Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu 2 kişilik oynayamıyoruz ya allah cezanı verecek KONAMI
  • Yavas yavas ısınacaz herhalde buna da.yamalar cıksın hele bir o zaman oyun daha da güzellesecektir diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku191

neyse cozdum sorunumu ben gamepadı player 2 ye tanıtcaz

sevindim oldu diye ama bende olmadı :( player 2 ye tanıttım control kısmında simdide 2 tane gamepad var gibi görünüyo :(
    benim sorunum aslında su mesela korner oluyo freekick oluyo kendi kendine sola dönüyo açı ben dokunmuyorum mesela maca baslarken formaaları seçicem onlar kendi kendi hareketleniyo takılmıss gibi sürekli degisip duruyo oyundayken denedim keyboardda aktif basıyorum onlarda calısıyo ondan bir cakısma söz konusu sanırım nasıl düzelticem yaa :(:(:(

konamiii

ne bu sorun böyle hepimiz ayrı cekiyoruzz yaa

• şunu hamachiyle falan oynasak süper olacak
    bunun için patch veya benzeri bişeler çıkarmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir35 -- 29 Ekim 2006; 19:20:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

@MuSTy!!! bu lodmixer ı nasıl kullanıyorduk yaw?

Bu arada herkes kontrollerde sorun yaşıyor anlamadım gitti. Ben de hiç bir şey olmadı space de çalışıyor gayet güzel.

nasıl yani space tuşunu kullanabiliyo musun? eğer ayarları değiştirmediysen kullanırsın. çünkü space tuşu var ilkinde. değiştirmek istediğinde tekrar kullanamıyorsun ama
  • güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: emotutto

şunu hamachiyle falan oynasak süper olacak
    bunun için patch veya benzeri bişeler çıkarmı acaba

imkansız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunu 2 kişilik oynayamıyoruz ya allah cezanı verecek KONAMI

Ciddi misiniz? Siz daha 2 kişilik oynayamayanlar; ben 3 gamepad + 1 klavye ile nasıl oynayacağım 4 kişi.
  • ne var canım iki kişilik oynamakta. dün arkadaşla çatır çutur oynadık
  • 2 kisi istemiiyorum zaten tek istegim tek basıma dogru düzgün oynayabiliyim
  • Bende oyun klavye yi görmüyor sadece gamepad ile oynanıyor
  • ben simdi denedim gamepad ile sorunsuz oynayabiliyorum player 2 ye tanıttım gamepadi az öncede yapmıstım olmadı simdi son kez deniyim dedim olmus :] darısı basınıza
  • bilmem farkettiniz mi. eğer pes 5 hala yüklüyse onun bazı özelliklerini aktarabiliyorsunuz pes 6ya. resimdeki gibi

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunu 2 kişilik oynayamıyoruz ya allah cezanı verecek KONAMI

pinky bi geri sayfada 2 kişilik nasıl olcağını yazdım oraya bak kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

@MuSTy!!! bu lodmixer ı nasıl kullanıyorduk yaw?

Bu arada herkes kontrollerde sorun yaşıyor anlamadım gitti. Ben de hiç bir şey olmadı space de çalışıyor gayet güzel.

nasıl yani space tuşunu kullanabiliyo musun? eğer ayarları değiştirmediysen kullanırsın. çünkü space tuşu var ilkinde. değiştirmek istediğinde tekrar kullanamıyorsun ama

Evet, ayarları değiştirmedim. Siz de kurcalamayın canım fazla oynayın işte olduğu gibi.

• yaa bizde iki kişi oynuyamıoduk oyunun icindeki button configuration dan bişiler karıştırırken oldu(naptım bnde tam bilmiorum=) program filestaki settingsten olmuyo oyunun icnden deiştirin bişileri..
  • bu oyunda anti-aliasing nasıl açabiliriz??ayarlarda yok öyle bişey
  • yaw sanki konami insanlar eksikleri söyleyemeden kendi patch çıkarıyor bu ne hız daha 2 gün olmadı helal olsun walla böle oyunu oynamak herkese nasip olur işallah
  • oyunu klavye ve kolla iki kişilik oynamak isteyenler şöle yapsın yapmanız gereken settingde player 2 yi gamepad olarak göstermeniz başka yapmanız gereken bişey yok player 1 de kalye olmasına gerek yok yani...
  • indirmeyecem vazgeçtim bişeye benzemiyor ha pes5 ha pes6
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.