Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: emotutto

quote:

Orjinalden alıntı: slappy_smurf

pes6 yı 2 kişi oynamak istiyoz ama klavye ve kolu görmesine rağmen tek oyuncu olarak görüyo ne yapmamız gerekiyo 2 kişi oynamak için yardımmmmmmm

ayni sorun var yaw
    bende kolu ile klavyeyi ayni goruo

ben çözdüm beyler player 1 klavye ayarını yapsın player2 de kol ayarını ok dir

valla bende şimdi çözmüş yazcaktım

• nerden yapacaz
  • arkadaşlar bu verilen patchler nedir ne değildir indirmek gerekirmi biraz daha ayrıntı olsa fena olmaz dimi? herkes pes dilinden anlamıyor hatta patch'ler ayrı bir başlık altında birarada olsa çok daha iyi olur.bu şekilde mesajların arasında patch aramak zorunda kalıyoruz(inşallah çok şey istememişimdir )
  • bulamadim yaw nerden ayar cekcez button confirugation dan sadece klavye ayarlanio
    kol nerde
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: slappy_smurf

pes6 yı 2 kişi oynamak istiyoz ama klavye ve kolu görmesine rağmen tek oyuncu olarak görüyo ne yapmamız gerekiyo 2 kişi oynamak için yardımmmmmmm

ayni sorun var yaw
    bende kolu ile klavyeyi ayni goruo

ben çözdüm beyler player 1 klavye ayarını yapsın player2 de kol ayarını ok dir

nerde bu player1 player2 ?? program files taki settings te deil herhalde ordan olmuyo??

• C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 settings'e gelin klavyeden oynayacak olan player1 den ayarını yapsın koldan oynayacak olan da player2 den ayarını yapsın okadar
  • olmadiki ole
  • nasıl olmadı yaw o zaman şöle deneyin ilk önce klavyeden klavye ayarını yapın sonra klavyeden oynayacak olan player1 den ayarını yapsın koldan oynayacak olan da player2 den ayarını yapsın bu seferde olmazsa siz yanlış bişeyler yapıyosunuz demektir
  • Patchler ne zaman cıkacak acaba heyecanla bekliyorum.Burda patch ile ugrasan eleman var mı?
  • arkadaslar bende ses dosyalari eksik spiker ve menu melodisi yok yardımcı olabilicek varmi?
  • tamam ayarladim
  • quote:

tamam ayarladim

zuhaaa nasıl ayarladın anlat bakalım
  • Şu space tuşunu kullanmanın bir yolu yok mu arkadaşlar. Klavyede onun yerine koyacak daha kullanışlı bir tuş yok. Bunun içinde patch var mı?
  • YA hala karşıyakada bulabilmiş değilim su oyunu ya kafayi yicem
  • Aptal oyuna bak yaa benim klavye yi gormuyor
  • forumda yorum da yapamaz olduk artık her yazdıgımız siliniyor
    bakalm neler daha gorcez
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Şu space tuşunu kullanmanın bir yolu yok mu arkadaşlar. Klavyede onun yerine koyacak daha kullanışlı bir tuş yok. Bunun içinde patch var mı?

ayni detten bende de var. dedim ya space basınca cancel olarak algılıyo.Allah bu konamiyi davul etsin emi

hex editörle falan halledilmez mi acaba. var mı bu işlerden anlayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 29 Ekim 2006; 16:33:33 >
  • arkadaşlar bence durumunuz elverdiğince ucuz bir kol alın
  • quote:

arkadaşlar bence durumunuz elverdiğince ucuz bir kol alın

var zaten.ama klavyeyle oynamak daha hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

arkadaşlar bence durumunuz elverdiğince ucuz bir kol alın

var zaten.ama klavyeyle oynamak daha hoşuma gidiyor.

sende haklısın kim neyle rahat oynuyorsa onunla oynuyo saygılar....
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.