Şimdi Ara

Problemlere Nasıl Başlamalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Apotemi fasikülünü almıştım pek iyi olmadığım için problem konusunda vakit kaybettirdiği gibi sınavda yapamamıştım da

Youtube'da iyi anlatan kim aşama aşama bilmiyorum açıkcası bir ara dedim Kafa Dengi'nin youtube'da bir sürü problem sorusu var ama öyle gitmez ki aşama aşama öğrenmediktdn sonra ve çok uzundu videolar

Acil'in problemler fasikülü varmış orta seviye diyorlar ona başlayıp bitirsem mi

Yoksa Behzat Rasuli mi alıp çalışsam problemler için ? Behzat denince artık sinirleniyorsunuz ama olsun

Çok kolay soruları zaten yapıyorum onlarla vaktimi harcamak istemiyorum problemlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 14 Kasım 2019; 18:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarmal apotemi acil olabilir
  • Behzat Rasuli al, bakma foruma en kral matematikçilerden.

• Çap problemleri guzeldir orta seviye gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çap beni hiç geliştirmemişti mix problemleri tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

çap beni hiç geliştirmemişti mix problemleri tavsiye ederim
    Hocam biraz bilgi verebilir misin soru tipleri nasıl ve video çözümü ya da pdf çözümleri var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Hocam biraz bilgi verebilir misin soru tipleri nasıl ve video çözümü ya da pdf çözümleri var mıdır

Alıntıları Göster
    http://www.mixkitap.com/ hocam incele çözümlere bak sana iyi bilgi verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

http://www.mixkitap.com/ hocam incele çözümlere bak sana iyi bilgi verir

Alıntıları Göster
    Telefondan mı kaynaklı bilmiyorum ama sunucu hatası verdi yarın incelerim bu kitabı hocam teşekkür ederim

• Gençler Mikail Hoca da problem dersleri çekmeye başladı. Şu an 3 tane problem başlığını siteye yükledi. Derslerin ön izlemesi Youtube kanalında.

Kullananların memnun olduğunu duydum ayrıca Mikail Hoca bunlar hakkında çok iddialı konuşuyor. Ben de kullanacam zaten, bu yüzden sizinle paylaşıyorum. İlgimin olmadığı şeyleri durduk yere kimseyle paylaşmam.

Bu bir reklam değildir. Sadece bilmeyenler vardır diye paylaşlamak istedim. Belki çok işinize yarar kim bilir.

(Alıntıdır.) Daha önce başka bir konuda aynısını yazmıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.