Şimdi Ara

Problemler mi Fonksiyon mu Kümeler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 3 büyük konu kaldı daha ulaşamadığım, bunlardan hangisine öncelik verilmeli kolaylığına göre? Problemlerde çalışıp da yapamama ihtimali %90 sanırım? Fonksiyon ve kümeler problemlerden daha kolay denilebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• küme fonksiyon problem diye git bence
  • fnx ve kümelerden 1-2 problemden 10 soru geliyor bunu da göz önünde bulundur
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Hocam emek veriyorsun matematiğe inşallah karşılığını alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: arayannbulurr

Hocam emek veriyorsun matematiğe inşallah karşılığını alırsın.

Pek inancım yok matematiğe, gerçi hiç verimli düzenli çalışamadım hep Türkçe sosyal gibi çalıştım ama ikisinde +30 gelirken matematik 4-5 net geliyor, bu saatten sonra baya da bitmemiş konu var durum şöyle;

Problemler (a dan z ye hepsi)

Mantık
    Kümeler
    Kartezyen çarpım
    Bağıntı
    Fonksiyon
    İşlem
    Modüler Aritmetik
    Permü Kombi Olası
    Ebob Ekok

Eğer problemleri sona bırakırsam büyük ihtimalle ona fırsat gelmeden sınava gireceğiz

Yok sadece problemlere yoğunlaşırsam alt kümeden belki fonksiyonlara bakmaya fırsat olur onu bile tam kavrayamayabilirim ve üstelik problemler çalışmanın hakkını vermeyen bir konu fakat +10 soru sayısı var

Sizce hangisi üzerinden gidilmeli? Problemlere çalışırsam ne kadar dönüşü olur? Ya da problemler dışında kalan öteki diğer konulara çalışırsam kesin yapar mıyım yoksa onlar da mı zor problemler kadar? Sayısal zekam yok

• Usta ben sozelciyim ona ragmen problem de 5 dogrum cikiyo nereden baksan. Et kötü sıklardan gider yaparsin.bence ilk problemleri hallet. .......Bu arada beyler teğmen olmusum bi hayırlı olsununuzu alirim. Hadi iyi forumlar.........

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiasha23

Usta ben sozelciyim ona ragmen problem de 5 dogrum cikiyo nereden baksan. Et kötü sıklardan gider yaparsin.bence ilk problemleri hallet. .......Bu arada beyler teğmen olmusum bi hayırlı olsununuzu alirim. Hadi iyi forumlar.........

Hani günlerce haftalarca problemlere çalışıp sınav anında kalem oynatamama durumu var ya, işte o olasılık içimi kemiriyor? Yani şunu öğrenmek istiyorum problemler çalışılarak öğrenilecek bir konu mu? Mesela paragraflar çalışılarak öğrenilecek bir konu değil hiç çalışmayan yapıp çok çalışan yapamıyor yeri geliyor, problemler de mi öyle?

Hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: lumiasha23

Usta ben sozelciyim ona ragmen problem de 5 dogrum cikiyo nereden baksan. Et kötü sıklardan gider yaparsin.bence ilk problemleri hallet. .......Bu arada beyler teğmen olmusum bi hayırlı olsununuzu alirim. Hadi iyi forumlar.........

Hani günlerce haftalarca problemlere çalışıp sınav anında kalem oynatamama durumu var ya, işte o olasılık içimi kemiriyor? Yani şunu öğrenmek istiyorum problemler çalışılarak öğrenilecek bir konu mu? Mesela paragraflar çalışılarak öğrenilecek bir konu değil hiç çalışmayan yapıp çok çalışan yapamıyor yeri geliyor, problemler de mi öyle?

Hayırlı olsun

Çok doğru bi noktaya değindin.Ben problemlerde bir tek hız problemlerinde üçgen varya onu biliyorum.Sözelciyiz fen çözmüyorum ya vakit bol usta , şekil çiz şıklardan git yapılıyo.Ama çok soru çözülerek öğrenilir problem bence.

• en önemlisi fonksiyon,,
    polinom limit türev integrale öncülük eden bi ders
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    abi günde 100 paragraf çözen bir kişi illaki paragrafı halleder bence
  • U

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.