Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MMXex

hiçbirini seçmeme gibi bir olay olmuyor. mutlaka bir yada birkaç tanesini seçmemi istiyor.Ayrıca bütün oyuncularıda seçemiyorum durum böyle olunca oyunculardan bazıları kendi kafasına göre oynuyor.Çaresini bulamadım tekrar kurdum oyunu.

yav oyunu silmene gerek yoktu ayarlardan halledebilirdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: conquista

WORLD CHAMPIONS PATCH , kitserver bu iki yamayı yükledim become a legend bölümünde hafızalı oyunu açarken hata raporu gönderiyo nedeni ne olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yittix

arkadaslar su siyah ekran olayini nasil halledeces bir turlu oyuna giremedim ne olur bi yardim vga 8800GTS dier sayfaalrda aciklandi demeyin baktim halledenler nail yaptiklarini yazmamişlar lutfen yardim edin

arkadaslar bişi sormuştum bi yardim edin nasil bi yarim topigi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

quote:

hiçbirini seçmeme gibi bir olay olmuyor. mutlaka bir yada birkaç tanesini seçmemi istiyor.Ayrıca bütün oyuncularıda seçemiyorum durum böyle olunca oyunculardan bazıları kendi kafasına göre oynuyor.Çaresini bulamadım tekrar kurdum oyunu.

Yardım topiği ama nedense çokta bi işe yaramıyor. Ben ayarlardan orayı bulsaydım hallederdim zaten. Mesela sen şimdi ayarlardan halledebilirdin diyorsun ama kesin bi adres yazmıyorsun yada geçen gün bi soru sordum arkadaşın biri "daha önce cevabı verildi araştır" diyor. Tamam araştırmadan soru sormamak gerekiyor ama aradığn şey minimum 150-200 cevaplı bir konudaysa bunu yazacağına kadar madem cevabı biliyorsun onu yazarsan daha makbule geçmez mi. Yanlış anlaşılmasın niyetim kötü değil yalnızca iletişim sorunundan bahsediyorum.

• Bu vsync'i aktif etmek için monitör'ü 60 hertz'e düşürmekten başka bir yol yokmu ? Oyuna girerken düşür, çıkınca yükselt ne bu ya.
  • arkadaşlar takım isimlerini düzelten yamayı yükledim bi anda ekranın çözünürlüğü değişti ekran küçüldü nasıl eski haline getirebilirm ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

arkadaşlar takım isimlerini düzelten yamayı yükledim bi anda ekranın çözünürlüğü değişti ekran küçüldü nasıl eski haline getirebilirm ?

Oyunun kurulu olduğu yerde kitserver klasörü varsa onu sil o zaman düzelmesi lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tombombadil_07

quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

arkadaşlar takım isimlerini düzelten yamayı yükledim bi anda ekranın çözünürlüğü değişti ekran küçüldü nasıl eski haline getirebilirm ?

Oyunun kurulu olduğu yerde kitserver klasörü varsa onu sil o zaman düzelmesi lazım

öyle bir klasör yok bende
  • ARKADAŞLAR BEN OYUNU YÜKLEDİM ONDAN SONRA OYUNU AÇTIM SADECE SİYAH Bİ EKRAN Bİ DE SOL

ALTTA YILDIZLAR YANIP SÖNÜYO LÜTFEN YARDIM EDİN PLS
  • quote:

Orjinalden alıntı: 123yigit123

ARKADAŞLAR BEN OYUNU YÜKLEDİM ONDAN SONRA OYUNU AÇTIM SADECE SİYAH Bİ EKRAN Bİ DE SOL

bilgisayarının özellikleri oyunu kaldırıyormu? eger kaldırıyorsa oyunu baştan yüklesen belki düzelir. başka sorunda olabilir tam bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Yardım topiği ama nedense çokta bi işe yaramıyor. Ben ayarlardan orayı bulsaydım hallederdim zaten. Mesela sen şimdi ayarlardan halledebilirdin diyorsun ama kesin bi adres yazmıyorsun yada geçen gün bi soru sordum arkadaşın biri "daha önce cevabı verildi araştır" diyor. Tamam araştırmadan soru sormamak gerekiyor ama aradığn şey minimum 150-200 cevaplı bir konudaysa bunu yazacağına kadar madem cevabı biliyorsun onu yazarsan daha makbule geçmez mi. Yanlış anlaşılmasın niyetim kötü değil yalnızca iletişim sorunundan bahsediyorum.

