Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orjinalden alıntı: okanerdan

aekadaşlar beacome mod için orjinal oyun mu lazım

Hayır orjinal oyun gerekmiyor.
    Netteki bazı sürümlerde bu hatayı veriyor.
    Ben Pro.Evolution.Soccer.2009-RELOADED olan sürümü oynuyorum, ancak henüz become a legend modda 13. haftaya gelmedim, hata var mı bilmiyorum.
    Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım bu sürümde...

valla bende aynı oyunu oynuyorum reloaded de hiçbir sorun yok gerçi bende 13. haftaya gelmedim:)
  • arkadaşım bende world champions patch yüklü bu yamayı yüklersem hala world champions patch kullanabilirmiyim bide ilacını içirme işini anlamadım son birşey bu Konami Patch V.1.10 linkini verirmisin şimdiden tşk
    quote:

quote:

ARKADAŞLAR MASTER LEAGUE 6. HAFTAYA GELDİM MAÇA GİRİCEKKEN KADROLARI GÖSTERDİĞİ YERDE TAKILIYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLL YARDIM LÜTFEN

Konami Patch V.1.10u yükle, ilacını da içir, düzelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

Orjinalden alıntı: onuralpg

arkadaşlar benim şöle bi sorunum varki become a legend modunda italya yok.. 4 tane lig var.hayatta gitmiyeceğim fransa ve hollanda liglerinin yanında ispanya ingiltere var fakat italya yok.. ilk başta hayırlısı dedim göremeyince, ama değişen hiç bişey yok..=) 1.2 patch i yüklü onda oynuorum.. bi yardımcı olursanız çok sevinirim..

Hocam oyunun içinden update yaptınmı peki?

ewet kardeşim oyunun içinden update de yaptım. asıl amacım multiplayer oynamaktı ama olmayınca become a legend mode oynuyorum.. ama dediğim sorunum böyle
  • şimdi sorunun cewabını buldum ki bu B.A.L mode da 4 tane lig seçebiliosun her başladığında bi tane ligi kafasına göre eliyo demekki banada italya ligi denk gelmiş.. şimdi yeniden başladım B.A.L mode una. fransayı eledim sürekli gir çık yaparak. ama tabi sinir olmadım değil yeniden başladığım için.. saol yinede kardeşim..
  • pes 2009da settings.exe dosyasını değiştirdim. çözünürlüğü 1280 x 1024 ve 5:4 yaptım. oyun esnasında ekranda üstten ve alttan 2 parmak kadar boşluklar yani siyahlıklar oluşuyor. çözünürlüğü 1280x960 ve 4:3 yaptım bu sefer de oyun çok hızlanıyor ve görüntüde bazı bozukluklar oluşuyor. orjinal setting dosyasından en çok izin verilen 1024 x 768 ve 4:3 yaptım. bu sefer de herşey normal ama görüntü çok kalitesiz. sistemim kötü bir sistem olsa hadi neyse diyeceğim. lütfen bir çözüm bulun. sistemim aşağıda:

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi bir insan -- 20 Aralık 2008; 20:45:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: R00T3RR00R

pes 2009da settings.exe dosyasını değiştirdim. çözünürlüğü 1280 x 1024 ve 5:4 yaptım. oyun esnasında ekranda üstten ve alttan 2 parmak kadar boşluklar yani siyahlıklar oluşuyor. çözünürlüğü 1280x960 ve 4:3 yaptım bu sefer de oyun çok hızlanıyor ve görüntüde bazı bozukluklar oluşuyor. orjinal setting dosyasından en çok izin verilen 1024 x 768 ve 4:3 yaptım. bu sefer de herşey normal ama görüntü çok kalitesiz. sistemim kötü bir sistem olsa hadi neyse diyeceğim. lütfen bir çözüm bulun. sistemim aşağıda:

çözünürlüğü 1280 x 1024 ve 5:4 yaptıktan sonra settingste LB seçeneğini boş bırak.Ekrandaki boşluklar kalkacaktır

• KARDEŞİM YÜKLEDİM İŞE YARAMADI BİRİ BANA YARDIM ETSİN KAFAYI YİCEM

arkadaşım bende world champions patch yüklü bu yamayı yüklersem hala world champions patch kullanabilirmiyim bide ilacını içirme işini anlamadım son birşey bu Konami Patch V.1.10 linkini verirmisin şimdiden tşk

ARKADAŞLAR MASTER LEAGUE 6. HAFTAYA GELDİM MAÇA GİRİCEKKEN KADROLARI GÖSTERDİĞİ YERDE TAKILIYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLL YARDIM LÜTFEN

[8|

• Konami Patch V.1.10, Konaminin resmi yamasıdır.
    Özellikle şampiyonlar ligi ve BAL modda, masaüstüne atma sorunları bu yamayla çözülür.
    Eğer orjinal oyun sahibiyseniz, yamayı kurup bu sorunları rahatlıkla çözebilirsiniz.
    Korsan kullanıcıysanız, ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz.
    Bu konu ile ilgili daha fazla detaya giremem, ilaç konusu biraz hassas bir konu çünkü.

KARDEŞİM YÜKLEDİM İŞE YARAMADI BİRİ BANA YARDIM ETSİN KAFAYI YİCEM

arkadaşım bende world champions patch yüklü bu yamayı yüklersem hala world champions patch kullanabilirmiyim bide ilacını içirme işini anlamadım son birşey bu Konami Patch V.1.10 linkini verirmisin şimdiden tşk

[8|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Aralık 2008; 15:22:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: antique

ekran sağdan sola akarken dalgalanma oluyorsa bunun nedeni monitörün yenileme hızının düşük kalmasıdır..
    normalde monitörler 70-75hertz yenileme hızıyla en güzel sonucu verir ancak PES başladığında bu 60herzt e düşüyor..
    bunu önlemenin yolu da directX ayarlarından geçiyor..

