Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
0
Favori
101.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna girdiğimde keyboard işlemiyor settings den ayarlama yapamıyorum bu nasıl düzelecek??
  • Arkadaşlar ben networkten oynarken oyundan atıo beni 10 kere denedim hep aynı şeyi yaptı bu hatayı verio;
    http://www.resim-upload.com/ds772909853_adsız.html
    lütfen yardımcı olun..!!!

not:aradaki - işaretini kaldırnız..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toldo195tr -- 2 Kasım 2008; 22:54:21 >
  • arkadaşlar evde arkadaşlarla multiplayer oynamak istiyoruz. network'a girince port ayarlarından ve bir id almaktan falan bahsediyor. evde lan'dan oynayacağımız için bunlara gerek var mı anlamadım.

ne yapmamız gerek, yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
  • evet metabora katılıyorum, bu oyunda multiplayer yokmu?
  • o zaman hamchi kullanın ;)
  • bu hata neyden kaynaklıdır

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği
  • Ana konuda da sormuştum ama burada da sorayım.

Birden fazla ligi nasıl seçiyoruz legend modunda?
  • slm arkdaşlar ya ben bu begend legeu midir nedir ondan takılıyorum güzel bişi ama bir sorunum var yardım ederseniz sevirim baya ilerledim d1 cup ta ceyrek final maçım var
    ama oynamıyorum oyundan atıyor hata oluştu mevzusu exıutbiton ve digerlerinde bir sorun yok düzgün oynuyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Ana konuda da sormuştum ama burada da sorayım.

Bende bunu öğrenmek istiyorum...
  • Arkadaşlar, benim sorunum büyük
    Anladığım kadarıyla birkaç kişide daha aynı sorun var ama bi çözüm bulunamadı
    Oyuna başlayınca birkaç dakika sonra "Pes2009.exe uygulama hatası" diyor ve beni oyundan atıyor
    Bir türlü maçı tamamlayamadım. Sistemime ait tüm driver ları yeniden yükledim ama nafile.
    Ne yapmam gerekiyor. Bende oyun oynamak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

quote:

Oyuna başlarken ligler çıkıyor. Takımları gösteriyor. İlerlemek için entera(S) [ya da gamepadde X] basıyorsun ve orada devam et, değiştir(change) diye iki seçenek çıkıyor. İşte orada change i seç ve istediğin takımı çıkar istediğini al.

Doğru anladım umarım. İstediğin lige istediğin takımı yerleştirmeyi anlattım ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: yucel0635

quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

quote:

Oyuna başlarken ligler çıkıyor. Takımları gösteriyor. İlerlemek için entera(S) [ya da gamepadde X] basıyorsun ve orada devam et, değiştir(change) diye iki seçenek çıkıyor. İşte orada change i seç ve istediğin takımı çıkar istediğini al.

Doğru anladım umarım. İstediğin lige istediğin takımı yerleştirmeyi anlattım ama...

Hayır değil. Birden fazla lig açmak soru.

Yani transferi sadece bir ülkede olmasın, diğer ülkelerin ligleri de transfer edebilsin beni.

• Onun için bir ayar yokki. Zaten başka lig takımları transfer edebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IceX

Evet herşey çok güzel gidiyo BAL da 2012-2013 sezonuna gelmiş LeMans ın As adamı olmuş Milli Takımın nöbetçi golcüsü olmuşum Avrupa kupasında elemeleri geçtikten sonra gelin görelimki tekrar hata vermeye başladı tam kurtulduk hata vermiyo artık dedim verilen talimatları harfiyen yerine getirdim ama olmuyo allahtan öncesinden bir kaçtanede ayrı save almıştım iloveyouhagi gösterdiğin emekler içinde çok teşekür ederim buraya kadar getirmiş oldun hiç olmazsa peki bu durumda ne yapmalıyım arkadan gelen save lerim ile tekrar devam etmeyimi deniyim ?

Bu yazmış olduğum sorunu en sonda dediğim şekilde belki şans ile halletim geriden geldim devam ettim...

Şimdi tekrar başladı meret bunu yapmaya ama bu sefer kurtulacamı hiç sanmıyorum ne güzel 2013-2014 yarısında BJK ile anlaşmış ligin dibinden 10 maçta 9G - 1M alarak ismimi tepelere çıkarmışken....
    Artık baymaya başladı şimdi skip match olarak geçtiğimde geçio ama kaybediyoruz falan bu yüzden 2 maçı da kazanmış olarak devam ettim sürekli load load load :D Olan benim gollere assistlere oluyo sizce neden yapıyor bunu bu meret arkadaşlar ? lütfen yardım.... ( Bir neden olabilirmi ? 1.10 patch in ilacını bulamadım bu yüzden üstünde 1.0 ınki var ama Şampiyonlar liginde devam edebiliyorum sanıyordum ama hayır devam etmio demek ilaçta varmı yardımcı olabilicek bir arkadaşım ? PM)

NOT: Bilgi düzeltmesi... Ş.L devam etmiyormuş ben kendimi yarı finalde sanıyordum çeyrek 2.maçta takıldı evet ama 1.1 patch var ilacı ı-ıh yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceX -- 3 Kasım 2008; 23:55:45 >

• tskler oncelıkle
    fila fınal patchı kurdum dedıın gıbı yannız chealse nın adı hala london fc duzelmedı yardımcı olabılırmısın?
  • Arkadaşlar Merhaba,

Herşey güzel gidiyor derken oyundan atma sorunu başıma geldi. Şampiyonlar ligi final maçına geldim ohh dedim şimdi süper maç olacak derken çat diye altta gördüğünüz hata mesajını vererek beni oyundan atıyor. Bilgisayara bu hafta içi yeni format attım en son ekran kartı driverlarını yükledim sp3'e geçiş yaptım ses kartı anakart vs hepsini en güncel versiyon ile güzel güzel oynuyordum. Bu arada yeni çıkan patch'ide kurdum güya oyundan atma sorununu düzeltmişler ya :( Bu hata mesajını alıp düzeltebilen var mı yoksa yine bir patch mi bekleyeceğiz.

