Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

ya beyler naptınız

tamamen mi almanca oldu..ben de yazdıklarımı yaptım ben de birşey olmadı..

siz g_texti seçip e_text diye kaydetmiş olabilir misiniz acaba..aklıma başka birşey gelmiyor..

siz import olayını e_texte yapacaksınız g_texte bulaşmayın

yok ana menü eng
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

ya beyler naptınız

tamamen mi almanca oldu..ben de yazdıklarımı yaptım ben de birşey olmadı..

siz g_texti seçip e_text diye kaydetmiş olabilir misiniz acaba..aklıma başka birşey gelmiyor..

siz import olayını e_texte yapacaksınız g_texte bulaşmayın

yok ana menü eng

yedeğini aldıysan düzelt..almadıysan ben sana benim e_texti yollayayım.toplar importlanmış ama ana menü ingilizce..21mbmış rarlayınca

yapan adamın hatasıymış

quote:

'm sorry for that mate. if you like to use the pack you should not import the .str files, only the .txs files located in folder g_text.

yedeğini aldıysanız tekrar uygulayın patchi str dosyalarını importlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 30 Ekim 2006; 1:33:29 >

• musty pm
  • Arkadaşlar oyunu dün aldım fakat grafikler pes 5'den kötü gibi geldi.Yada ben yapamadım.Sistem özelliklerim imzamda yazıyor.1280*1024 high detail 6X AA -16X AF ile oynuyorum fakat tırtıklanma dewam ediyor.Grafikler biraz kötü gibi geldi.Bide options'da graphic ayaraları yoq masaüstünden settings'den yaptım.Neden acaba oyun içinde yoq?Acaba oyuna direk daldım otomotik oalrak düşük ayaralrdaydı bende kendi adımla girerken kayıt felan oldum acaba o otomotik olarak ayarladığı grafiklerde o yüzden mi oynuyorum.??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger07 -- 30 Ekim 2006; 1:58:27 >
  • quote:

1280*1024 high detail 6X AA -16X AF ile oynuyorum fakat tırtıklanma dewam ediyor.Grafikler biraz kötü gibi geldi.

Oyunda aa açılmıyor..
  • Oyunun pes5 ten farkı yok diyenler çok yanılıyolar. Pes 6 yı bende ilk yüklediğimde öyle sanmıştım ama oyunu oynadıkça baya bi fark olduğunu gördüm. Bikere oyun sürekli pes 5 teki gibi durmuyo bu sefer hakemler çok çok iyi. Pes 6 ta top fiziği daha güzel olmuş topun hareketi daha gerçekçi. Kalecilerin ve futbolcuların hareketleri geliştirilmiş ve daha güzel olmuş. Pes 5 e göre grafikleri çok daha iyi. Bazı arkadaşlar grafik olarak pes5 ten farkı yok diyolar ama çok yanılıyolar. Grafikler ve oyuncuların fizikleri daha düzgün olmuş. Bence pes6 pes5 e göre çok çok iyi. Kimileri pes 5 ten farkı yok yüklemiyecem diyor ama oynadıkça aradaki farkı sizde göreceksiniz ve bana hak vereceksiniz ve de pes6 yla devam edeceksiniz. Herkese pes 6 lı bol günler dilerim

• oyundaki paslar falan süper olmuş plase dış pas falan harika gerçekten pes6 da fb süper olmuş hele alex koşarken ayakları d....üne vuruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 30 Ekim 2006; 9:47:19 >
  • Bir sorum olcak oynayanlar için Hani havadan ara pas pes 5 de hıp hızlı gidiyor kaleci alıyordu hemen hala öylemi?
    yapılışı:L1+Üçgen
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Bir sorum olcak oynayanlar için Hani havadan ara pas pes 5 de hıp hızlı gidiyor kaleci alıyordu hemen hala öylemi?
    yapılışı:L1+Üçgen

o kombinasyonu oklara basmadan yaparsan cok güzel paslar atılıodu pes5 te ama 6da biraz isabetsiz oluyo 5 e gore artık o kombinsyon..
  • Hayır onu demiiyorum hızını diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: microph

beyler çogu arkadasımız gamepadlerle oyayamıyor galiba ben çözümü buldum resimli bi şekilde anlatmak istedim resimdeki gibi yapınca sorun hallediliyor

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

settings'e giriyoruz burda keyboard seçili burda klavye ayarlarınızı yapın

burda player 1 tarafını boş bırakıyoruz player 1 e gamepad tanıttıgımız zaman klawyeyle aynı çalısıolar player 1 boş bırakın

player 2 kısmına gamepadi gösterip gamepad tuş ayarlarınızı yapın

bukadar arkadaşlar ben 2gamepad 1klawye ile arkadaşlarla oynuyoruz sorun olmuyor bu şekilde yaparsanız sizdde sorun olmucaktır
    bu seferde ne klavye çalıştı ne gamepad

• Bakın şöyle olabilir.
    -Oyuna girin
    -Options
    -Button setting
    -orda boşluklar var o başluklara sağa yön tuşuna basın çıkması gerekir
  • Sice Pes5 ten daha iyi mi pes6 ? Genel olarak fikriniz nedir?
  • PES 5 TE YAKLAŞIK 1MB LIK Bİ PATCH KURMUŞTUM HATTA RAPİDDEN İNDİRMİŞTİM ZATEN LİNKİ GENE BURDAN ALMIŞTIM SONU 9999 GİBİ BİŞEYLE BİTİYODU TÜM TAKIMLAR ORJİNAL FORMA ORJİNAL İSİMLER MİLLİ TAKIMLAR DA DAHİL VARDI.AYRICA PES SHOPTAN DA SINIRSIZ PARAYLA İSTEDİKLERİMİ ALABİLİYODUM BÖLE Bİ YAMA VAR MI PES 6 DA?
  • arkadaşlar bu pes6 da oyun içinde özellikle wide kamerada arada bi yavaşlama ve kasma yaşanıyormu.
    bend pes4 kurulu bu tür problemler yaşıyorum.ortalama 60fps ile oynuyorum
    yine de bazı zamanlarda kasılmalar oluyor.
  • bu oyunu beğenmeyen taş olur taş pes5 biraz yamuk bir oyun olabilir ama bu süper olmuş oyundan videolar çektim daha bunlar birkaçı birazdan videoyu atıcam
    indirin çünkü kornerden direk gol de var
  • Arkadaşlar Plase tuşuna basılı tutup Şut çekince çok daha iyi şutlar çekiliyor..Eğer Şuta bastıktan hemen sonra basarsanız ise Plase yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 30 Ekim 2006; 16:12:10 >
  • plase değil miydi yaw ne o please
  • Arkadaşlar oyunun içinde options'da grafik ayarları neden yoq birde bu grafikler neden bu kadar kötü???
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

PES 5 TE YAKLAŞIK 1MB LIK Bİ PATCH KURMUŞTUM HATTA RAPİDDEN İNDİRMİŞTİM ZATEN LİNKİ GENE BURDAN ALMIŞTIM SONU 9999 GİBİ BİŞEYLE BİTİYODU TÜM TAKIMLAR ORJİNAL FORMA ORJİNAL İSİMLER MİLLİ TAKIMLAR DA DAHİL VARDI.AYRICA PES SHOPTAN DA SINIRSIZ PARAYLA İSTEDİKLERİMİ ALABİLİYODUM BÖLE Bİ YAMA VAR MI PES 6 DA?

http://files.filefront.com/SWIFTPES6OPTION_PC_vers_UK/;6089151;;/fileinfo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D®èâM -- 30 Ekim 2006; 15:01:34 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.