O bahsettiğin "arkadaş" ben oluyorum.
    Sen forumu kullanan yeni biri de değilsin, bir konu hakkında yardım istemeden önce, o konu hakkında bir arama yapmanın daha uygun olacağını bilmen gerekiyor herhalde.
    Zaten sizin gibiler(araştırma yapmadan soru soranlardan bahsediyorum) yüzünden bu topik 150-200 cevaplı bir konu haline geldi.
    Her önüne gelen soruyor, sonra da sanki cevaplanması mecburmuş gibi bekliyor.
    Arkadaşlar hepinize tekrar hatırlatmak isterim, burası sadece bir yardım topiği.
    Hiç kimse sizin sorularınıza cevap vermek zorunda değil, zaten cevabı biliniyorsa veriliyor.
    Oyunda her geçen gün bir problem çıkıyor, burada hiç kimse bu oyunun yapımcısı veya programcısı değil, herkes zamanla birşeyler öğrenip ona göre cevap yazıyor.
    Son bir şey daha söylemek istiyorum, buraya gelip sorununa çözüm bulduğunuzda iyi, ondan sonra bakmıyorsunuz bile topiğe, nasılsa sorunumu çözdüm diye.
    Ama yazmış olduğunuz problemle ilgili herhangi bir cevap alamadığınızda, "işe yaramayan bir topik" etiketini yapıştırıp geçiyorsunuz.
    Eğer gerçekten işe yaramayan bir topik olsaydı, 12 sayfaya ulaşmazdı...
    Not: 150 veya 1500 cevap olması hiç bir şeyi değiştirmiyor, arama butonuna basıp, uygun sayfayı seçtikten sonra, aranacak kelimeyi yazdığınızda aradığınız cevaba mutlaka ulaşırsınız.Öyle 150 cevabı tek tek okumanıza gerek yok.Bilmem anlatabildim mi...

• sapphire 690 boardu olup online pes 2009 oynarken daha ilk yarı bitmeden bağlantısı kopan var mı dayımın kopuyorda ethernet kartı taktık gene kopuyor ekran kartı taktık gene kopuyor pes6da kopmuyor 2008 dede kopuyor normal oynarken sorun yok oyunların hepsi orjinal işlemci x2 5600 sizce sorun boardda mı board alsak gene aynı sorunu verir diye board almaya korkuyoruz açıkcası ben hayatımda böle enteresan sorun görmedim
  • arkadaşlar PSG ile ilk 11'in değişmez oyuncusuyum gol kralı oldum ligde ama hala küçük takımlardan teklif geliyor anlamdım bir türlü
    bu konuda bilgi sahibi olan kişiler varmı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

quote:

quote:

O bahsettiğin "arkadaş" ben oluyorum.
    Sen forumu kullanan yeni biri de değilsin, bir konu hakkında yardım istemeden önce, o konu hakkında bir arama yapmanın daha uygun olacağını bilmen gerekiyor herhalde.
    Zaten sizin gibiler(araştırma yapmadan soru soranlardan bahsediyorum) yüzünden bu topik 150-200 cevaplı bir konu haline geldi.
    Her önüne gelen soruyor, sonra da sanki cevaplanması mecburmuş gibi bekliyor.
    Arkadaşlar hepinize tekrar hatırlatmak isterim, burası sadece bir yardım topiği.
    Hiç kimse sizin sorularınıza cevap vermek zorunda değil, zaten cevabı biliniyorsa veriliyor.
    Oyunda her geçen gün bir problem çıkıyor, burada hiç kimse bu oyunun yapımcısı veya programcısı değil, herkes zamanla birşeyler öğrenip ona göre cevap yazıyor.
    Son bir şey daha söylemek istiyorum, buraya gelip sorununa çözüm bulduğunuzda iyi, ondan sonra bakmıyorsunuz bile topiğe, nasılsa sorunumu çözdüm diye.
    Ama yazmış olduğunuz problemle ilgili herhangi bir cevap alamadığınızda, "işe yaramayan bir topik" etiketini yapıştırıp geçiyorsunuz.
    Eğer gerçekten işe yaramayan bir topik olsaydı, 12 sayfaya ulaşmazdı...
    Not: 150 veya 1500 cevap olması hiç bir şeyi değiştirmiyor, arama butonuna basıp, uygun sayfayı seçtikten sonra, aranacak kelimeyi yazdığınızda aradığınız cevaba mutlaka ulaşırsınız.Öyle 150 cevabı tek tek okumanıza gerek yok.Bilmem anlatabildim mi...

