Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafikler iyi ama control ayarlarinda x tusu yerine s tusunu kısa pas olarak neden kullanamiyoz

ISS3 benzemiş kontrol ayarları degiştiremiyoz gamepad ile oynuyom

TÜRKİYEYİ NİYE KÖTÜ HANTAL YAPİYOR BU KONAMİ
    japonyayi yendik adamlar akilanmadi
  • Arkadaşlar Normal Bir Şut NAsıl Çekilir Biri VBana Sölesinb Ya..Hep Aşıttırma Atıyor Bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Arkadaşlar Normal Bir Şut NAsıl Çekilir Biri VBana Sölesinb Ya..Hep Aşıttırma Atıyor Bea

Normal kareye basarak ama Pes 5 ten farkı var biraz. Daha az basmak gerekiyor. Ben de yeni yeni alıştım zaten.
  • yaw kaleciler bazen cok basit goller yio sinir oluom bazende müthiş cıkarıo bi pozisyon oluo harika uzanıo felan hiç ummadıgın pozisyonda gol yiyebilio neden böle yapmışlar yaw
  • ewt bir anda alışamıyoruz bende yeni yeni alışmaya başladım
  • dostum küçük bi açıklama yapabilir misin patchı nasıl kurcaz ve fonksiyonları nelerdir yani pes 5 deki gibi formalar oyuncular takım isimleri düzeliyor mu? bi sorunla karşılaşmam di mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: microph

quote:

Orjinalden alıntı: shane

PES 5 TE YAKLAŞIK 1MB LIK Bİ PATCH KURMUŞTUM HATTA RAPİDDEN İNDİRMİŞTİM ZATEN LİNKİ GENE BURDAN ALMIŞTIM SONU 9999 GİBİ BİŞEYLE BİTİYODU TÜM TAKIMLAR ORJİNAL FORMA ORJİNAL İSİMLER MİLLİ TAKIMLAR DA DAHİL VARDI.AYRICA PES SHOPTAN DA SINIRSIZ PARAYLA İSTEDİKLERİMİ ALABİLİYODUM BÖLE Bİ YAMA VAR MI PES 6 DA?

http://files.filefront.com/SWIFTPES6OPTION_PC_vers_UK/;6089151;;/fileinfo.html

• bende oyuna girdikten sonra menüler görünmüyor.kapkara bir ekran var yazıları okuyarak oyuna girebiliyorum.oyunda herhangi bi problem yok.hız olarak normal çalışıyor.direct x kurulu 9.0c sürümü.ekran kartı onboard acaba ondan mı? sorunla karşılaşan varsa çözümü söyleyebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

plase değil miydi yaw ne o please

Please lütfenn lütfenn yanlışımızı yüzümüze vurmayalım.. Sabahtır Pcyle uğraşıyom fortmat ve gerisi malum.. Mazur görün

• quote:

dostum küçük bi açıklama yapabilir misin patchı nasıl kurcaz ve fonksiyonları nelerdir yani pes 5 deki gibi formalar oyuncular takım isimleri düzeliyor mu? bi sorunla karşılaşmam di mi?

dostum dosyayı belgelerim/konami/pro evolution soccer 6/save/folder1 klasörüne yapıştır fonksiyonlarına gelince oyundaki tüm takımların formaları lisanslı oluo takım isimleri oyuncu isimleri felan bi sorun karşılaşmassın patchler gelene kadar seni götürür
  • ben oyunu beğendim ne diyim valla pes5ten sonra ilaç gibi geldi
    şimdi orjinali almayı düşünüyorum
    ayrıca freekickler nedense zor geldi
    herneyse ben ilk videomu atayım pes6 ile ilgili
    http://www.youtube.com/watch?v=IlVtewScldM
    sonuna kadar izleyin, sonunda kornerden gol var
  • OK HOCAM GÖTÜRMEZ Mİ? AYIPSIN AYIP
    TŞKLER
    quote:

Orjinalden alıntı: microph

quote:

dostum küçük bi açıklama yapabilir misin patchı nasıl kurcaz ve fonksiyonları nelerdir yani pes 5 deki gibi formalar oyuncular takım isimleri düzeliyor mu? bi sorunla karşılaşmam di mi?

dostum dosyayı belgelerim/konami/pro evolution soccer 6/save/folder1 klasörüne yapıştır fonksiyonlarına gelince oyundaki tüm takımların formaları lisanslı oluo takım isimleri oyuncu isimleri felan bi sorun karşılaşmassın patchler gelene kadar seni götürür

• Su barthezin tipine bir bakin yaw zuhahah
    Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower

Su barthezin tipine bir bakin yaw zuhahah

Hocam o el nedir yaw üstten gelen?

• quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Arkadaşlar Normal Bir Şut NAsıl Çekilir Biri VBana Sölesinb Ya..Hep Aşıttırma Atıyor Bea

Normal kareye basarak ama Pes 5 ten farkı var biraz. Daha az basmak gerekiyor. Ben de yeni yeni alıştım zaten.

Arkadaşım bende Biliyorm kareyle atıldığını da..çokda bassam az da bassam top havalanıyor..

aksine aşıttırma atarkende bir okadarda yawaş atıyor..

heralde kareye bastıktan sonra üçgene basınca top aşağı doğru kavis yapıyor..çözemedim

ayrıca frikikden gol atabilene helal olsun diyorum çok zor yapmışlar yaaa

• grafikler aynı hiç değişmemiş nerdeyse
    gerçi bu oyunda grafik olmasada olur her türlü pes6 yani
  • evet frikikler zor gerçekten.her yeni seride giderek zorlaşıyor. pes 10 da falan gol atamayız heralde frikikten. fifa2007 de frikikler ne güzel. ha penlatı kullanmışın ha frikik. nereye vursan gol oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

grafikler aynı hiç değişmemiş nerdeyse
    gerçi bu oyunda grafik olmasada olur her türlü pes6 yani

Grafikler değişirse ben oynayamam benim külüstürle,o yüzden değişmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

evet frikikler zor gerçekten.her yeni seride giderek zorlaşıyor. pes 10 da falan gol atamayız heralde frikikten. fifa2007 de frikikler ne güzel. ha penlatı kullanmışın ha frikik. nereye vursan gol oluyo

boşuna Pro Evolution Soccer'a simülasyon dememişler beceri istiyor oyun herkezin de harcı değil hani kimileri 1-2 maç yapıp aa bu çok zor deyip tekrar fifaya dönüyor
  • Off ıof Arkadaşlar Traning Bölümlerini Oynayın..Helede Frikik Atarken Şaşırtmaca Süper Olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower

Su barthezin tipine bir bakin yaw zuhahah

Hocam o el nedir yaw üstten gelen?

ben topu kaleye atiyordum (ronaldo) Top kalecinin uzerinden gecti yanliz kimdi unutum fransiz defansi izin vermedi Topu cornere atti kafaynan namusuz

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.