ben yazı yazmıştım zaten, onu okursan anlarsın)
    Daha sonra, güncel bir yama için; yine Yama sayfasındaki(http://resim.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm) WORLD CHAMPIONS PATCH yamasını kurmanı tavsiye ederim.
    Ancak bu yamanın hemen altında "extra müzikler" yazan yamayı da indir, bu yamadan sonra kur.
    Ben bu yamayı kullanıyorum, oyun müthiş zevkli.Bundesliga ve TSL var.
    Ayrıca TSLdeki 5 takımın taraftar tezahüratları var, müthiş bir ambians oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK

arkadaslar benım sorum bıraz daha teknık bı soru.

oyunda wait for vsync yi settings den acamıyorum bu yuzden ekranda kırılmalar meydana gelıyo pes08 de böke bu sorunum yoktu fakat 09 da acılmıyor çözümünü bilen warmı acaba?

Dostum bu sorunu çözmen için ekran kartı ayarlarına girmen gerekiyor.
    Bende Ati 2900pro var.
    Ekran kartı ayar menüsünde;
    3D/All Settings/Wait for vertical refresh olan kısmı full quality yap.
    Ancak bunları yaptıktan sonra, asıl kırılma problemi yaşatan fps ayarlarını tam olarak yaptığına emin ol.
    Bunun içinde; ekran kartındaki tüm fps değerlerini 60 olarak sabitle, ayrıca monitörünü de 60 olarak ayarla.
    Bunların hepsini düzgün olarak yaparsan, oyundaki kırılma sorununu bir daha yaşamazsın

• Arkadaşlar become a legend mondunda oyun hata verip kapanıyor. tekrar acıncada aynı hatayı veriyor. ikinci kariyerimde de aynı hatayı verdi . ilerliyemiyorum. lütfen yardım..
  • beyler ram ım 1gb acaba 1gb daha ram alsam iyi performans alabilirmiyim ek.7300gs 512
  • Arkadaşlar görüntüdeki yatay kırılmaları nasıl engelleyebilirim. Daha önceki oyunlarda da aynı sorunlar vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Arkadaşlar görüntüdeki yatay kırılmaları nasıl engelleyebilirim. Daha önceki oyunlarda da aynı sorunlar vardı

Daha yeni bu problemle ilgili açıklama yaptık, üst tarafı okursanız sorunu çözersiniz.
    Lütfen yardım istemeden önce, topiği biraz okuyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Kasım 2008; 11:31:11 >
  • Orjinalden alıntı: TOMEKK

Bende Ati 2900pro var.
    Ancak bunları yaptıktan sonra, asıl kırılma problemi yaşatan fps ayarlarını tam olarak yaptığına emin ol.
    Bunun içinde; ekran kartındaki tüm fps değerlerini 60 olarak sabitle, ayrıca monitörünü de 60 olarak ayarla.
    Bunların hepsini düzgün olarak yaparsan, oyundaki kırılma sorununu bir daha yaşamazsın

nvidia ıcın bu sorunu cözemedım bı turlu butun herseyı qualty yaptım fakat settıngs den vsync ı acamadım ıcın yıne kırılmalar oluyo oynanıcak gıbı deyıl nvidia ıcın bu sorunu cözen bırısı yardımcı olabılırmı acaba

• Arkadaşlar;
    Oyunda her şey normaldi ama bugün açtğımda klavyeye atadığım tuşların çalışmadığını farkettim. Tekrar tekrar tüm tuşları settingsten atadım ama nafile...
    Oyun başladığında ayağıma top geldiğinde ben bişeye basmadan kısa pas yapıyor başka da bir şey ypamıyor... :(((((((

Yön tuşları çalışıyor ama misal "e" tuşu sağa götürüyor oyuncuyu normalde koşmasını sağlayacakken...

YARDIM LÜTFEN
  • Orjinalden alıntı: TOMEKK

Bende Ati 2900pro var.

nvidia ıcın bu sorunu cözemedım bı turlu butun herseyı qualty yaptım fakat settıngs den vsync ı acamadım ıcın yıne kırılmalar oluyo oynanıcak gıbı deyıl nvidia ıcın bu sorunu cözen bırısı yardımcı olabılırmı acaba

Settingste zaten vsync seçeneğini boş bırakman gerekiyor.
    problemini çözebilmen için, ekran kartı ayarlarında, sana bahsettiğim seçeneği düzeltmen gerekiyor

• Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Bende Ati 2900pro var.

Settingste zaten vsync seçeneğini boş bırakman gerekiyor.
    problemini çözebilmen için, ekran kartı ayarlarında, sana bahsettiğim seçeneği düzeltmen gerekiyor

arkadasım yaptım fakat bu seferde oyun akıcı calımadı kafayı yıcem yardım beklıyorum

• evet TOMEKK arkadaşım bende deaynı sorun var herkes settings de Vsycn açmamı söylüyor.ben monitörü 85HZ de kullanıyorum.settingste Vsycn aktif olması için monitör 60 HZ olmak zorunda.60HZ yapıp Vsycn akfit yaptığım zamanda BLM ta replay larda ekran masaüstüne atacakmış gibi oluyor.bende çıldırmak üzereyim. bu oyununu nvidia kart ile oynayan yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

arkadaşlar tuşlar çalışmıyor bende oyuna giriyorum maça başlıyorum ama klavyede sadece v tuşu birde esc tuşu çalışıyor neden acaba

ARkadaşlar aynı sorun bende de var ne denediysem olmadı, oyuna giriyorum maça başlıyorum, hiçbir tuş işlemiyor. bundan önce riplisini denemiştim cl'de çeyrek finalde atma oldu patch yükleyemediğim için full sürümü yükledim. Bu seferde herşeyi yapmama rağmen bu sorun oluştu. lütfenn bir yardım edin....
  • master league de transfer donemi sonunda iflas ettim 5 sezonluk save gitti.Geri döndürebilmek icin ne yapmalıyım yada para şifresi gibi bir şey var mı?
    "Google a PES 2009 GCW yazarsanız trainer ların olduğu sayfa en başta olacaktır.Ordan indirebilirsiniz " şeklinde bir cevap gelmişti ama ne indirecem anlayamadım.Daha dogrusu indirecek bir şey bulamadım.Tekrar yardım edebilir misiniz?
  • pes 2009 2008 den daha mı zor banami öyle geliyo? top player da gs ile real madridi bi türlü yenemedim
  • GS İLE REALİ YENEMEMEN NORMAL

ŞAKA BİR YANA OYUNDAKİ TAKIM DENGELERİNİ ÇOK İYİ KURMUŞLAR.

KARŞINDAKİ EN DANDİK TAKIM BİLE OLSA ÇIKIP SAVAŞIYORLAR.

BU ÇOK GÜZEL.

EK OLARAK OYUNUN BİR TUHAF YANI BİREBİRDE ETKİLİ BİR ADAMIN OLMADAN GALİP GELEMİYORSUN.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.