Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • game p. aldım geldim simdi oynuyorum logitech dual action game pad aldım tam oyunu 2 kisilik falan ayarladıgımız alanda kendi kendine hareketleniyo bu gamepadi kullanan yada fikri olan yardımcı olabilirmi acaba baska bir problem yok ... oyunu cok beendim daha 1 yarı oynadım yemek yiicem soora deevam
  • Bende Logitech kablosuz gamepad var eger para sıkıntınız yoksa muthiş bir alet tavsiye ederriim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Aptal oyuna bak yaa benim klavye yi gormuyor
    "oHa"
    Desem ayıp olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Aptal oyuna bak yaa benim klavye yi gormuyor

dostum bendede aynı sorun oldu oynayamadım sinir oldum gamepad düsünüyodum cıktım dısarı aldım geldim hemen ne yapıyım :(

simdide biraz hızlı hareket ediyo yön tusları kendi kendine özellikle oyuna baslarken controlleri ayarlarkenn kendi kendine hareketleniyo nedendir o :(

örnegin freekick fln kullanıcam kendı kendine sola gitmeye baslıyo hemen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 29 Ekim 2006; 17:25:33 >
  • @MuSTy!!! bu lodmixer ı nasıl kullanıyorduk yaw?

Bu arada herkes kontrollerde sorun yaşıyor anlamadım gitti. Ben de hiç bir şey olmadı space de çalışıyor gayet güzel.
  • Bende de kontrolde şu sorun var tusları ayarlıyorum ama oyundan cıkıp tekrar girdigimde tekrar tusların yer degisiyor ilginc yani.
    Artı sanki pes 5 daha bir hosuma gitti.yada bana mı oyle geldi.pes5 + we turka bence daha hos geldi.pes 6 yı oynadım bi kac mac daha sonra pes 5 e dondum bilmiyorum valla kararsız kaldım..
  • FIFA yı kötülüyordunuz PES6 daha da sorunlu çıktı
  • Oyun her sene olduğu gibi süper, herhangi bir sorun da çıkarmadı bende, yalnız şu maç ayarlarındaki frame özelliği nedir bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

FIFA yı kötülüyordunuz PES6 daha da sorunlu çıktı
    Diyosun.

PC ye göre değişiyor hatalar sanki fifa farklıda konusuon
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

FIFA yı kötülüyordunuz PES6 daha da sorunlu çıktı

+1billion.

fifa bu yıl pes daha çok gelişme gösterdi artık bir laf söyleneceğini sanmam. ikiside artık oynanası bir halde sistemimden eksik olmazlar bir yıl boyunca. i love this game
  • Ya beyler bende ladım kurdum bende bir gamepad bir klavye var cıft kısılık oynama calısınca olmuyo sadece tek kişilk oynayabiliom nedendir acıba.Klavyeyide gampadide aynı şey olarak goruyo yani mesela macı iki siylede aynı anda kontrol edebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 29 Ekim 2006; 18:36:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

@MuSTy!!! bu lodmixer ı nasıl kullanıyorduk yaw?

Bu arada herkes kontrollerde sorun yaşıyor anlamadım gitti. Ben de hiç bir şey olmadı space de çalışıyor gayet güzel.

kitserver klasörünü pes6.exenin olduğu klasöre koy..iiçindeki lodmixerı çalıştır yukarda pes.6exeyi görmesi lazım..görmezse yerini sen yaz ve tab'a bas.

sonra ayarlarını yaptıktan sonra save de bu kadar..
  • @MuSTy!!! sağolasın, hallettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Şu space tuşunu kullanmanın bir yolu yok mu arkadaşlar. Klavyede onun yerine koyacak daha kullanışlı bir tuş yok. Bunun içinde patch var mı?

aynen space tuşunu kullanamıyorum deli oldum
  • arkadaşlar pes 5 te pc de 2 li gamedpad ile oynanıyordu
    fakat pes 6 da bu mumkunmu
    mumkunse nasıl.ben ayarlarını bulamadımda.
  • Ben yükledim çalıştırdım 5 dk sora 2 kişi karşılıklı maç yapıyorduk.Ne takılma ne bişi.Reloaded sağolsun
  • Arkadaşlar klavye ayarlarının nasıl yapıldığını söyleyim. Oyunun kurulu olduğu yerdeki (program files) bölüme girin orada settings var ona girin. Daha sonra klavye ayarları çıkcak oradan keyboard a basın. Bastıktan sonra boşluklara harf girmeyi denemeyin sakın öyle olmuyor boşlukların yanındaki r2,r1 vs. onların üstüne birkere tıklayın. Tıkladıktan sonra şöyle bi mesaj gelcek ekrana push any button. Bu mesaj geldiğinde oraya hangi tuşu girmek istiyosanız o tuşa basın kendi otomatik gircek. Başlarda bende çok uğraştım gıcık oldum sonunda buldum nasıl yapıldığını. Herkese iyi oyunlar

• Allahım ya ne bu sorunlar kardeşim :),bazılarımız takır takır oynarken bazılarımız çift kişilik oynuyamıyor
  • sonunda ball pack çıktı

ben yükledim herhangi sorun yok bu resimler benim oyundan

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

quote:

Enthaltene Bälle:
    Nike aerow II blau
    Nike aerow II rot
    Nike Vapour gold/weiß
    Adidas Teamgeist
    Adidas Finale 2006
    Adidas F50 Tunit UEFA Finale 2006
    Adidas F50 schwarz
    Adidas Fevernova
    Diadora Clover
    Uhlsport PT13 Intense
    Derbystar Brilliant AFS
    Puma V 1.06

http://rapidşhare.com/files/1135703/LordMephistos_PES6_Ballpack_V1.0.zip.html

kurulum için dkz studio lazım

bazı dosyaları e_texte bazılarını 0_texte atacaksınız zaten zipten çıkarınca klasörler ayrılıyor

g_text olanın içindekileri e_texte import edin 0_texti de 0_texte

importtan sonra save as diyip afsyi başka isimle kaydedin çünkü boyutu değişecek

sonra da oluşturduklarınızı oyunun dat klasörüne atarsınız

örnek olarak e_texte import ettikten sonra e_text3.afs diye save edin..sonra orj e_textin ismini e_text2.afs yapın

sonra bu e_text3ü yani oluşturduğunuzu oyunun dat klasörüne atıp e_text.afs olarak ismini değiştirin

herhangi sorun olursa ki bende olmadı e_text2.afsyi geri e_text yaparsınız çünkü o oyunun orjinal dosyası

http://files.filefront.com/DkZStudio_0_75_PRE_BETA/;4034049;;/fileinfo.html

dkz studioyu buradan indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 29 Ekim 2006; 19:06:12 >

• neyse cozdum sorunumu ben gamepadı player 2 ye tanıtcaz
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.