Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben 1680*1050 16:9 arıyorum elinde olan varsa uplayabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: halikarnas1970

Arkadaşlar ne yaparsam yapayım masaüstüne atma problemine çözüm bulamadım. 2-3 farklı yerlerden versiyon indirdim kurdum, bütün patchleri yaptım, farklı crackler denedim, vista kurdum xpye döndüm ama olmuyor.
    Bilgisayarım yeni ve herşeyiyle güncel. Bazen birkaç maç oynatıyor sonra yeni takım seçince maç başlarken masa üstüne atıyor.
    İşin enteresanı sadece bu oyunda yapıyor bunu diğer hiçbir oyunda problemim yok. Benim aklıma hiçbir çözüm gelmiyor hepsini denediğimi sanıyorum sizin farklı önerileriniz varmı acaba.. Teşekkürler

hiç bir şekilde çözülmüyor bu problem o kadar denememe rağmen sonunda sildim oyunu

• Arkadaşlar fransa liginde 13 ya da 14. haftadayım load yapıyorum ama 'match start'a basınca takımların kadrolarının gözüktüğü safhada oyun takılıyor,daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı.neden olabilir çok can sıkıcı bir durum.bir de oyunun takılı olduğu safhada ram kullanımı 2 gb a kadar çıkabiliyor,ama benim ramim 1 gb.bir bilgi daha vereyim oyunu ilk kurduğumda da bu takılma oluyordu ama o zaman oyun açılmadan siyah ekranda kalıyordu ve yine ram kullanımı 2gb civarı idi.sonra oyunu silip tekrar kurdum(bu sefer windows installerdan kurdum) bu sorun düzeldi.
  • Arkadaşlar bnde burgum 0.50 yamasını kullanıyorum.Oyuna başlarken forma seçim yerinde formaların ekrana gelmesi uzun sürüyo acaba bunun sebebi nedir?birde become a legend modundaki oyunların player olarak gozukme sorunum var bunların çözümleri var mı?Varsa ne acaba.Yrdmlarınız için tşkkerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: findori

Arkadaşlar fransa liginde 13 ya da 14. haftadayım load yapıyorum ama 'match start'a basınca takımların kadrolarının gözüktüğü safhada oyun takılıyor,daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı.neden olabilir çok can sıkıcı bir durum.bir de oyunun takılı olduğu safhada ram kullanımı 2 gb a kadar çıkabiliyor,ama benim ramim 1 gb.bir bilgi daha vereyim oyunu ilk kurduğumda da bu takılma oluyordu ama o zaman oyun açılmadan siyah ekranda kalıyordu ve yine ram kullanımı 2gb civarı idi.sonra oyunu silip tekrar kurdum(bu sefer windows installerdan kurdum) bu sorun düzeldi.

neyse arkadaşlar ben yine oyunu silip tekrar kurdum sorun çözüldü:D
  • arkadaşlar benim kontroller settings ten de değişmiyor hiçbişeyi seçemiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  • arkadaşlar pes hepimizin bildiği gibi master lig de vb şeylerde hata veriyo benim oyun rip liydi şimdi ben 1.20 yamaları nasıl yükliyecem acil yardımm
  • Arkadaşlar pes6 usb gamepad oyun oynarken çıkarıp takınca otomatik görmüyor yani oyuna devam edemiyorum ama pes5+pes2008+pes2009 da böyle birşey yok kurduğum tüm modeller full DVD sürümleri -kontorland pc konsol usb teşekkürler
  • cok yardımcı oldun saol hacı
  • ARKADAŞLAR MASTER LEAGUE 6. HAFTAYA GELDİM MAÇA GİRİCEKKEN KADROLARI GÖSTERDİĞİ YERDE TAKILIYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLL YARDIM LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

ARKADAŞLAR MASTER LEAGUE 6. HAFTAYA GELDİM MAÇA GİRİCEKKEN KADROLARI GÖSTERDİĞİ YERDE TAKILIYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLL YARDIM LÜTFEN