Pro Evolution Soccer 2009-Yardım Topiği

Şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: CorinaRocchi

Arkadaşlar PES 2009 u bugün yükledim. Laptopum Asus X52.. Ekran Kartı ATI HD 2600 512 MB ve 3 GB RAM var alette... Settings te hepsi mavi (good) fakat oyuna girdiğimde siyah bir ekran altına yıldızlar çıkıyor. Yıldızlar büyüyüp loading misali küçülüyorlar ama bir ilerleme yok.. Aynı sorunu yaşamış ve halletmiş birisi varsa lütfen yardım etsin.. KONAMI iyice abarttı bu kadar kasmasına gerek yoktu... Kim ne derse desin PES 6 yı hala çok özlüyorum

bu sorunu cözmek istiyorsan oyunu tam ekranda oynamamalısın. pencere modunda oyna herhangi bir sorun kalmaz ;))
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

Konami'ye oyundaki sesle ilgili problem hakkında mail attım ve yardım istedim,1 gün içinde geri dönüş yaptılar.
    Çöüzümü içinde, tün savegameleri silmemi tavsiye ediyorlar, ve yeni patchi kurmamı öneriyorlar.Ben bunları zaten yaptım, herhalde bu adamlar gelen maillerin tamamını okumuyorlar

İşte yazdığım mail ve gelen cevap:

mcharun@yahoo.com wrote:
    Support-Titel: PES 2009
    Kategorie:
    Allgemeine Frage
    Frage:
    Dear Konami competent,
    First of all, I am very pleased with the PES 2009 game.But I have some
    problems with this game.There were some problems about Become A Legend and
    Champions League Modes.In these modes, game is log out to desktop while
    playing the game.After these problems, I download and installed the 1.10
    patch.But after the installation, become a new problem on my system.When I
    play the game, a terrible sound problem exist.Whistle and ball sounds
    disappear, and high volume of sizzle starts.I updated the drivers of sound and
    screen cards.But this sound problem still goes on.What should I do to solve
    this problem.Could you help me please?
    We wait the PES 2010 impatiently.Have a good work.
    Harun Bircan
    Izmir, Turkey

From:
    "Konami Support" <en_support@konami-europe.net>
    Dear customer,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

We ****e you to delete all savegame files from the game's folder as they may
    be conflicting with the new patch.

Your Konami Support Team

Konami Digital Entertainment GmbH
    Berner Str. 103-105
    60437 Frankfurt am Main
    Germany

Local Court of Frankfurt am Main: HRB Nr. 24990
    Managing Director: Kunio Neo, Kazumi Kitaue

Konami'den gelen bu anlamsız maile karşı, birazda sinirli bir şekilde 2. mail yazdım.Bu mailde, yazdıklarını zaten yaptığımı(1.10 patchi yüklememi ve save dosyalarını silmemi tavsiye ediyorlardı) söyledim.Ayrıca gelen mailleri ezbere cevapladıklarını ve sonuna kadar okumadıklarını iddia ettim.Verdikleri tavsiyenin bana hiç bir faydası olmadığını belirttim.Bu maile karşı, adamakıllı bir mail gönderdiler.Bu mailde; sistem gereksinimlerimin, oyuna uygunluğunu sormuşlar.Ayrıca ekran kartımın oyunu destekleyip desteklemediğini sormuşlar.Ve son olarakda Başlat/Çalıştır/dxdiag yazıp, save dedikten sonra bu .txt dosyasını kendilerine göndermemi istemişler.Dediklerini yaptım, şimdi cevabı bekliyorum.Sorunuma Türkiye'de bir çözüm bulamadım, belki Almanya'dan yardım gelir.İşte gelen mail:

Dear customer,

Thank you very much for contacting the Konami customer support team.

First of all, please make sure that your system specs comply with the game's
    system requirements:

Processor: Intel Pentium IV 1.4GHZ or equivalent
    Memory: 1GB RAM, 6GB Free hard drive space
    Video Card: DirectX 9.0c compatible/128MB VRAM/Pixel Shader 2.0 (NVIDIA
    GeForce or ATI Radeon 9700 or better).
    Sound card: DirectX 9.0c compatible
    Increased performance will be noticed on more powerful systems.
    SUPPORTED CHIPSETS:
    NVIDIA - GeForce 9600, 8800, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800,
    6600, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200)
    ATI - Radeon HD3870, HD3800, HD2900, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1900,
    X1600, X1050, X1550, X850, X800, X700, X300, 9800, 9700

If your system meets the game's requirements and your video card is among the
    supported chipsets, then we are going to need further information on your
    system in order for us to identify the problem. Therefore, we would like to
    ask you to provide us detailed system specification by using the DxDiag tool
    from Microsoft. To do so, please follow the instructions below:

- Click on "Start"
    - Choose "Run…" or choose the text input box if you are running Windows Vista
    - Enter "dxdiag" in the input field and press the enter key (Return key)
    - A new application will be launched. You can find a button named "Save all
    information" at the bottom of the application
    - Please save all information and send us the newly created file

Thank you for your cooperation.

Your Konami Support Team

• oyun patladı. 11 hafta da maç sırasında oyuna tam girerken runtime hatası veriyor. Bir kaç kere denedim ama hep aynı hatayı veriyor.
  • Yahu durup dururken oyun hızlanır mı? Top ve oyuncular birden hızlandı. Var mı çözümü?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.