Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun baya kolay olmuş en zor seviyede bile milanı 3-0 yendim deportivoyla
  • Arkadaşlar uzun pas nasıl atılıyor ya.uzun pasa tıkladığımda hep ileri doğru şişiriyor.Halbuki ben pes5 te olduğu gibi sağdan sola doğru veya hangi ok tuşuna basarsam o tarafa doğru oyunun yönünü değiştirmek istiyorum.
  • bi kere pes6 cok daha iyi oynanabilirlik acisindan pes5 le kiyaslamayin sakin

sulo61gun uzun pas yine ayni biraz cabala yaparsn
  • Vallaha utku sana yakıştıramadım fifa bölümünde o kadar pesçilere karşı fifayı savundum ama şu ana kadar bu bölümde ''ya bırakın pesi pes uyduruk en ii fifa'' demedim. Oynayıp göreceğiz birkaç güne kalmaz alır denerim hoşuma giderse bende pesçiyim ama genede fifacı olarakta kalıcam. İki oyunuda oynayacağım
  • daha buraya gelmemiş pes6 oynayamadım yaw. antique kardeşde içimi kararttı valla
  • tamam düzeldi teşekkürler
  • beyler yüklemede bende dorun oluştu securom hatası veriyor ne yapmam lazım securomu yükledim yine olmadı buardaa benimki daemon tools la açıldı yardım lütfen
  • yaw oyunu 60 fps ile oynamama ragmen sık sık dalgalanmalar takılmalar fln oluyo ekran kartım 256lık geforce go 6800(laptop), 1gb ram.. nası çözebilirim bu sorunu??
  • ya şu otomatik kadroyu değiştirio ya deli ve uyuz oluorum ya
  • space tuşunu seçebildim tamamen tesedüf oldu. can sıkıntısından sürekli bi r2 ye tıklıyodum öbür yandan space tuşuna basıyodum.birden kabul etti. sevindim yaw

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

space tuşunu kullanmak isteyen çok seri bi şekilde mausela atamak istediği yere tıklarken bi yandan da yine seri şekilde sürekli space tuşuna bassın. bi ara kabul ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 1 Kasım 2006; 1:15:55 >

• Herkes sorunları ile uğraşıyo ben almaya uğraşıyom pes 6 yı ADALETMİ BU Be
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Herkes sorunları ile uğraşıyo ben almaya uğraşıyom pes 6 yı ADALETMİ BU Be

ne güzel işte bir sürü baş ağrısından kurtuluyon
    bak bize fenalık geçiriyoruz yok patch'ti yamaydı,kafan rahat hiç değilse

• Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

michael ballack matrix wuruşu
  • çok güldüm yaw
  • O resim nasıl öle yaw
  • Valla faul sorunu halolmuş en önemli hatası giderilmiş oyunun gayet güzel bir durum tabi faul yaparak rakiplerinin oyununu bozma taktiğiyle sürekli pres uygulayanlar bu duruma veryansın edebilirler
  • Bu senin incelemen mi yoksa başka biryerden alıntımı?

Bu güzel haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |
    Adam kaçmamasına, kaçınca da ters yöne kaçmasına sinir oluyorum, buna ek olarak yıllardır bir adam kaçırma tuşu koyamadılar ona yanarım.

belki biliyorsundur.L1+kısa pas yaptığında adam topu sana atıp kaçıyor
    ben pasların çoğunu L1'e basılı tutarak veririm zaten.

resim matrixdeki sahneyi hatırlattı bana
  • yukarıda 2 arkadaş sormuş ve cevap gelmemiş. oyun açılırken ve menu geçişlerinde oun uzun süre donup tekrar aktive oluyor. araştırdığım kadarıyla bu sorun bazı kişilerde var. ya ekran kartından yada çeşitli windows yamalarından.

sorunu çözen veya yardımcı olabilecek biri var mı acaba?
  • PES 6 için PC Demo çıktı boyutu 207 MB;)

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2278&id=9219

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.