Şimdi Ara

~~Problem ekran kartımdan mı? ~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce sorun yokken dünden beri bilgisayar zamanlı zamansız kitleniyor. Oyuna girdiğim andada kitlendiği oluyor,masaüstündeykende oluyor ,oyuna girip 1-2 saat oyun oynadıktan sonra da kitleniyor.
    P.S:2 gün önce yurtta elektrikler gitti geldi 5-10 dakika arayla 2 kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 28 Kasım 2007; 17:08:01 >

• benzer sorun bende de var ama çözemedim 2 senedir. aldığımdan beri var bu problem ve zamanla daha sık olmaya başladı. word'de yazı yazarken bile kitlendiği oluyor. youtube vb. sitelerde flash izlerken de aynı şekilde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Psycho]

2 gün önce sorun yokken dünden beri bilgisayar zamanlı zamansız kitleniyor. Oyuna girdiğim andada kitlendiği oluyor,masaüstündeykende oluyor ,oyuna girip 1-2 saat oyun oynadıktan sonra da kitleniyor.
    P.S:2 gün önce yurtta elektrikler gitti geldi 5-10 dakika arayla 2 kere.

Bilgisayarın içerisinde tozlanma falan varsa bütün tozları temizle özellikle işlemci fanını. (Isınma yapıp makineyi kilitleyebilir) Benim eski bilgisayarda bu sorun olmuştu, kasanın içerisindeki tüm parçaların tozunu alınca hiçbir şeyi kalmamıştı makinenin.
  • temizledim şimdi deniyorum bakalım neler olcak ramleri falan çıkarttıp bütün tozları aldım (fazla yoktu ama) bunları yapmadan önce 2-3 saat nfs oynadım kilitlendi. Bakalım neler olcak. ati tool da çalışmıyor ekran kartını testte edemiyorum
  • Ben sorunun ramlerden kaynaklanacağını düşünüyorum. Aynı anakarta sahibiz, eğer herhangi bir ışık kombinasyonu ile anakart hata vermiyorsa farklı ram modülleri ile bir dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efendi_

Ben sorunun ramlerden kaynaklanacağını düşünüyorum. Aynı anakarta sahibiz, eğer herhangi bir ışık kombinasyonu ile anakart hata vermiyorsa farklı ram modülleri ile bir dene.

ışıklar herşeyin normal olduğunu gösteriyor. Ve bilgisayarda 2 saattir nfs oynadım kitlenmedi(alakasız bir durumda kitlendi ). ram bulmam şimdilik zor ama yapabileceğim tek şey ramlerin slotlarını değiştirmek olabilir.
    P.S:işletim sistemli bir problem olma ihtimali varmıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.