Şimdi Ara

Problemler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Genel olarak ygs matematik de çok sıkıntı yaşamasamda kaçırdıgım sorular genelde problemlerden cıkıyo orta seviye soruları çözebiliyorum fakat zorlayıcı sorularda apışıp kalıyorum sizce çalışma stilim nasıl olmalı şunu yaparsan daha iyi olur dediğiniz yerler varmı ??

• Hergün günde 5 tane problem sorusu çözerek halletmiştim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joggler45

Arkadaşlar Genel olarak ygs matematik de çok sıkıntı yaşamasamda kaçırdıgım sorular genelde problemlerden cıkıyo orta seviye soruları çözebiliyorum fakat zorlayıcı sorularda apışıp kalıyorum sizce çalışma stilim nasıl olmalı şunu yaparsan daha iyi olur dediğiniz yerler varmı ??

bence git orta seviyeli sorularda uzman ol yani orta ve altını çok iyi yapabilecek duruma gel uzman düzeyde sorularıda kendini denemek için çözersin yani seviyeni belirlemen ve seviyeni koruduktan sonra daha mutlu bir şekilde seviye yükseltmeye çalışmak
  • Eyw sagolun 5 tane soru yeterli olur mu bılmıyorum mezunum bu arada gecen sene kı sorularda çok zaman kaybetmıstım.Su an orta sorularda affetmem ama mesela dara enflasyon konularını yapmıyorum çok zaman kaybettırıyo gecen senede cıkmstı gırenler bılır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.