Konami Patch V.1.10u yükle, ilacını da içir, düzelir.
  • arkadaşlar pixel kaymasını nasıl düzeltebilirim, saha çizgileri kayıyo devamlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hy_Shot

arkadaşlar pixel kaymasını nasıl düzeltebilirim, saha çizgileri kayıyo devamlı

Settingste Wait for Vsyncyi işaretle.
    Ama bu sorunu asıl çözmen gereken yer ekran kartı ayarlarında yatıyo.
    Ben ATI 2900pro kullanıyorum.
    Ekran kartının 3D Ayarları içinde;
    Wait for vertical refreshing diye bi seçenek olması gerekiyo.Bunu performance dan Quality ye çek.Always on(her zaman açık) olsun ok
  • ARKADASLAR BENDEKI SISTEM P4 3.06 GHZ 128 MB 128 BIT WINFAST EKRAN KARTI 1 GB RAM..

AKICI OYNAYABILIRMIYIM BU OYUNU
  • benim sıkıntım master league'deki rating problemi.oyuncuların ratinglerini göstermiyor.ufak ama benim için önemli bir sorun.en iyi 5 oyuncunun ratingleri dışında oyuncu hakkında rating verisi elde edemiyorum.yaması filan var mıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

ekran sağdan sola akarken dalgalanma oluyorsa bunun nedeni monitörün yenileme hızının düşük kalmasıdır..
    normalde monitörler 70-75hertz yenileme hızıyla en güzel sonucu verir ancak PES başladığında bu 60herzt e düşüyor..
    bunu önlemenin yolu da directX ayarlarından geçiyor..

- başlat/çalıştır
    - "dxdiag" yazıp entere basın (directx penceresi açılacak)
    - pencerenin üst kısmındaki sekmelerin en sonuncusu olan "daha fazla yardım"a girin
    - "geçersiz kıl" kutusuna tıklayın
    - "geçersiz kılma değerine monitörünüzün kaldırabileceği yenileme hızını girin (mesela benim LCD monitörüm 72hertz ile çalışıyor)

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

bunu öğrenmek için masaüstünde
    - sağ-mouse ile çıkan menüden özelliklere girin (görüntü özellikleri penceresi açılacak)
    - üst sekmelerden "ayarlar"a tıklayın
    - "gelişmiş"e tıklayın (yeni bi pencere açılacak)
    - üst sekmelerden "monitör"e tıklayın
    - orada ekran yenileme sıklığı bölümünü göreceksiniz
    - "bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla" kutusunu aktif hale getirin
    - böylece kalan en yüksek değeri seçin ki monitörün yenileme hızı ne kadar yüksek olursa görüntü o kadar temiz olur

Hocam bende bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla işaretini açıp kapayamıyorum silik duruyor tik koyamıyorum yani neden olabilir bu?

• arkadaşlar pc ye çift usb kol bağlayarak sorunsuz oynanabilir mi bu oyun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

arkadaşlar pc ye çift usb kol bağlayarak sorunsuz oynanabilir mi bu oyun?

Tabiki oynanabilir neden oynanmasın :)
  • arkadaşlar benim şöle bi sorunum varki become a legend modunda italya yok.. 4 tane lig var.hayatta gitmiyeceğim fransa ve hollanda liglerinin yanında ispanya ingiltere var fakat italya yok.. ilk başta hayırlısı dedim göremeyince, ama değişen hiç bişey yok..=) 1.2 patch i yüklü onda oynuorum.. bi yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuralpg

arkadaşlar benim şöle bi sorunum varki become a legend modunda italya yok.. 4 tane lig var.hayatta gitmiyeceğim fransa ve hollanda liglerinin yanında ispanya ingiltere var fakat italya yok.. ilk başta hayırlısı dedim göremeyince, ama değişen hiç bişey yok..=) 1.2 patch i yüklü onda oynuorum.. bi yardımcı olursanız çok sevinirim..

Hocam oyunun içinden update yaptınmı peki?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.