Şimdi Ara

Pro Evulation Soccer 2011 Çalışmayı Durdurdu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PES 2011 i sorunsuz bir şekilde yükledim, 1 maç oynadım, 2.maçımı oynarken başlıkta yazdığım hatayı veriyor windows. Genelde oyunu oynarken yarım saatte bir aynı hatayı veriyor.
    Bir sürü crack denedim hiçbiri işe yaramadı. Sorun nereden kaynaklı olabilir?
    Ekran kartım Nvidia GT310m, en son sürümü yüklü.
    İşletim sistemim Windows 7 Home Premium.

• aynı sorun bende de var 2-3 maç yaptıkdan sonra windows çalışmayı durdurdu dio aynı sorun metro 2033 de yaptı crack değiştirdim oldu ama pesde olmuyo ekkran kartım aynı seninki çözersen banada söylersen sevinirim
  • Şu an bu sorunun çözümünü bulamadım internette araştırıyorum herkes bu durumdan şikayetçi ama çözen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSemy

Şu an bu sorunun çözümünü bulamadım internette araştırıyorum herkes bu durumdan şikayetçi ama çözen yok.

büyük ihtimal denemişsindir ama eğer denemediysen oyunun simgesine sağ tıkla özellikler-uyumluluk oradanda diğer işletim sistemlerini seçerek dene.bende NFS Shift bende buna benzer bi sorun yaşıyodum win98 seçince düzeldi
  • Arkadaşlar boşuna uğraşmayın.hiç bir yerde çözümü yok.ve bu hatayı alanların hepsinin ekran kartı aynı :S bende de aynı sorun var.bende yapılacak birşey yok...
  • beyler aynı sorun bendede var asus laptop k52j serisi windows7 310m nvdia 1 gb ekran kartı 4 gb ddr3 ra oyun oynarken 1-2 maç geçio oyundan atıo windows bir hatayla karşılaştı dio sorun çözümü için windowsla iletişime geçilcek falan dio kapanıo oyun sora bidaha giriom yine 1-2 maç yapıom gene aynı sorun bu sorun messengera da oldu onun uyumluluğunu değiştirdim oldu şimdi sorunsuz çalışıyor media playerdada oldu onu düzeltemedim pes 11 ide denemelerime rağmen düzeltemedim
  • Uyumsuzluk sorunu var diye tahmin ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu çözen yok mu yaa?? Ben patch 1.03 ü kurdum crack i yeniledim ancak hala oyundan atma sorunu devam ediyo. Uyumluluk modlarını da denedim sonuç yok. Bi çözüm bulan paylaşırsa iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defacto99 -- 24 Aralık 2010; 20:43:00 >
  • bende önceden çalışıodu hiç sorunsuz bi şekilde daha sora 5-6 maç yaptıktan sora attı sora 3-4 maç yaptıktan sora şuan media playerda atıo video izlerken çalışmayı durdurdu hatası verio msn dede aynı şey oluyo bi süre sora bilen bi arkadaş varsa çok sevinirim söylerse
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.