- başlat/çalıştır
    - "dxdiag" yazıp entere basın (directx penceresi açılacak)
    - pencerenin üst kısmındaki sekmelerin en sonuncusu olan "daha fazla yardım"a girin
    - "geçersiz kıl" kutusuna tıklayın
    - "geçersiz kılma değerine monitörünüzün kaldırabileceği yenileme hızını girin (mesela benim LCD monitörüm 72hertz ile çalışıyor)

bunu öğrenmek için masaüstünde
    - sağ-mouse ile çıkan menüden özelliklere girin (görüntü özellikleri penceresi açılacak)
    - üst sekmelerden "ayarlar"a tıklayın
    - "gelişmiş"e tıklayın (yeni bi pencere açılacak)
    - üst sekmelerden "monitör"e tıklayın
    - orada ekran yenileme sıklığı bölümünü göreceksiniz
    - "bu monitörün görüntüleyemeyeceği modları sakla" kutusunu aktif hale getirin
    - böylece kalan en yüksek değeri seçin ki monitörün yenileme hızı ne kadar yüksek olursa görüntü o kadar temiz olur

yaptim benim monitor 60 herzde duruyodu 75 yaptim peki bu sadece monitörle alakali birseymi yoksa grafik kartinda biraz zorlama yaparmi minimum pclerde yani oyunda yavaslama donma takilma gibi zorlama olurmu?

• kitserverle hiç bir yama yükleyemiyorum
    ismler var formalar yok neden acaba bilen biri söylesin
  • 1680*1050 vista 64 bit,16:9 yaması lazım arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

kitserverle hiç bir yama yükleyemiyorum
    ismler var formalar yok neden acaba bilen biri söylesin

Dostum sana tavsiyem, tüm yamaları kaldır.
    Daha sonra WORLD CHAMPIONS PATCH yamasını kur, exrtadan taraftar seslerini yükle.
    Keyifle oyunu oyna.
    Yamanın birsürü güzelliği var, tek tek saymam şu an çok zor.
    Aşağıdaki linkten hem yamayı indirebilir, hemde özelliklerini okuyabilirsin.
    Ben bunu kullanıyorum, ve fazlasıyl memnunum...

http://resim.donanimhaber.com/m_26907718/tm.htm

• Oyunun hiçbir yamasını kuramıyorum. 1.10 ve 1.20. Program yanıt vermiyor. Nedendir?
  • sistem yanıt vermiyor gibi görünüyor ama yamayı kuruyor, biraz sabır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

sistem yanıt vermiyor gibi görünüyor ama yamayı kuruyor, biraz sabır

Sağolasın. yama kuruldu. Şimdi de başka birşey sinirime dokundu.

1440*900 çözünürlükte altta ve üstte bantlar var. LB kutucuğunu boş bıraktığımda da adamlar uzuyor. LB sadece dikey genişletme (uzatma) yapıyor yani.
    Başka şekli yok mu tam ekran yapmanın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 27 Aralık 2008; 20:15:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

arkadaşlar PSG ile ilk 11'in değişmez oyuncusuyum gol kralı oldum ligde ama hala küçük takımlardan teklif geliyor anlamdım bir türlü
    bu konuda bilgi sahibi olan kişiler varmı acaba ?

Toplam gol ortalamısında 1.olman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildermess

oyunu biraz çözdüm gibi artık 2.yarıda oyuna başlıyorum A takımda
    fakat fizik olarak çok ağır'ım ne hızlı koşabiliyorum top ayağımdayken nede toplara hızlı ve sert vurabiliyorum bunun için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ?

joystick le mi yoksa klavye ile mi oynuyosun bilmiyorum ama joystick ile oynuyorsan sağ üst deki tuş ile sert vuruş yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytolky -- 27 Aralık 2008; 20:37:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya ben transferi çözemedim bi tane adam alamadım mevcut oyuncularda yaşlandı ve sıra sıra emekli oluolar

master lig de oynuyorsan yapmış olduğun lig de ara transfer ve sezon bitiminde transfer dönemi var ozaman paran ne kadarsa o kadar transfer yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

sistem yanıt vermiyor gibi görünüyor ama yamayı kuruyor, biraz sabır

Sağolasın. yama kuruldu. Şimdi de başka birşey sinirime dokundu.

1440*900 çözünürlükte altta ve üstte bantlar var. LB kutucuğunu boş bıraktığımda da adamlar uzuyor. LB sadece dikey genişletme (uzatma) yapıyor yani.
    Başka şekli yok mu tam ekran yapmanın?

ilk sayfadaki çözünürlük yaması sorununu halleder, ama adamlar hala uzunsa ve kitserver kuruluysa; kitserver içindeki config dosyasını açıp, enable aspect ratio kısmına 1,6 yazman gerekiyor (1440*900 = 16:10 diye biliyorum). Ayrıca böyle sorunlarla bizi uğraştırdığı için konami'ye ne kadar sövsek azdır

• İkiside olmadı hocam. Yine altta ve üstte bantlar var dediklerini yaptığımda. Sadece LB'yi iptal etmek tam ekran yapıyor. O da dikey uzatıyor. Resimlerdeki gibi. Neyse, sinematik oynarım artık.

Çözünürlük yaması veya kitserver'dan ratio 1,6 şekilde olunca böyle;

LB iptalken böyle.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.