Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler gamepad ile oynayıpta sert şut çekemeyenler için yeni öğrendim bende R2'ye basılıyken şut çekerseniz sert şut çekmiş oluyorus
  • SizzZZz Casillas'a bakın POTOSHOP değil ha

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 30 Ekim 2006; 19:44:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

evet beyler gamepad ile oynayıpta sert şut çekemeyenler için yeni öğrendim bende R2'ye basılıyken şut çekerseniz sert şut çekmiş oluyorus

deniyorum bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Off ıof Arkadaşlar Traning Bölümlerini Oynayın..Helede Frikik Atarken Şaşırtmaca Süper Olmuş

aldatmaca nasıl oluyor kardeş anlatırmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

SizzZZz Casillas'a bakın POTOSHOP değil ha

bende hiç bir grafik hatası ve problem yok sürücüden kaynaklanan bişey olsa gerenk

• quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Off ıof Arkadaşlar Traning Bölümlerini Oynayın..Helede Frikik Atarken Şaşırtmaca Süper Olmuş

aldatmaca nasıl oluyor kardeş anlatırmısın

Aldatmaca dediğim şey yani aldatmaca gibi

Frikikde R1+L1 Basınca 2 Kişi Oluyorya..Hah Orda İşte R1+yön tuşu+Kare ye Basınca o Topun Yanındaki Vuruyor Topa Gelen Değil..Yani Traninge Girin orda Frikiklerde Gösteriyor uygulamalı

• quote:

Orjinalden alıntı: microph

quote:

dostum küçük bi açıklama yapabilir misin patchı nasıl kurcaz ve fonksiyonları nelerdir yani pes 5 deki gibi formalar oyuncular takım isimleri düzeliyor mu? bi sorunla karşılaşmam di mi?

dostum dosyayı belgelerim/konami/pro evolution soccer 6/save/folder1 klasörüne yapıştır fonksiyonlarına gelince oyundaki tüm takımların formaları lisanslı oluo takım isimleri oyuncu isimleri felan bi sorun karşılaşmassın patchler gelene kadar seni götürür

hocam dosyayı attım ama fenerbahçeli futbolcuların isimlerinde bi değişklik olmadı sadece takım ismi ve formalar düzeldi

• quote:

hocam dosyayı attım ama fenerbahçeli futbolcuların isimlerinde bi değişklik olmadı sadece takım ismi ve formalar düzeldi

http://r-apidshare.com/files/1312403/KONAMI-WIN32PES6OPT.html

al bunu yükle sorun kalmayacak

- yi kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D®èâM -- 30 Ekim 2006; 19:37:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

SizzZZz Casillas'a bakın POTOSHOP değil ha

eldiveni patchleyen arkadaşın hatası o
  • quote:

quote:

- yi kaldır

microph buda fayda etmedi

• quote:

walla kardeş onu ben kendi save klasörümden upload etmiştim bende hersey normal

• quote:

quote:

walla kardeş onu ben kendi save klasörümden upload etmiştim bende hersey normal

ilgingç bir durum, şimdi tekrar baktım oyuncuların isimleri sadece master lig'de değişmemiş.
    diğer bölümlerde normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

quote:

quote:

- yi kaldır

Arkadaşım sanırım master league başlıyorsun.Fenerbahçenin asıl kodrosuyla başlayabilmen için,master league'ye başlarken sana sorulan sorulardan 4 . sünde match members mode' du tıklaman lazım.

• PES 5 e fazla alışamayan biri olarak PES 6 çok hoşuma gitti. Hakemleri normal gördüm bu sefer Oyun süper
  • Arkadaşlar Ps2 için çikti oyun ama Pc için resmi çikis tarihi gelecek ayin 2 sinde yani PES6 Pc ye daha resmi olarak çikmadi.
  • Arkadaşlar Oyunun Speed(hız)ını pes-Shopdan 2000 gayme Karşılığında Artırabiliyorsunuz

Ayrıca Yine Pes-shopda Yüz Şekillerinde bilimum Hayvan suratları ve Penguen,vs felan var..Bayaaa Eğlenceli Olmuş Pes Yaw
  • selamlar..
    arkadaşlar belki komik bir soru olucak ama tuş takımlarını değiştiremedim oyuna girmeden önce settings bölümünde keyboarddaki tuşları değiştirmek istiyorum fakat değişmiyo...
    oyunun içinde ise sadece gamepad için ayar bölümü var.....napıcam ben yawww
  • 1-2 sayfa geride açıklama yaptım başka açıklama yapanlar da var
  • Oyun harika olmuş ya buna birde süperpatch yaparlar offfff
  • Beyler Training ile ilgili ss atarmısınız rica etsem
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.