Şimdi Ara

Problem Fasikülleri hakkında fikriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Acil’in, Bilgi Sarmal’ın ve Endemik’in problem fasikülü var. Sıralaması nasıl olmalı? Acil’in fasikülü BS’ye göre daha kolay diye duydum, bu sırada gidip Endemik’i en son mu çözmeliyim sizce?

+ olarak, Soru bankalarındaki problemler kısımlarını bitireyim mi? 3D, 345 ve Metin var. 345’ten problemleri ösym kısımları harici bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneofgod -- 28 Aralık 2020; 18:21:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi sarmalda 640 soru var günde 20 soru çözüp 32 günde bitirirseniz bence verimi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebbab -- 28 Aralık 2020; 18:22:57 >
  • kebbab kullanıcısına yanıt

Klasik kısımlar dahil mi 640 hocam, yoksa sırf testler mi?

Seviyesi bana bi tık fazla gelebilir diye daha kolay olan Acil’i de ilk çözebilirim diye düşünmüştüm, nasıl BS’nin seviyesi?

• someoneofgod kullanıcısına yanıt
    Acil çözmedim ama bs güzel çok zor değil orta,ve kitap full 640 sayfa.
  • BS+Apotemi veya BS+Endemik yeterli olur bence
  • Acili çözmedim bir bilgim yok ama BSyi bitirdim sayılır 1 2 testi kaldı, ondan sonra direkt Endemik'e geçtim. BS ile temel yapıp ardından Endemik çözmek bayağı geliştiriyor ama Endemik'i sıkılıp bırakmamak lazım en başlarda zorlanmak çok normal, sonradan akmaya başlıyor kitap. Başladığımdan beri 5 net rahat arttı tyt mat (19la başladım bunları çözmeye, şimdi 25 26 fln) Acil hakkında bir yorum yapamıcam ama iki fasikül şimdi bitirip denemelerden yürümek mantıklı. Şubat gibi hala problemlerde sıkıntı yaşıyorsan acili ya da çözmediğin bir fasikülü çözmek faydalı olur diye düşünüyorum.

Ayrıca 345ten ösymleri çöz önemli olan kısımlar onlar zaten. Hız kısmında çok takılan var sen de takılırsan oraya biraz daha süre verebilirsin, belki daha sonraya bırakabilirsin.

• squidward_the_insane kullanıcısına yanıt

Çok sağ olun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problemler için kaynak önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Ekran kalitesi hakkında soru
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim kolay gelsin

• Merhaba, orta ve üstü için hangi problem fasikülünü önerirsiniz.

(Çözümlü olursa daha iyi olur.)

• frkn_clk F kullanıcısına yanıt
    Çözebileceğn en üst fasikül karekökün rutin olmayan problemleri
  • O beni aşar ya 1 veya 2 tık altı bakıyorum. Okyanus mantıklı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn_clk -- 29 Aralık 2020; 15:26:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.