Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evohan

videolarda gördüm ronaldenyo flip flop hareketi yapıyo bilek çalımı..

onu nasaı yapıoz.. ve feyik ten başka çalımlar eklenmişmi nası oluo bilen varsa yazı versin...
    3xR2
    veya
    3xL1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 31 Ekim 2006; 13:17:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Orjinalden alıntı: MTC

hele duran toplarda ceza sahasının için değil de dışına doğru hareket etmeleri o kadar sinir bozucu ki

dışına doğru kaçıyolar biraz bekleyeceksin..sen içeri doğru dönünce onlar da yavaş yavaş içeri kaçıyolar..koşu yoluna doğru açarsan ortayı çok güzel goller oluyor

Hocam onları bekleyene kadar adam bize bir temiz dalıyor topu kapıp atağa kalkıyor

• 1 haftadan beri girmedim nete anca inidrmek nasip oldu %1 de daha
  • nihayet bende PES-6 oynadım, ilk izlenimlerim;

1- oyun çok yavaşlamış, özellikle master lig oynayanlar bu durumu daha iyi hissedeceklerdir çünkü master ligde yorgunluk önemli bir faktör ve adamlar yoruldukça oyun daha da yavaşlıyor..

2- vücut çalımı atmak zorlaşmış, pes5'de seri bir şekilde rakipten sıyrılmak mümkündü ama burada o kadar kolay değil..

3- nihayet adam gibi hakemler geldi, bunun için bizi 1yıl bekletti hain konami

4- rakip sürekli ortadan hava topuyla cezasahasına girmeye çalışıyor, bunu her maçta yogun olarak görüyorsunuz..

5- uzaktan atılan etkili sert şutlar vuruşlar gitmiş, top ağırlığını kaybetmiş gibi, hani balona bütün gücünüzle vurursunuz da balon ancak yol alır onun gibi geldi bana.. oyunda daha çok plaseli vuruşlar ağırlık kazanmış (buna estetik deniliyor sanırım)

6- aynı grafikler aynı stadlar aynı seyirciler aynı basit tezahüratlar.. özellikle seyirci konusunda konami büyük değişiklik olacagını söylemişti.. ayrıca teknik direktör ve yedek oyuncuları saha kenarında görebileceğimizi de söylemişti..

kısacası konami çok şey için söz vermişti ancak sadece oynanabilirliği ve animasyonları güncellemişler

SONUÇ; bence superpatch'li pes5 oynamak pes6'dan daha güzel, bu PES oyununu mükemmel hale getiren şey yamalarmış demek ki, biraz da alışkanlık meselesi.. en kısa zamanda yamalarla bu oyunu da güzelleştirirler inşallah

NOT: klavye/gamepad ayarlarını yapamayanlar oyuna çamur atmasın, tamamen kendi beceriksizlikleridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 31 Ekim 2006; 15:29:00 >

• İŞTE LİG TV YAMASI KENDİ YAPIMIMIDIR

• quote:

Orjinalden alıntı: antique
    SONUÇ; bence superpatch'li pes5 oynamak pes6'dan daha güzel, bu PES oyununu mükemmel hale getiren şey yamalarmış demek ki, biraz da alışkanlık meselesi.. en kısa zamanda yamalarla bu oyunu da güzelleştirirler inşallah

superpatchin oynanabilirliği değiştirme imkanı yok ama bencede sanki patchli oyun daha farklı
  • oyun piyasaya dustumu ankarada nerden alcam
  • Ben fifacıyım ama tabiiki pes 6 yıda denicem bakalım pes 6 nasıl, videoları izledim pes 5 ten daha iyi gibi ben pes 5 i sevmemiştim pes 6 yı bugün yarın denerim
  • Arkadaşlar sistemi mi yazıyorum çalışma şansı varmı sizce?

AMD 2550 Asus 9550 256 mb ekran kartı 512 mb ddr ram....

Nelerin değişmesi gerekir çalışmazsa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The-Journal

Arkadaşlar sistemi mi yazıyorum çalışma şansı varmı sizce?

AMD 2550 Asus 9550 256 mb ekran kartı 512 mb ddr ram....

Nelerin değişmesi gerekir çalışmazsa?

çalışır..çalışmazsa 512 ram daa ekle.. ama çalışır =)
  • oyunun başlarında kötü fps alanlar : no-dvd yukleyin sorun cozuluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: antique

superpatchin oynanabilirliği değiştirme imkanı yok ama bencede sanki patchli oyun daha farklı

superpatch; oynanabilirliği değiştiriyor demedim zaten, sadece superpatch'li pes5 mükemmeldi.. sanki pes6'nın yalın hali biraz geri kalmış gibi.. pes6'yı da ancak yamalardan sonra begenicez sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: G-force

oyunun başlarında kötü fps alanlar : no-dvd yukleyin sorun cozuluyo

nası yüklüoruz onu,nerden??
  • quote:

5- uzaktan atılan etkili sert şutlar vuruşlar gitmiş, top ağırlığını kaybetmiş gibi, hani balona bütün gücünüzle vurursunuz da balon ancak yol alır onun gibi geldi bana.. oyunda daha çok plaseli vuruşlar ağırlık kazanmış (buna estetik deniliyor sanırım)

Arjantınle oynayıp crespoya topu wer..uzakdan kaleyi görünce ileri+r1+şut tuşuna bas..

Topa abanma nasıl oluo seyret
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

Orjinalden alıntı: G-force

oyunun başlarında kötü fps alanlar : no-dvd yukleyin sorun cozuluyo

nası yüklüoruz onu,nerden??

yasak oldugu için veremiyorum ama googledan aratırsanız hemen bulursunuz
    bu ara no dvd crack oluyo...
  • bu oyun süpermiş gerçekten cafede oynadım da
  • spiker iğrenç 3 tane cümleyi evirip çevirip tekrar ediyor ileride bununda patch'i çıkarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

spiker iğrenç 3 tane cümleyi evirip çevirip tekrar ediyor ileride bununda patch'i çıkarmı

spikerin tek farkı önemli pozisyonda futbolcunun adını bağırarak söylemesi. diğerleri pes 5 ten kopyala/yapıştır
  • Ben de pes6 yı herkes gibi büyük heyecanla yükledim grafikte ufak tefek ilerlemeler var
    bir de oynanabilirlikte küçük birkaç değişiklik yapmışlar ama onun dışında hiçbir değişiklik göremedim
    ama olsun pes7 cıksın onu da oynıcam adam gibi futbol oyunu oynuyorus konami sayesinde
  • @utku fb

Her Gereksiz Mesajını takip ediyor ve şikayet ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.