Ne yaparsan yap senin gibi saldırgan olmayacağım umrumda da değilsin. Tartışmaya yer arıyorsun.Yazdıklarımı düzgün ve hoşgörü içinde okusaydın ne demek istediğimi anlardım. Yazık boşu boşuna o kadar şey yazmışsın mutlu oldun mu? . Tartışmak istiyorsan msn adresi ver sabahlara kadar tartışalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

quote:

Orjinalden alıntı: 123yigit123

ARKADAŞLAR BEN OYUNU YÜKLEDİM ONDAN SONRA OYUNU AÇTIM SADECE SİYAH Bİ EKRAN Bİ DE SOL

bilgisayarının özellikleri oyunu kaldırıyormu? eger kaldırıyorsa oyunu baştan yüklesen belki düzelir. başka sorunda olabilir tam bilmiyorum.

BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ KALDIRIYO BİRKAÇ KEZ SİLDİM BAŞTAN YÜKLEDİM AMA HEP AYNI ŞEY OLDU
    YAPABİLECEĞİM BİŞİ YOK MU : (

• 2 kişi karşılıklı oynamak istiyoruz.biri joypad de birimiz de klavyede.
    ama oyun içinde klavye ye (player1) illa adam seçtirtiyor.become a legend deki gibi oynattırıyor.
     Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

buda oyun dışındaki player ayarı :
     Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

herhangi bi patch yüklü değil.tek kişi bilgisayara karşı sorunsuz oynuyorum.

• quote:

Ne yaparsan yap senin gibi saldırgan olmayacağım umrumda da değilsin. Tartışmaya yer arıyorsun.Yazdıklarımı düzgün ve hoşgörü içinde okusaydın ne demek istediğimi anlardım. Yazık boşu boşuna o kadar şey yazmışsın mutlu oldun mu? . Tartışmak istiyorsan msn adresi ver sabahlara kadar tartışalım.

Seninle tartışacak kadar boş vaktim yok, kusura bakma başka bi zaman inşallah.
    Yazdıklarını hoşgörü içinde okumam mümkün değil, çünkü ben sana bir kere hoşgörü ile cevap yazmıştım.Bunun doğru bir davranış olmadığını anlamış olmaktan dolayı çok mutluyum.
    Ayrıca yazdığım hiç bir kelimede "saldırgan"lık yok!Belki de hepsi doğru olduğu için dokunmuştur sana...
  • Arkadaşlar ne yaparsam yapayım masaüstüne atma problemine çözüm bulamadım. 2-3 farklı yerlerden versiyon indirdim kurdum, bütün patchleri yaptım, farklı crackler denedim, vista kurdum xpye döndüm ama olmuyor.
    Bilgisayarım yeni ve herşeyiyle güncel. Bazen birkaç maç oynatıyor sonra yeni takım seçince maç başlarken masa üstüne atıyor.
    İşin enteresanı sadece bu oyunda yapıyor bunu diğer hiçbir oyunda problemim yok. Benim aklıma hiçbir çözüm gelmiyor hepsini denediğimi sanıyorum sizin farklı önerileriniz varmı acaba.. Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: halikarnas1970

Arkadaşlar ne yaparsam yapayım masaüstüne atma problemine çözüm bulamadım. 2-3 farklı yerlerden versiyon indirdim kurdum, bütün patchleri yaptım, farklı crackler denedim, vista kurdum xpye döndüm ama olmuyor.
    Bilgisayarım yeni ve herşeyiyle güncel. Bazen birkaç maç oynatıyor sonra yeni takım seçince maç başlarken masa üstüne atıyor.
    İşin enteresanı sadece bu oyunda yapıyor bunu diğer hiçbir oyunda problemim yok. Benim aklıma hiçbir çözüm gelmiyor hepsini denediğimi sanıyorum sizin farklı önerileriniz varmı acaba.. Teşekkürler

Arkadaşım bu topiğin ilk sayfasında ben tam olarak ne yapılması gerektiğini anlattım. Bunları eksiksiz yaptığına emin misin?
    V.1.1 yamasının kurulması, ilacının verilmesi, belgelerim-konam klasörü içindeki kayıtlı oyunların silinmesi, vs...
    takıldığın yer tam olarak neresi?bu şekilde yazarsan daha iyi bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım..

• quote:

quote:

WORLD CHAMPIONS PATCH , kitserver bu iki yamayı yükledim become a legend bölümünde hafızalı oyunu açarken hata raporu gönderiyo nedeni ne olabilir

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.