Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence oynanabilirlikde gözle görülür değişiklikler var paslaşmalar toptutuş ve ikili mücadeleler süper olmuş ayrıca fauller normale dönmüş eskiden pes5de pres yaparkenbile faul çalıyordu ortalama 5 6 faulle maç bitiriyorum oyun çok güzel indirmeye değecek bir oyun grafik olarak bişey beklemeyin pes5 le aynı hemen hemen ama oynanabilirlik süper kesinlikle pes serisi hersene üstüne bişeyler koyarak yoluna devam ediyor...
  • YA beyler benım pes 6da oncekı serilerde oldugu gibi dalgalanma yaşanıyor.Vsync'yi full acık yapaınca duzelıyordu fakat sımdı duzelmıyor nedendir acıba:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

indirmeyecem vazgeçtim bişeye benzemiyor ha pes5 ha pes6

Dostum kesinlikle oynamalısın. Sadece kaleci animasyonları yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku191

YA beyler benım pes 6da oncekı serilerde oldugu gibi dalgalanma yaşanıyor.Vsync'yi full acık yapaınca duzelıyordu fakat sımdı duzelmıyor nedendir acıba:)

bende de aynı dalgalanma oluyor,nedeni nedir biliyo musun??ve tabiki nasıl düzeltebilirim?
  • beyler çogu arkadasımız gamepadlerle oyayamıyor galiba ben çözümü buldum resimli bi şekilde anlatmak istedim resimdeki gibi yapınca sorun hallediliyor

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

settings'e giriyoruz burda keyboard seçili burda klavye ayarlarınızı yapın

burda player 1 tarafını boş bırakıyoruz player 1 e gamepad tanıttıgımız zaman klawyeyle aynı çalısıolar player 1 boş bırakın

player 2 kısmına gamepadi gösterip gamepad tuş ayarlarınızı yapın

bukadar arkadaşlar ben 2gamepad 1klawye ile arkadaşlarla oynuyoruz sorun olmuyor bu şekilde yaparsanız sizdde sorun olmucaktır

• saol arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

sonunda ball pack çıktı

ben yükledim herhangi sorun yok bu resimler benim oyundan

quote:

Enthaltene Bälle:
    Nike aerow II blau
    Nike aerow II rot
    Nike Vapour gold/weiß
    Adidas Teamgeist
    Adidas Finale 2006
    Adidas F50 Tunit UEFA Finale 2006
    Adidas F50 schwarz
    Adidas Fevernova
    Diadora Clover
    Uhlsport PT13 Intense
    Derbystar Brilliant AFS
    Puma V 1.06

http://rapidşhare.com/files/1135703/LordMephistos_PES6_Ballpack_V1.0.zip.html

kurulum için dkz studio lazım

bazı dosyaları e_texte bazılarını 0_texte atacaksınız zaten zipten çıkarınca klasörler ayrılıyor

g_text olanın içindekileri e_texte import edin 0_texti de 0_texte

importtan sonra save as diyip afsyi başka isimle kaydedin çünkü boyutu değişecek

sonra da oluşturduklarınızı oyunun dat klasörüne atarsınız

örnek olarak e_texte import ettikten sonra e_text3.afs diye save edin..sonra orj e_textin ismini e_text2.afs yapın

sonra bu e_text3ü yani oluşturduğunuzu oyunun dat klasörüne atıp e_text.afs olarak ismini değiştirin

herhangi sorun olursa ki bende olmadı e_text2.afsyi geri e_text yaparsınız çünkü o oyunun orjinal dosyası

http://files.filefront.com/DkZStudio_0_75_PRE_BETA/;4034049;;/fileinfo.html

dkz studioyu buradan indirebilirsiniz

kardeş bu yamadan sonra oyunun dili değişti düzelmiyor yaw

• Oyun iyide ikide bir direğe carpıyor top ne iş annamadım
  • top yamasını kurupta dil sorunu yaşayan var mı
  • ewet bende top yamasını kurdum oıyun almanca oldu galiba
  • Nohaaa..Oyun Çıkmış ya..Geç Kaldım iyimi..Neyseki Torrent Sağolsun 107/k İle Daldım Yarına Oynarım nşallah
  • evet yaw nasıl düzelticez onu MuSTy!!! kardeş bi yardım ali uzat bea
  • tugy pes5deki gibi bi sabit topic yapacanmı yine patclerle ilgili
  • yapsın ya iyi olur +bide yere yakın sert şut nasıl çekiyorus bilenler sölesin gamepad ile oynuyorum
  • Pc ye gelmesi iyi oldu bakalım nasıl olucak
  • DİKKAT DİKKAT

Space tuşunu kullanabiliyorsunuz arkadaşlar. Yapmanız gereken sadece "Push Any Button" yazısı çıktığında seri bir şekilde "SPACE" tuşuna basmak. Zor değil ama kasarken tuşa zarar vermeyin sakın.

BİRDE SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM HER 10 DK LIK MAÇIMDA TOP EN AZ 3 KERE DİREĞE ÇARPIYOR BİRAZ MANTIKSIZ DEĞİL Mİ? ÇIKARDIĞI SES GERÇEKTEN HOŞ AMA ÇOK FAZLA DİREĞE ÇARPMASI CAN SIKICI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 29 Ekim 2006; 23:33:38 >

• Patchler gelsin hele bir, bu topicte karman çorman oldu, ayrı tüm patchlerin toplandığı bir topic açarız. Sadece patchler üzerine kurulu bir topic

Böyle hem oyun çıktımı çıkmadımı, fifa mı pes mi, şu hareketi nasıl yapacam bunu nasıl yapacam.. muhabbetleri burada olur. araya patchleri sıkıştırmak iyi olmaz. ana bir topic yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ekim 2006; 23:39:31 >
  • pes6 baya sıkı olmuş defans çok sağlam yaw rakipte bide şu pes te en sevdiğim olay her topun kendine göre ağırlığı var ben mesela hep ağır topla oynarım şutlar daha oturaklı gidiyo kaleci mecbur çeliyo kornere
  • ya beyler naptınız

tamamen mi almanca oldu..ben de yazdıklarımı yaptım ben de birşey olmadı..

siz g_texti seçip e_text diye kaydetmiş olabilir misiniz acaba..aklıma başka birşey gelmiyor..

siz import olayını e_texte yapacaksınız g_texte bulaşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

indirmeyecem vazgeçtim bişeye benzemiyor ha pes5 ha pes6

Dostum kesinlikle oynamalısın. Sadece kaleci animasyonları yeter.

Kesinlikle, süper olmuş kaleciler.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.