Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler forumu okudum kimse sormamış ya da takılmamış sanırım....ya ben takımımı ayarlıorum tam maça başlicam bakıorum son kadroya bilgisyar değiştirio futbolcuların yerini ama sadece yerini değiştirio diziliş filan normal kalıo istediğim gibi ama yedeek bıraktıklarımı filan oynatıo bi daha maça çıkmadan ayarlmam gerekio nası yapabilirim bi yardım edin ya
  • e bu kadar mı ya kimse yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

e bu kadar mı ya kimse yok mu?

Evet benim de dikkatimi çekti ama buna yapacak bir şey yok. Buna konami yama yapması lazım. Ama yapmaz pek de önemli değil zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccal

Arkadaşlar Ps2 için çikti oyun ama Pc için resmi çikis tarihi gelecek ayin 2 sinde yani PES6 Pc ye daha resmi olarak çikmadi.

• quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya beyler forumu okudum kimse sormamış ya da takılmamış sanırım....ya ben takımımı ayarlıorum tam maça başlicam bakıorum son kadroya bilgisyar değiştirio futbolcuların yerini ama sadece yerini değiştirio diziliş filan normal kalıo istediğim gibi ama yedeek bıraktıklarımı filan oynatıo bi daha maça çıkmadan ayarlmam gerekio nası yapabilirim bi yardım edin ya

ayarlara bakarsan anlarsın sebebini. auto settingsi seçersen maça başlamadan önce bilgisayar kendi ayarlıyor. disable menu deyip öyle başla maça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 30 Ekim 2006; 23:24:48 >

• bence oyundaki grafiklerde gelisme var.pes 5 bu kadar guzel degildi.daha gercekci olmus.su formalar bide futbolcu isimleride duzgun olsa baska bisey istemem
  • sol dostum ilgilendiğin için...bak bu kötü bi özellik olmuş :(
  • oyuna güzel diyorlar alıp onamak lazım
  • Satsalar,yokki hiçbiryerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray

Arkadaşım sanırım master league başlıyorsun.Fenerbahçenin asıl kodrosuyla başlayabilmen için,master league'ye başlarken sana sorulan sorulardan 4 . sünde match members mode' du tıklaman lazım.

doğrudur soruları hiç okumadan hep ileri yaptım yardımın için sağol
  • Beyler eskiden adamlar otomatik kaçıyordu, boş kulvarlara koşuyordu da, Pes 6 da Fifa gibi adam kaçırma tuşu var mı?
  • biz teknolojıden geri kalmısısız ya ne zaman cıktı bu pes 6 korkulur sızden
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Beyler eskiden adamlar otomatik kaçıyordu, boş kulvarlara koşuyordu da, Pes 6 da Fifa gibi adam kaçırma tuşu var mı?

+1 eski bir winningci olarak adamı kaçırmak zor geliyo çizgileri kırmızı ya kadar dayandırıyorum counter atak taktiği yapıyorum + attack yönlerini ileri çeviriyorum yine gitmiyolar yaw
  • hele duran toplarda ceza sahasının için değil de dışına doğru hareket etmeleri o kadar sinir bozucu ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: MTC

hele duran toplarda ceza sahasının için değil de dışına doğru hareket etmeleri o kadar sinir bozucu ki

iş te o zmn ben out of control

sil at diyo birileri soldan soldan

• oyun sanki pes 5 e göre biraz yavaş mı? ps de oynadım ama tam emin değilim yavaş gibi geldi
  • Pes çıksın çıksın diye millet bekledi dua etti, şimdi yama çıksın diye dua ediyor millet

Adam kaçmamasına, kaçınca da ters yöne kaçmasına sinir oluyorum, buna ek olarak yıllardır bir adam kaçırma tuşu koyamadılar ona yanarım.
  • Ben şöyle diyorum;
    Ulan PES 6 seni Çarşı'da bir türlü bulamadım, PES yani!!
  • videolarda gördüm ronaldenyo flip flop hareketi yapıyo bilek çalımı..

onu nasaı yapıoz.. ve feyik ten başka çalımlar eklenmişmi nası oluo bilen varsa yazı versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MTC

hele duran toplarda ceza sahasının için değil de dışına doğru hareket etmeleri o kadar sinir bozucu ki

dışına doğru kaçıyolar biraz bekleyeceksin..sen içeri doğru dönünce onlar da yavaş yavaş içeri kaçıyolar..koşu yoluna doğru açarsan ortayı çok güzel goller oluyor
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.