Şimdi Ara

Problem Var yardımcı olabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim beko marka bir laptop um var 2gb ram ddrII 256 mb ekran kartı var
    Lotr Conquest yükledim oyun gereksinimleri 1 gb ram 256 mb ekran kartı
    Vista kullanıyorum faka ayarları en düşük(low seviyelere)getirmeme rağmen bilgisayar takıla takıla oynatıyor sizce problem nerde ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unimmortal -- 2 Mayıs 2010; 15:29:28 >

• Oncelikle ekran kartinin driverini guncellemeyi bir dene. Ekran kartin 256 mb oldugu icin her oyunu rahatca oynayabilir diye bir kaide yok malesef...
  • Oyunların çoğu firmalar tarafından söylenen sistem gereksinimleri ile uyuşmuyor çünkü kendi değerinde gösterip daha az kullanıcaya hitap etmesin diye,sistem gereksinimleri çok düşük gösteriliyor bu işe öyle bakarsak bugun crysisi 100 dolarlık ekran kartılar bile oynatıyor olurdu.
  • beko leptoplardaki ekran kartı SiS 672 oluyor genelde.eğere buysa oyun oynamayı unut.
  • Siz genede ekran kartı driverinizi laptopun sitesinden değil chipsetine uygun olarak doğrudan ekran kartının sitesinden indirip birde öyle deneyin.
  • yukardaki arkadaşın dediği gibi oyun için verilen gereksinimlerde bir hata olabilir.Eğer o dediğin oyun o serinin en son oyunuysa, tahminimce de en son oyunuydu, o oyun en az 2.4 işlemci istiyordu.Benim arkadaşın 2,1 işlemcisi vardı ve ekran kartı 256 idi ama kaldırmadı.Ben kendi bilgisayarımda oynadım.Benimki 2.4 işlemci 3gb ram 512 ekran kartıydı ve farkettimki işlemciyi yüzde 96lara çıkartıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.