grafikler iyi ama control ayarlarinda x tusu yerine s tusunu kısa pas olarak neden kullanamiyoz
ISS3 benzemiş kontrol ayarları degiştiremiyoz gamepad ile oynuyom
TÜRKİYEYİ NİYE KÖTÜ HANTAL YAPİYOR BU KONAMİ japonyayi yendik adamlar akilanmadi
Arkadaşlar Normal Bir Şut NAsıl Çekilir Biri VBana Sölesinb Ya..Hep Aşıttırma Atıyor Bea
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
Arkadaşlar Normal Bir Şut NAsıl Çekilir Biri VBana Sölesinb Ya..Hep Aşıttırma Atıyor Bea
Normal kareye basarak ama Pes 5 ten farkı var biraz. Daha az basmak gerekiyor. Ben de yeni yeni alıştım zaten.
yaw kaleciler bazen cok basit goller yio sinir oluom bazende müthiş cıkarıo bi pozisyon oluo harika uzanıo felan hiç ummadıgın pozisyonda gol yiyebilio neden böle yapmışlar yaw
ewt bir anda alışamıyoruz bende yeni yeni alışmaya başladım
dostum küçük bi açıklama yapabilir misin patchı nasıl kurcaz ve fonksiyonları nelerdir yani pes 5 deki gibi formalar oyuncular takım isimleri düzeliyor mu? bi sorunla karşılaşmam di mi?
quote:
Orjinalden alıntı: microph
quote:
Orjinalden alıntı: shane
PES 5 TE YAKLAŞIK 1MB LIK Bİ PATCH KURMUŞTUM HATTA RAPİDDEN İNDİRMİŞTİM ZATEN LİNKİ GENE BURDAN ALMIŞTIM SONU 9999 GİBİ BİŞEYLE BİTİYODU TÜM TAKIMLAR ORJİNAL FORMA ORJİNAL İSİMLER MİLLİ TAKIMLAR DA DAHİL VARDI.AYRICA PES SHOPTAN DA SINIRSIZ PARAYLA İSTEDİKLERİMİ ALABİLİYODUM BÖLE Bİ YAMA VAR MI PES 6 DA?
bende oyuna girdikten sonra menüler görünmüyor.kapkara bir ekran var yazıları okuyarak oyuna girebiliyorum.oyunda herhangi bi problem yok.hız olarak normal çalışıyor.direct x kurulu 9.0c sürümü.ekran kartı onboard acaba ondan mı? sorunla karşılaşan varsa çözümü söyleyebilir mi?
dostum küçük bi açıklama yapabilir misin patchı nasıl kurcaz ve fonksiyonları nelerdir yani pes 5 deki gibi formalar oyuncular takım isimleri düzeliyor mu? bi sorunla karşılaşmam di mi?
dostum dosyayı belgelerim/konami/pro evolution soccer 6/save/folder1 klasörüne yapıştır fonksiyonlarına gelince oyundaki tüm takımların formaları lisanslı oluo takım isimleri oyuncu isimleri felan bi sorun karşılaşmassın patchler gelene kadar seni götürür
ben oyunu beğendim ne diyim valla pes5ten sonra ilaç gibi geldi şimdi orjinali almayı düşünüyorum ayrıca freekickler nedense zor geldi herneyse ben ilk videomu atayım pes6 ile ilgili http://www.youtube.com/watch?v=IlVtewScldM sonuna kadar izleyin, sonunda kornerden gol var
OK HOCAM GÖTÜRMEZ Mİ? AYIPSIN AYIP TŞKLER
quote:
Orjinalden alıntı: microph
quote:
dostum dosyayı belgelerim/konami/pro evolution soccer 6/save/folder1 klasörüne yapıştır fonksiyonlarına gelince oyundaki tüm takımların formaları lisanslı oluo takım isimleri oyuncu isimleri felan bi sorun karşılaşmassın patchler gelene kadar seni götürür
Su barthezin tipine bir bakin yaw zuhahah
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishpower
Hocam o el nedir yaw üstten gelen?
quote:
Orjinalden alıntı: Snake Pliskin
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0
Normal kareye basarak ama Pes 5 ten farkı var biraz. Daha az basmak gerekiyor. Ben de yeni yeni alıştım zaten.
Arkadaşım bende Biliyorm kareyle atıldığını da..çokda bassam az da bassam top havalanıyor..
aksine aşıttırma atarkende bir okadarda yawaş atıyor..
heralde kareye bastıktan sonra üçgene basınca top aşağı doğru kavis yapıyor..çözemedim
ayrıca frikikden gol atabilene helal olsun diyorum çok zor yapmışlar yaaa
grafikler aynı hiç değişmemiş nerdeyse gerçi bu oyunda grafik olmasada olur her türlü pes6 yani
evet frikikler zor gerçekten.her yeni seride giderek zorlaşıyor. pes 10 da falan gol atamayız heralde frikikten. fifa2007 de frikikler ne güzel. ha penlatı kullanmışın ha frikik. nereye vursan gol oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: 2fast4u
grafikler aynı hiç değişmemiş nerdeyse gerçi bu oyunda grafik olmasada olur her türlü pes6 yani
Grafikler değişirse ben oynayamam benim külüstürle,o yüzden değişmesin
quote:
Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs
evet frikikler zor gerçekten.her yeni seride giderek zorlaşıyor. pes 10 da falan gol atamayız heralde frikikten. fifa2007 de frikikler ne güzel. ha penlatı kullanmışın ha frikik. nereye vursan gol oluyo
boşuna Pro Evolution Soccer'a simülasyon dememişler beceri istiyor oyun herkezin de harcı değil hani kimileri 1-2 maç yapıp aa bu çok zor deyip tekrar fifaya dönüyor
Off ıof Arkadaşlar Traning Bölümlerini Oynayın..Helede Frikik Atarken Şaşırtmaca Süper Olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: Snake Pliskin
quote:
Orjinalden alıntı: Turkishpower
Hocam o el nedir yaw üstten gelen?
ben topu kaleye atiyordum (ronaldo) Top kalecinin uzerinden gecti yanliz kimdi unutum fransiz defansi izin vermedi Topu cornere atti kafaynan namusuz