Bildirim
Pro Evolution Soccer 2014 (Xbox 360 Ana Konu)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben pes 2013'den çok memnunum.pes2014 den tek beklentim var oda kar,yagmur,camur olmasini isterim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ERTAN84
Ben pes 2013'den çok memnunum.pes2014 den tek beklentim var oda kar,yagmur,camur olmasini isterim.
Hocam Konami 13 yıl sonra ilk defa motorunu değiştiriyor benim beklentim daha da büyük.Şu anda kullandığı motor hala Ps2 motoru ki o da Ps One dan port bir motor.Pes 2013 de bile hala Ps One dan animasyonlar görmek mümkün.Bu nesilde Fifa bariz bir şekilde fark attı birçok alanda.Yeni nesilde artık 2 tane kaliteli futbol oyunu olması lazım.. -
e3 de merakla bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117quote:
Orijinalden alıntı: ERTAN84
Ben pes 2013'den çok memnunum.pes2014 den tek beklentim var oda kar,yagmur,camur olmasini isterim.
Hocam Konami 13 yıl sonra ilk defa motorunu değiştiriyor benim beklentim daha da büyük.Şu anda kullandığı motor hala Ps2 motoru ki o da Ps One dan port bir motor.Pes 2013 de bile hala Ps One dan animasyonlar görmek mümkün.Bu nesilde Fifa bariz bir şekilde fark attı birçok alanda.Yeni nesilde artık 2 tane kaliteli futbol oyunu olması lazım..
Alıntıları Göster
-
Çok umutluyum, kimsemkızmasın fifa 2013 balondu, 2011 den sonra geriye gitti. Kojima engineden dolayı umutluyum. Odunluk gider inşallah. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
e3 de merakla bekliyoruz.
E-3 den önce gösterilecek 6 haziranda.. -
Çevre, grafikler, atmosfer, seyirciler güzel olacak gibi ama yine oyuncularda biraz kalaslık var gibi ... Hayırlısı bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117quote:
Orijinalden alıntı: Sir Maximus
e3 de merakla bekliyoruz.
E-3 den önce gösterilecek 6 haziranda..
Alıntıları Göster
-
O oynanışı değiştirmediği sürece Fifa'nın hep bir adım gerisinde olacak Konami. Yeter bıktık robotik adamlardan.quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
Çevre, grafikler, atmosfer, seyirciler güzel olacak gibi ama yine oyuncularda biraz kalaslık var gibi ... Hayırlısı bakalım.
Alıntıları Göster -
Grafikler çok sağlam olacağı belli yeni nesilde ama o oynanabirlik değişmesse PES yine tırt. Gerçi FIFA'da momentum sisteminden dolayı bayağı bi öfkeye maruz kaldı umarım onlarda bu sistemi ortadan kaldırırlar.quote:
Orijinalden alıntı: TheMEA
O oynanışı değiştirmediği sürece Fifa'nın hep bir adım gerisinde olacak Konami. Yeter bıktık robotik adamlardan.
Alıntıları Göster -
quote:
Çevre, grafikler, atmosfer, seyirciler güzel olacak gibi ama yine oyuncularda biraz kalaslık var gibi ... Hayırlısı bakalım.
Oyuncular da kalaslığı nasıl anladın -
Son 2 oyun gayet güzel olmasına rağmen, bu seriye inanılmaz bir ön yargı var. Bu yüzden, bana göre en iyi olduğu oyunların, yani 4-5-6'nın 10 katı iyi oyun yapsın, yine yerin dibine sokanlar olacak bu forumda. Ekran görüntüsünden "bu sene de olmamış" diyen adam gördüm ben burada:)quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
Grafikler çok sağlam olacağı belli yeni nesilde ama o oynanabirlik değişmesse PES yine tırt. Gerçi FIFA'da momentum sisteminden dolayı bayağı bi öfkeye maruz kaldı umarım onlarda bu sistemi ortadan kaldırırlar.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
quote:
Oyuncular da kalaslığı nasıl anladın
Videoyu izlerken biraz öyle geldi ya bana. FIFA' nın yeni nesil videosu izlerken ki o esneklik gelmedi. Bakalım daha erken söylemek için tamamen görmek lazım. Ama vücut animasyonları sert geldi biraz .. Ama tabi bu trailer mevcut nesil içinse çok çok iyi gibi.
-
quote:
quote:
quote:
Videoyu izlerken biraz öyle geldi ya bana. FIFA' nın yeni nesil videosu izlerken ki o esneklik gelmedi. Bakalım daha erken söylemek için tamamen görmek lazım. Ama vücut animasyonları sert geldi biraz .. Ama tabi bu trailer mevcut nesil içinse çok çok iyi gibi.
video oyun içi değil ki cgi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
Son 2 oyun gayet güzel olmasına rağmen, bu seriye inanılmaz bir ön yargı var. Bu yüzden, bana göre en iyi olduğu oyunların, yani 4-5-6'nın 10 katı iyi oyun yapsın, yine yerin dibine sokanlar olacak bu forumda. Ekran görüntüsünden "bu sene de olmamış" diyen adam gördüm ben burada:)
Kesinlikle. 12 yine çok iyi değildi ama Pes 13 eski sevdigimiz Pes' leri andıran çok iyi bir oyundu Fifa 13'ten de daha iyi bir oyun bence Fifa daha gerçekçi olabilir Pes'de daha çok eğleniyorum daha çok heyecan yaşıyorum. -
quote:
quote:
quote:
quote:
video oyun içi değil ki cgi.
Ben oyundan koymuşlardır diye düşünmüştüm, hala öyle düşünüyorum. Eğer CGI ise beklentilerimizi düşürelim biraz.
-
E hani oyun motoru degismisti?? Futbolcular odun gibi yine.. -
quote:
Grafikler çok sağlam olacağı belli yeni nesilde ama o oynanabirlik değişmesse PES yine tırt. Gerçi FIFA'da momentum sisteminden dolayı bayağı bi öfkeye maruz kaldı umarım onlarda bu sistemi ortadan kaldırırlar.
Sırf bu sebepten dolayı gamepad borcu var bana EA'nin. Yaşayan adam iyi anlıyor tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 1 Haziran 2013; 20:55:03 > -
PES 2014 demo ağustos eylül gibi geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: TheMEAquote:
Sırf bu sebepten dolayı gamepad borcu var bana EA'nin. Yaşayan adam iyi anlıyor tabi.
Alıntıları Göster
http://www.peseditblog.com/2013/01/pes-2014-features-overview-updated.html
-
İlk resimler geldi ancak bu nesilden Next-Gen değil:quote:
Orijinalden alıntı: Sedat_60
PES 2014 demo ağustos eylül gibi geliyor.
http://www.peseditblog.com/2013/01/pes-2014-features-overview-updated.html
Alıntıları Göster
Kaynak:http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=713
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 4 Haziran 2013; 14:30:42 >
-
Atmosfer vs. güzel olmuş .. İnşallah oynanabilirlik değişmiştir. FIFA gibi vücut animasyonlarına sahip olsa PES tadından yenmez 14' te. Çünkü FIFA' dan gelişme beklemiyorum pek.quote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117
İlk resimler geldi ancak bu nesilden Next-Gen değil:
Kaynak:http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=713
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X